Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Η θέση της Β ΕΛΜΕ για τη παραχώρηση σχολικού κτιρίου στο Πανεπιστήμιο


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Β' ΕΛΜΕ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. Β’ ΕΛΜΕ ΑΙΤΩ/ΝΙΑΣ,
ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010

«Η απαράδεκτη και καταχρηστική απόφαση της ΔΕΠ Αγρινίου για παραχώρηση διδακτηρίου της Β/θμιας Εκπ/σης στο Πανεπιστήμιο!»
Η μεγάλη έλλειψη διδακτηρίων στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση ιδιαίτερα στο Αγρίνιο, καθώς και η εγκατάλειψη των υπαρχόντων, είναι προβλήματα γνωστά στην εκπαιδευτική κοινότητα, όπως επίσης και στους πολίτες, κάτι που και η Δημοτική αρχή δεν αρνείται. Γνωστό είναι επίσης και το γεγονός, ότι όποια νέα διδακτήρια έγιναν στην Π/θμια και Δ/θμια, είναι αποτέλεσμα των κινητοποιήσεων του εκπαιδευτικού κινήματος και της αταλάντευτης στάσης μας για καλυτέρευση των συνθηκών εκπαίδευσης των μαθητών.
Οι συνεχείς προσπάθειες των εκπαιδευτικών, γονέων, μαθητών, κατοίκων κ.α. που απαιτούν την ανέγερση νέων δημόσιων σχολείων καθώς και τη συντήρηση των υπαρχόντων, προσκρούει κάθε φορά στις πολιτικές λιτότητας, στη μη ύπαρξη ενός μακροχρόνιου σχεδιασμού ανέγερσης σχολικών μονάδων στην μεγαλύτερη πόλη της Δυτ. Ελλάδας, στα συμφέροντα εκμετάλλευσης της γης, στη γραφειοκρατία καθώς και στην ατολμία της αυτοδιοίκησης για την διεκδίκηση των ανάλογων πόρων από την κεντρική εξουσία.
Τα Γ/σια, Λύκεια και ΕΠΑ.Λ της Πόλης του Αγρινίου, εκτός ελαχίστων, στεγάζονται σε «γερασμένα» κτίρια, ενώ υπάρχουν και λυόμενα σε κάποια από αυτά. Έτσι δεν μπορούν να καλυφθούν επαρκώς οι εκπαιδευτικές ανάγκες της περιοχής σε επίπεδο Δ/θμιας εκπ/σης, με αποτέλεσμα οι μαθητές και οι καθηγητές να «στοιβάζονται» σε υπεράριθμα (30αρια) τμήματα! Αυτή η απαράδεκτη κατάσταση αποβαίνει σε βάρος της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης των μαθητών μας. Για χώρους άλλων δραστηριοτήτων ούτε λόγος, αφού έχουν μετατραπεί σε αίθουσες διδασκαλίας.
Διαβάστε εδώ όλη την απόφαση

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ.ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ.ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ,ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΛΕΦΤΑ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΠΡΩΧΝΕΤΕ ΣΩΡΗΔΟΝ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΙΔΕΙΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΘΕΙΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ......

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.ΝΤΡΟΠΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗ Β ΕΛΜΕ

Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο πανεξυπνοι.....
Αυτη τη στιγμη προεχει το μελλον του Πανεπιστημιου.....Αλλα που μυαλο...

Ανώνυμος είπε...

Οι καθηγητές να κοιτάξουν να κάνουν μάθημα της προκοπής στα παιδιά μας. Γιατί **** ασυστόλως στις αίθουσες.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ Β' ΕΛΜΕ!!! ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΤΟ Δ.Π.Π.Ν.Τ. ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΕΓΑΣΗΣ!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΟΙ 450 ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΙΣ 3 ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ!!! ΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 120 ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΡΚΕΤΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΔΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ(ΑΥΤΟ ΣΥΜΑΒΑΙΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ)! ΑΝ ΔΕΝ ΒΗΘΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΚΤΙΡΙΟ??? ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΛΗΓΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ??? ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΙ ΑΠΟ ΟΛΑ!!! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΖΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΟΣΜΟ! ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά τι κάνουν έτσι... στο κάτω κάτω η παραχώρηση του κτιρίου στο πανεπιστήμιο είναι ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ μέχρι να γίνει η πανεπιστημιούπολη.

Ανώνυμος είπε...

Βλέπετε κυριοι της Β ΕΛΜΕ τι κράξιμο τρώτε απο την τοπική κοινωνία.ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ

ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Δημαρχε πολυ καλα σκεφτεσαι. Ντροπή να έχουμε τους φοιτητές στα χωραφια
και να μιλάμε για πρόοδο.Δε χρωστάνε τιποτε τα παιδια του κοσμου να προσγειώνουντα ονειρα τους στην απομόνωση.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ!!! ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ Κ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΛΥΣΑΝΕ!!!ΕΛΕΟΣ...
ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΣΤΙΡΙΞΗ 10:32?????
ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ ΣΑΣ!!
ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΙΜΩΧΝΟΥΜΕ 100 ΦΟΙΤΗΤΑΚΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ!!
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ, ΜΟΡΦΩΣΗ, ΕΞΕΛΙΞΗ!!
ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΟΣΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΑΣ ΤΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣΤΕ ΥΠΟΒΑΘΡΟ (ΚΤΙΡΙΑ-ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΛΠ)!
ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΒΛΕΠΩ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ!ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΒΓΑΖΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ???ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Η ΠΟΛΗ ΣΑΣ?
ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ??
ΒΑΛΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ,ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!
ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΤΣΙ!!
ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ!!
ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΤΑΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΑΦΙΑ!!
ΤΕΛΟΣ,ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΙΛΑΩ ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ,ΚΛΕΙΣΤΟΜΥΑΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ!!!
ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΤΣΙ!!
ΕΛΕΟΣ!!
ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΔΠΠΝΤ

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣΤΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ...
ΡΕ ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΒΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΓΑ ;

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί Φοιτήτρια

Φυσικά καλύτερα που δε βλέπεις τα πιο πέρα πανεπιστημιακά ιδρύματα...γιατί θα είχες φρίξει με τις εγκαταστάσεις αλλων τάχα καταξιωμένων??? πανεπιστημίων!!!(δε θέλω να αναφερθώ ονομαστικά για ευνόητους λόγους αν θές όμως πολύ ευχαρίστως).Τωρα για το θέμα της ανεργίας δικαίως πλήτεται απο αυτή η φοιτιτιώσα νεολαία αφού ουτε το 90%!!!!! των εισερχομένων στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ δεν επρεπε να είναι ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ φοιτητές.Οι πόρτες άνοιξαν βισματικά απο τους πολιτικούς ολοι εγκατέλειψαν τα παραδοσιακά επαγγέλματα των γονιών τους των οποίων τα συμπλέγματα τους έσπρωξαν να γίνουν φοιτητες.Οπότε δεν εχει κανείς το δικαίωμα να μιλάει για ανεργία.Οσον αφορά τις εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου Αγρινίου ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ και πιστεψέ με η κοινωνία του Αγρινίου σας υποστηρίζει ολόψυχα.

Αγρινιώτης

Υγ-Περιττό να πώ οτι τα Ελληνικά πανεπιστήμια εχουν γίνει ο πανευρωπαικός περίγελος(κατα χιλιάδες μπαίνουν οι φοιτητές και ολοι άχρηστοι...)Οπότε καλύτερα να μην έχουμε πολλές απαιτήσεις και μερικοί να μην κομπάζουν για τη δήθεν πανεπιστημιακή τους εκπαίδευση...

Ανώνυμος είπε...

Ακαδημαϊκότητα χα χα (ακου ακαδημαικότητα...)ποιοί μιλάνε για αυτή, αυτοί που πέρασαν με 10 και 11...ΕΛΕΟΣ την ψωνίσαμε μάλλον. Αγαπητοί Φοιτήτρια τελικά πόσο(το αληθινό και τίμιο μεροκάματο του εργάτη και του αγρότη που εσύ σνομπάρεις)είναι τιμημένοι είναι οι στάβλοι και τα χωράφια μπροστά στη στρατιά διαφόρων φοιτητοτεμπελχνάδων που δεν αξίζουν για αυτά τα υποτιμημένα επαγγέλματα.Διάφοροι πασης φύσεως παρακμιακοί (ενώ καποιους αλλους που στην ουσία μας ταίζουν τους υποτιμούμε...)δεν παράγουν τίποτα μπροστά στη δήθεν μορφωσή τους και στην ιδιότητα της "φοιτητοσύνης".ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

παιδια αυτα που βλεπω εγω στην ελλαδα δεν τα θεωρω πανεπιστημια. ας ειμαστε σοβαροι παρακαλω.
εμεις που σπουδασαμε εξωτερικο βλεπουμε τα ιδρυματα εδω και μονο λυπη μας φερνουν.

Ανώνυμος είπε...

δεν πατε καλα!καταρχην τα πανεπιστημια εχουν ανα λογο επιπεδο απο τους καθηγητες!στο αγρινιο τουλαχιστον υπαρχουν πανω απο 10 καθηγητες απο εξωτερικο και ειναι πασηγνωστοι και εχουν αναλογο εργο!το θεμα ειναι οτι αυτο το εργο δεν μπορει να μεταφερθει στους φοιτητες λογο αθλιον εγκαταστασεων!μια χαρα ειναι και το επιπεδο και τα μαθηματα!και φυσικα υπαρχουν καλα πανεπιστημια στην ελλαδα!κρητης,ιωαννινων,αριστοτελειο...κτλ!και ειναι αποδεκτο και στο εξωτερικο!αλλα,αλλο να μιλας για καλα πανεπιστημια και αλλο για συστημα εισαγωγης σε αυτα!και φιλε μου 2:52 οι σχολες εχουν τετοια βαση επειδη ολοι ξερουν τι καλες υποδομες υπαρχουν!και βασικα οταν ειχα περασει ολοι νωμιζαν οτι περασαν γιαννενα γιατι νωμιζαν οτι το αγρινιο ειναι καποια περιοχη των ιωαννινων!(δεν κανω πλακα πανω απο 20 παιδια το εχουν πει)φαντασου!που νωμιζεται οτι ζειτε???και σε πληροφωρω οτι το ΔΠΦΠ ειναι 4 σε αξιολογηση σε ολη την ελλαδα ασχετα που το "αγρινιο"εριξε την βαση!!!ρε αυριο αν παμε γιαννενα θα εχουμε 16 τουλαχιστον!και φιλη μου απο το δπντ μην ασχολεισε με φαντασιωμενους αγρινιωτες............ταπεινος φοιτητης!!!

Ανώνυμος είπε...

συμφωνώ με με ντόπιους αρχικά , με φοιτήτρια δππντ στη συνέχεια και με ταπεινό φοιτητη τελικά... ολοι δίκιο έχουν ... ολοι αληθεια λένε και ο καθενας κοιταει τα συμφεροντα της ταξης του.. η αληθεια ειναι οτι αν το κοιταζαμε το θεμα ποιο βαθυά θα βλέπαμε οτι καλυτερα που δόθηκε το κτίριο. ΒΕΒΑΙΑ αποτελεί τερτίπη των δημοτικών αρχών ενόψη εκλογών .. αλλα φιλε ταπεινε φοιτητη εσυ που ξερεις και τοσα για το ΔΠΦΠ και τα οποια ειναι σωστά τι κάνεις?? γιατι δε καταγγέλεις αυτά που πρέπει ?? γιατι δε μιλας γιατι δεν υπάρχει φοιτητικό επίδομα στεγασης λογο ελειψης εστιας(μιζα σε πασπ-δαπ για να κοπει πριν 4 χρόνια) ??? γιατι δε μιλάς για το ότι το καινούριο κτίριο που δόθηκε απο περισυ δε χρησιμοποιείται λογο του οτι εχει αδεια έκθεση αυτοκινήτων και νοικιάστηκε μονο και μονο (λεω εγω τωρα) για τη μιζα που πασοκονεοδημοκρατες φοιτητες-καθηγητες - υστάμενοι λογικα παίρνουν??


Για να βγαίνει ενα νόημα.. να καταγγελουμαι επιτέλους και να αντιδράμε αντι να ερχομαστε σε συγκρουση με ανθρωπους που μας φιλοξενουν στην πόλη τους και με αλλους φοιτητες στο αγρίνιο ...

ενας ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ φοιτητης

Ανώνυμος είπε...

Ασχετούλη Ταπεινέ Φοιτητή που δεν έχεις πάει πουθενά αλλού απο τη σχολή σου και τα Γιάννενα.Των οποίων το πανεπιστήμιο δεν ξεφεύγει της ελληνικής μιζέριας.Μάλλον λόγο καταγωγής το πριμοδοτείς(με τηνη ανάλογη πολιτική και φυσικά κανένα ενδιαφέρον γιατη μόρφωση) και εύχεσαι την επιστροφή στα πάτρια μπουγατσογαλακτομπουροβλαχοεδάφη των Ιωαννίνων...αλλά εντελώς αυθαίρετα!!!ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟ και αυτά που σας λένε οι καθηγητές σας είναι φούμαρα.ΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ σε περιοδικά ε και ποιός μετράει? και ποιός θα μείνει μετά απο 30 χρόνια...Οπως καταλαβαίνεις δεν τολμώ να απαντήσω ναι με πληγώνει το οτι δεν μετράμε.Οσον αφορά το πανεπιστήμιο Αγρινίου είναι ευκαιρία με τη στήριξη όλων να γίνει πρωτοποριακό και σεβαστό και αυτό ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ...ναι είναι τόσο απλό.

ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ

ΥΓ-Και μην υπεκφεύγεις με σύστημα εισαγωγής το επερχόμενο...(αργεί πολύ??)επίπεδο και τατοιάυτα(λοιπά προβλέψιμα κουραφέξαλα) απο τους φοιτητές του 1995 και μετά ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ 95%. Μην περιμένεις μετά να σε πάρουν στα σοβαρά.Αλλά τι φταίτε και εσείς παιδάκια είστε και μέχρι χθές είσασταν στο αυγό σας. Αλλά κάποιοι κυριοι θα επρεπε να ντρέπονται για τις ανακρίβειες που ξεστομίζουν απο τα καθηγητικά έδρανα...

Ανώνυμος είπε...

φιλε 8:39 ολα αυτα τα εχω πει σε αλλες δημοσιευσεις!και για το κτιριο εχω πει αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο με την εκθεση αυτοκινητων!γιατι πριν ηταν το κτιριο του γεωργικου συνετερισμου!ολ αυτα τε εχω πει και δεν εχει κανει κανεις τιποτα!και σε συνελευσεις τα εχω πει και απαντηση δεν πηρα!!!............ταπεινος φοιτητης!!!

Ανώνυμος είπε...

Να μου κανεις τη χαρη 2:52 ποτε δεν σνομπαρα κανεναν και τιποτα!
Αν εκει κολλας,στο οτι ανεφερα σταυλους και χωραφια,τοτε δεν εχεις ιδεα τι γραφω και αντθετα εσυ σνομπαρεις τις απαιτησεις μας!
Ναι,μεγαλο ποσοστο φοιτητων ειναι αδιαφοροι,δεν ασχολουνται με τη σχολη τους και απαξιωνουν τα αλλα επαγγελματα δεν διαφωνησε κανενας.
Ναι και εμενα οι γονεις μου διακατεχονται απο το συνδρομο "παρε ενα χαρτι να σε βολεψουμε" οπως ολοι ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχω δικαιωμα να ζηταω αυτα που ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.
ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ "ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ", ΦΤΑΙΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παραπανω απο τους μισους φοιτητες αυτης της χωρας θελουν να κανουν αλλα πραγματα στη ζωη τους ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΣΜΟΣ!!!
Ειλικρινα εχω βαρεθει να εκφραζω την οργη μου,ειναι απαραδεκτο αυτο που συμβαινει...
Οσο για το 10 και το 11....το ΣΑΠΙΟ εκπαιδευτικο συστημα σας λεει κατι?
ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΔΠΠΝΤ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή Φοιτήτρια

Αναμφισβήτητα δε φταίει η Ελλάδα(ΚΑΤΑΞΕΦΤΙΛΙΣΑΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ) αλλά οι πολίτες της, οι γονείς σου,εσύ, εγώ, ο καθένας. Βλέπεις οτι υπάρχει ενα γενικό χάλι στη χώρα και οχι μόνο δεν δικαιούμαστε αλλά χρωστάμε κιόλας.Δυστυχώς δικαία.ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΕΣ?? Ο πατέρας σου εγώ εσύ ο θείος σου ο αδερφός μου κ.τ.λ Για Αυτό μη μιλάς για ευθύνες άλλων ....ας γινόσουν εργάτρια και εγώ αγρότης να φωνάζουμε ΔΙΚΑΙΑ.Βλέπεις μας φάγανε οι τίτλοι...τρομάρα μας.Και εγώ με 6 χρόνια σπουδών και εγώ ευνοημένος είμαι και βισματίας, δεν έίμαι όμως θρασύς να μιλάω για αδικίες και ανεργίες ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΤΗΤΑΣ(MADE IN PASOK) και των τάχα αδικημένων φοιτητών που συνέχεια τους αδικούν κράτος και τοπικές κοινωνίες...Καμιά φορά λοιπόν η σιωπή είναι μια μορφή σοφίας.Και μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια.(γιατί και εγώ εντέλει δεν είμαι καλύτερος απο εσένα...


ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΡΙΝΙΩΤΗ
ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΗΚΩΣΑ ΤΟ ΚΟΥΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ.
ΕΧΩ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ,ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΙ ΕΣΥ, ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΒΙΩΝΩ ΟΣΟ ΣΠΟΥΔΑΖΩ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ,
ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΩ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΕΓΩ.
ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΦΙΛΕ ΑΓΡΙΝΙΩΤΗ,ΚΑΙ ΜΗ ΒΙΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΡΟΤΗΣ?ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ?
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ.
ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ(ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΟΙ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ) Η ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΤΙΡΙΞΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ.
ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ??

Ανώνυμος είπε...

Δεν έβρισε κανείς τους φοιτητές. Ξέρεις οτι στο Αγρίνιο η πλειοψηφία του κόσμου τους φέρθηκε εμπράκτως άψογα.Χωρίς εκμετάλευση και κλεψιές. Για πετάξου μια Πάτρα Γιάννενα και Μεσσολόγγι να δείς πως τους ρουφάνε το αίμα.ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ.Νομίζεις οτι οι υπόλοιποι Αγρινιώτες διαφωνούν? Νομίζω ολοι θέλουν ενα μεγάλο και υγιείς πανεπιστήμιο. ΔΕΝ ΑΠΑΞΙΩΣΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΣΟΥ..απλά εκανα μια ευστοχη κριτική στην πλαστή ακαδημαικότητα που εσύ και εγώ μετέχουμε.Είπαμε η αλήθεια πάνω απο όλα.Να είσαι ακαλά καλ΄λη πρόοδο και εργασιακή αποκατάσταση σε όλους σας.


Αγρινιώτης

Ανώνυμος είπε...

12:30 πως ακριβως ρουφανε το αιμα?απλα θεμα χρηματων ενοεις στις καφετεριες?μπορεις να μου το εξηγησεις για να καταλαβω???.....ταπεινος φοιτητης!!!

Ανώνυμος είπε...

Ταπεινέ Φοιτητή

Για την περιπτωσή σου μια είναι η γιατρειά.Ταξίδευε συνεχώς.Σε καμία μα καμία πόλη στο μεγεθος του Αγρινίου και μεγαλύτερη δεν μπορείς να βγείς ουτε κατα διάνοια με ενα δεκάευρο(σαντουιτς ή διπιτιο σπέσιαλ, καφεδάκι με 2,50 και ενα ποτάκι ή μπυρίτσα με 5)Για τις πόλεις που ανέφερα καφετέριες, νοικάρηδες,ταρίφες, σουβλατζήδες κ.λ.π εχουν λυσάξει. Τι να πρωτοαναφέρω τα 400ρια που ζητάνε οι Μεσσολογγίτες για τα ερείπια? Τα πεντάευρα σε τελειωμένες καφετέριες της Πάτρας ή το 5,85 για ενα απλό σαντουιτς που πλήρωσα πρόσφατα εκεί...ή να πώ για κάποια ουζερί στο μώλο στην πόλη που με το που κάθεσαι εχει ηδη χρεωθεί 20ευρω...και πόσα άλλα. Θα μου πείς αν δεν εχεις μη βγαίνεις ρε φίλε, αλλά δεν είναι και ετσι στο κάτω κάτω της γραφής.Που θα τα βρούν και αυτοί οι γονείς? Ολοι πρέπει να εχουν πηγαινουν κάπου, και το Αγρίνιο(που δεν λέω οτι είναι Παράδεισος αλλά δείχνει μπέσα και αντιστεκεται στην αισχροκέρδεια και την εκμετάλευση)Δεν ξέρω αν τα παραλέω αλλά αν κάπου εχεις αντίθετη γνώμη το συζητάμε.


Αγρινιώτης