Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Αγρινιώτης στη καταγωγή ο ληστής που έπεσε νεκρός στη Δάφνη


Καταγωγή και από το Αγρίνιο(και με στενή συγγενική σχέση με πρωην πολιτικό παράγοντα του νομού) έχει ο 35χρονος Λάμπρος Φούντας που έπεσε νεκρός τα ξημερώματα στην ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς στη Δάφνη . Εκινείτο στον χώρο των αντιεξουσιαστών, ενώ είχε συλληφθεί το 1995 για συμμετοχή στα επεισόδια του Πολυτεχνείου.Να σημειωθεί πως η Αστυνομία δίνει ιδαίτερο βάρος σε αυτή την υπόθεση .

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οχι Αγρινιωτης, από Κλεισορέυματα μεριά...

Ανώνυμος είπε...

απ όπου και να ήταν δεν έχει σημασία, ήταν συντροφός μας που αγωνίστηκε για ένα καλύτερο κόσμο,ελέυθερο....μπατσοι γουρουνια δολοφόνοι...καλό ταξίδι λάμπρο...

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΓΙΑΝΝΗΣ...ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ!!!!
ΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ..ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Άσχετο με το θέμα , αλλά σοβαρό, διαβάστε το άρθρο του γερμανικού περιοδικού ΦΟΚΟΥΣ που έιχε ως εξώφυλλο την Αφροδίτη της Μήλου να κάνει τη γνωστή χειρονομία.
Φούστηδες Γερμανοί.

http://troktiko.blogspot.com/2010/03/focus_11.html

Ανώνυμος είπε...

http://troktiko.blogspot.com/2010/03/blog-post_2763.html

Ανώνυμος είπε...

Κάτι σχετικό για τον δολοφονηθέντα Φούντα.

Κρατάω την τελευταία ερώτηση του κειμένου,
Τί ωθεί τους Αιτωλοακαρνάνες και επιδεικνύουν τέτοιες συμπεριφο΄ρες"?

Έλα ντε, μήπως είναι η ανέχεια και το γεγονός είμαστε η περιοχή της Ελλάδας με ΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΑΕΠ ανά κεφαλή στην Ελλάδα και από τα χαμηλότερα στην Ευρώπη???

Αλλά φων΄'η βοώντος εν τη ερ΄'ημω για του ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, που ζουν πλουσιοπάροχα στις βίλες τους στην Αθ΄να.

Και πάνε όλα τα πρόβατα στο νομο και τους ψηφίαζουν. Φωνασκούν και βελάζουν σαν πρόβατα στις εκλογές, χειροκροτούν σαν πρόβατα τους μελλοντικούς δυνάστες τους και καταχραστές του δημοσίου χρήματος.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ?
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΛΗΣΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ ?
Α ΡΕ ΚΑΛΙΚΡΑΤΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ !!!!!!
ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΤΛ....
ΜΟΝΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΔΗΜΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

σιγα τον αντιεξουσιαστή ρε! ΈΤΣΙ ΛΈΝΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

Ανώνυμος είπε...

Απ' όπου και να ήταν δεν έχει σημασία, ήταν εγκληματίας που αγωνίστηκε για μια ζωή αραχτή και μια πιο γεμάτη τσέπη. Ας πρόσεχες, λάμπρο...
Το "ο νεκρός δεδικαίωται" ισχύει μόνο για τους αγαθούς και τις γιαγιούλες.

Ανώνυμος είπε...

δεν δολοφονηθηκε. σκοτωθηκε σε συμπλοκη με τη αστυνομια. ηταν αντιεξουσιατης με χειρομβιδες που πετανε γαρυφαλλα. αν ηταν δεξιος ηταν καθηκι δολοφονος.

η δημοκρατικη δικτατορια της λογικης της αριστερας του 5%

Ανώνυμος είπε...

ο αλητης ο χρυσοχοιδης εφαγε το παλικαρι και δεν ανοιξε μυτη.
τιμη και δοξα στους αγωνιστες.
φολα στα λαμογια τους προσκυνημενους.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΝΑ ΕΚΔΟΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΠΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ (ΑΠΟ ΑΓΡΙΝΙΩΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ;;;;) TOY KAΛΛΙΚΡΑΤΕΙΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΝΑ ΥΠΟΚΛΕΠΤΕΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΕΝΤΟΣ Ή ΕΚΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ!!!

Ανώνυμος είπε...

απο το αιτωλικο ηταν ρε παιδια,
χαλαρωστε λιγο.
ανηψιος πολιτευτη κομματος, βιολογος στο επαγγελμα, αριστος επιστημονας, δουλευε στο ιατρειο γυναικας πρωην υπουργου.
τωρα πως κατεληξε εκει παραμενει αγνωστο.
προβλημα παντως οικονομικο δεν επρεπε να ειχε καθως ηταν και απο πλουσια οικογενεια.
θεος συγχωρεστον και αυτον.

Ανώνυμος είπε...

geiasou lambro

Ανώνυμος είπε...

Ας πρόσεχε! Πάμε γι' άλλους τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Ευπορη οικογένεια.... ο ιδιος οχι οικονομικά προβλήματα αλλα αναρχικός.....τα γνωστά δηλαδη.Αυτοί ειναι που θα σωσουν τον Ελληνικό λαό??????οι ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ??????...Τελος πάντων χωρίς καμιά κακία Θεός ας αναπάυσει την ψυχή του.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ Ο ΤΟΠΙΚΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΠΕΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ..ΑΠΟ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΥΣΙΜΑΧΙΑ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ..ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ντροπή σας!!! για όσους απο πάνω δε σέβονται έναν άνθρωπο που πολεμούσε το άδικο την εκμετάλευση και τους μεγάλους με τον δικό του τρόπο, που δε σέβονται έναν άνθρωπο που δεν υπαρχει πλέον στη ζωή...το ότι ο πατέρας του έχει λεφτά η το ότι δούλευε μικροβιολόγος και η οικονομική του κατάσταση μπορεί να ήταν μια χαρά η ο μπαρμπας του ήταν βουλευτης ή ή ή ξέρω γώ τι άλλο,τι πάει να πεί αυτό? ότι δεν μπορει να είναι αναρχικός? δε μπορουν αυτοί οι άνθρωποι να πιστ΄΄ευουν κάποια πράγματά,ίσα ίσα αυτός ο άνθρωπος θα μπορούσε να πει, στα τέτοια μου, εχω τη δουλειά μου το σπιτάκι μου την οικογενειά μου και όλα οκ, αράζω καναπέ,αλλά ο λάμπρος δεν έκατσε στον καναπέ του και έδωσε τη ζωή του για μια ζωή καλύτερη,γιαυτό βουλώστετο οι απο πάνω με της μαλακίες σας, φάτε το αγγούρι των νέων μέτρων της καταστολής ΄κ.τ.λ, γυρίστε απο τη δουλίτσα σας στα 4 κάντε το σταυρό σας και απλά ΒΟΥΛΩΣΤΕΤΟ!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Λάμπρο που πάνε να σε κάνουνε και ήρωα με τις ευλογίες του κράτους!! Αλέξης Νο2! Για να μην το κουράζουμε, ο πατριώτης μας ήταν ένας βολεμένος αστός που την είδε κομάντο πόλης. Απλά έπαιξε κι έχασε σε ένα παιχνίδι τους κανόνες του οποίου γνώριζε. Πρόβλημά του, μη μας ζαλίζετε περισσότερο, συντρόφια...