Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Μια σταρ των ΗΠΑ με καταγωγή απο το Αγρίνιο


Μισή Ελληνίδα, μισή Μεξικάνα είναι η Melissa Jimenez, ένα από τα ανερχόμενα αστέρια της αμερικανικής showbiz. Η Melissa γεννήθηκε το 1986 στη Νέα Υόρκη, όπου λίγα χρόνια πριν είχαν εγκατασταθεί οι γονείς της από το ΜεξικόH μητέρα της Μαρία κατάγεται από το Αγρίνιο, απ’ όπου είχε φύγει ο παππούς της πριν από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, για αναζήτηση καλύτερης ζωής στο Μεξικό. «Είμαι περήφανη για την καταγωγή μου. Μισή Μεξικανή, μισή Ελληνίδα, τέλειος συνδυασμός! Οσο για το όνομά μου είναι καθαρά ελληνικό, το επέλεξε η μητέρα μου, επειδή ήμουν γι’ αυτή η “μελισσούλα” της», δήλωσε στο «ΘΕΜΑ». Ο πατέρας της Horacio και η μητέρα της Μαρία είναι μουσικοί και τα πρώτα χρόνια στις ΗΠΑ συμμετείχαν στην ορχήστρα του club «Sirocco» στη Νέα Υόρκη, ενώ στη συνέχεια δημιούργησαν τη δική τους. (ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» 28-2-10 )

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αρίμπα αρίμπα αγκρίνιο όλε όλε

Ανώνυμος είπε...

O παππούς πριν τον Β παγκόσμιο στο Μεξικό. Η μαμά γεννήθηκε στο μεξικό, ο μπαμπάς μεξικάνος. Η ίδια γεννήθηκε στην Νέα Υόρκη.
Είναι όμως Ελληνίδα και μέσα από το Αγρίνιο !!


Τα παιδάκια των μεταναστών που γεννιούνται εδώ, μεγαλώνουν εδώ, πηγαίνουν σχολείο εδώ, ζουν την ελληνική κουλτούρα, τα φωνάζουμε ακόμα "αλβανούς".

Είμαστε μια φάρα τελικά....

Ανώνυμος είπε...

1:14, πού βλέπεις την αντίφαση; Μου αρέσει που κάνεις τη σωστή παρατήρηση και βγάζεις άλλο συμπέρασμα! Και στα δύο παραδείγματα που αναφέρεις η καταγωγή υπερτερεί και χαρακτηρίζει το άτομο περισσότερο από τον τόπο γέννησης-διαμονής. Ο Έλληνας στις ΗΠΑ παραμένει Έλληνας και ο Αλβανός στην Ελλάδα θα παραμείνει πάντα Αλβανός. Θέλετε δε θέλετε.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ 8.37

ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ & ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ( ΤΟ DNA ΜΕΤΡΑΕΙ) ΟΠΟΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΟ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ (ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ ΦΥΛΕΣ).

ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΔΕΝΔΡΟ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3-4 ΓΕΝΙΕΣ ΠΙΣΩ.

Ανώνυμος είπε...

''ΤΟΥΜΠΑΝΟ'' Η ΜΕΛΙΣΣΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

karampa to agrinio genna prosopikotites..oii moytsatsos oiiiiii

Ανώνυμος είπε...

Η αντίφαση είναι στο ότι όπου μας συμφέρει κοιτάζουμε τον τόπο μας και όπου δούμε κάτι διαφορετικό στρίβουμε το κεφάλι.

Όπου είναι να πάρουμε ολυμπιακό μετάλλιο, ή να παίξουμε μπάλα (και άλλα πολλά παραδείγματα) βλέπουμε Έλληνες.
Αν είναι να δώσουμε την σημαία στον πρώτο μαθητή, βλέπουμε Αλβανό.

Είναι μεγάλη η συζήτηση για να γίνει μέσα σε ένα blog.

Ανώνυμος είπε...

8:23, ο ξένος είναι ξένος είτε παίζει καλή μπάλα, είτε παίρνει μετάλλια είτε αριστεύει ως μαθητής. Το ότι τα επιτεύγματα ενός ανθρώπου δεν έχουν να κάνουν με τη φυλή του το παραδέχονται ακόμα και οι Χρυσαυγίτες. Το ότι κάποιοι όμως θέλουν (με κίνητρο τις ποοολλλεεες ψήφους) να βαφτίσουν με το ζόρι τον Πακιστανό και το Γεωργιανό, Έλληνα, είναι το εξοργιστικό της υπόθεσης.

Ανώνυμος είπε...

καμαρι μ' ισι

Ανώνυμος είπε...

Το άρθρο αφιερωμένο στους νεο-Νεοέλληνες, αυτούς τους καινούριους και σκουρόχρωμους του Γιωργάκη.

Ανώνυμος είπε...

Ελληνες καλοί η κακοί ειναι αυτοί που είναι και ως Ελληνας και Αγρινιώτης ειμαι περήφανος για τους ανθρώπους της γειτονιάς μου και του τόπου μου και οχι για τον οποιδήποτε δε μπα να είναι σταρ και οτι θέλει.