Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Μετά το Πάσχα η πλήρη αποκατάσταση του δρόμου Καρπενήσι-Αγρίνιο μέσω Προυσού

Μετά το Πάσχα θα γίνουν οι εργασίες της πλήρης αποκατάστασης του δρόμου Καρπενήσι- Αγρίνιο μέσω Προυσού, Η κυκλοφορία πάντως διεξάγεται κανονικά..
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα προχωρήσει αρχικά στις εργασίες σχετικής γεωτεχνικής έρευνας αμέσως μετά το Πάσχα και στη συνέχεια στη σύνταξη της μελέτης με βάση την οποία θα δημοπρατηθεί το εν λόγω έργο.
Εξίσου μια εναλλακτική πρόσβαση στο Προυσό από Αγρίνιο είναι μόνο μέσω Αγαλιανού- Βελωτάς, η οποία δεν ενδείκνυται σε περίπτωση κακοκαιρίας, διότι μέρος αυτής είναι ακόμη χωματόδρομος.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα,

Γιατί δεν ανοίγουν την παλιά διαδρομή από Δρυμώνα - Νεροσύρτη - Προυσσό που αν και χωματόδρομος δεν είχε ποτέ ουσιαστικά προβλήματα και περνάει εκτός της κατολίσθησης στον Προυσσό ??. Η διαδρομή το μόνο που θέλει είναι καθάρισμα με γκρέιντερ.

Γιώργος είπε...

Σύμφωνα με πληροφόρίες απο ντόπιουσς έχει ανοίξει ο δρόμος με πρόχειρη εκσκαφή και η διέλευση γίνεται κανονικά. Το πότε θα ολοκληρωθεί η πλήρης αποκατάσταση είναι άλλο θέμα. Ίσως η απέυθυνση στο δήμο Προυσού βοηθήσει τους οδήγους για έγκυρες πληροφορίες.