Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Και ο Γάλλος σας έφταιξε;

Αυτό είναι το άγαλμα του θρυλικού Γιώργου Παπαδόπουλου, που ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών του Παναιτωλικού, γνωστός ως "Γάλλος" .
Το συγκεκριμένο άγαλμα κοσμεί το γήπεδο του Παναιτωλικού.
Ακόμα και αυτό όμως υπήρξε θύμα βανδάλων.
Σε τέτοιες περιπτώσεις οι προτροπές και τα ευχολόγια περισσεύουν. Το μόνο που μπορεί κανείς να αναρωτηθεί είναι: Ούτε την ίδια σας τη πόλη δεν αγαπάτε;

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΟΠΟΙΑΝΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ..ΙΕΡΟΣΥΛΟΙ..ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΨΑΧΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΛΟ..ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΑ..

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΓΚΡΑΦΙΤΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.
ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ 4 ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΣΑΚΩΣΑΝ ΟΙ ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΡΟΧΤΕΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΝΕ ΓΚΡΑΦΙΤΙ.
ΜΕΣΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΣΤ ΖΩΑ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

To κακό με τα υποτιθέμενα "γκράφιτι" έχει παραγίνει στην πόλη μας! Κανένας σεβασμός για τη δημόσια εικόνα της πόλης και για την περιουσία ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

Α είπε...

ΝΤΡΟΠΗ

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!! ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΜΕΡΕΣ ΕΚΕΙ. ΤΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΕ ΟΛΟΙ ΤΗ ΠΟΛΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

οτι να ναι βαζεται σαν θέματα ρε. Μουτζουρωσε εναν μπρουτζο. ε και? δεν ξερω τι παθαινουν πολλοι αλλα κατα καποιο τροπο πιστευουν οτι με αυτο τον τροπο θα χαθει η υποληψη του.. ΑΙΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...!

Ανώνυμος είπε...

Προς το ζώον 9:26
Αυτό είναι ΑΓΑΛΜΑ και όχι σκέτος μπρούτζος, και το αγαλμα είναι ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ. Αλλά φυσικά η τέχνη και ο πολιτισμός είναι πράγματα εντελώς άγνωστα στα ζώα.

Ανώνυμος είπε...

gia esena 7:54 μ.μ. na sou valoun kai mia kamera mesa sto spiti sou kai ap'ekso ena video wall na se kozaroume oloi oi perastikoi.

Ανώνυμος είπε...

kala re mages entazei xalaroste. tosa kai tosa ginontai, epeidi moutzourisan ton gallo mas peiraxe? Edo moutzouronoun polukatikoies kai fatses apo magazia pou oi anthropoi bgazoun to merokamato. Siga ta auga na poume...moutzourosan ton gallo....pffffff

Ανώνυμος είπε...

μονο ο γαλλος? κοιταξτε τον τοιχο πισω πως ειναι και ολο το αγρινιο!
τι αλλο να πουμε ρε παιδια, ξεφτιλισμενα πραματα.

ενα απλο παραδειγμα να σας αναφερω το πως να λυθει αυτο το προβλημα..
ποιος πουλαει σπραυ? τα μαγαζια με σιδερικα και χρωματα ας πουμε.
ωραια, κατω τον 18 χρονων απαγορευεται η πωληση και οσοι αγοραζουν να καταγραφονται και να γινεται η πωληση με αστυνομικη ταυτοτητα.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΜΠΟΡΩ! ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

kameres - ierosuloi -zwa -mpoputzos- grafith-italies -sulhpseis - afhstai ta plhktrologia kai piastai kai ligo thn tsoutsounasas re aganakthsmenoi, san fasistes mhlate

Ανώνυμος είπε...

12 Μαρτίου 2010 6:15 μ.μ.

σοβαρα ρε φιλαρακι?
αμφιβαλλεις οτι εχει γινει σα χωνι το αγρινιο? εχουμε που εχουμε τα χαλια μας , κακο ειναι που θελουμε την πολη μας καθαρη? εσυ μενεις εδω, εγω, τα παιδια μας...εκτος και αν θελεις να βλεπεις αυτο το αισθητικο αποτελεσμα και το γουσταρεις ρε αδερφε?