Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Πρωτιά της ντροπής..

Άλλη μια θλιβερή πρωτιά στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Και αυτή δεν είναι άλλη από τα τροχαία ατυχήματα τα οποία δυστυχώς συμπίπτουν με τις τροχαίες παραβάσεις σύμφωνα με έρευβα του Πολυτεχνείου Κρήτης στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία.
Όπως βλέπετε ο νομός μας "φιγουράρει" στη πρώτη θέση μετά την Αττική ( εκεί λόγω πληθυσμού είναι αυτονόητο οι αριθμοί να είναι μεγαλύτεροι)
Αλήθεια τι άλλο περιμένει κανείς για να αντιληφθεί το χάλι του οδικού μας δικτύου και επιτέλους να γίνουν οι παρεμβάσεις που πρέπει;

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και η γραμμή του τραίνου κάθετε έξι χρόνια να περιμένει…

Ανώνυμος είπε...

parte oloi endourakia kai sta bouna grhgora....!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Εθνικος δρομος απο Συκια εως Κυψέλη θα πρεπει να εχει διαχωριστικη νησιδα δυο λωριδες κατα διευθυνση και παραπλευρους βοηθητικους δόμους.Τοτε θα περιορισθουν τ ατυχήματαμ σε αυτη την κατευθυνση θα πρεπει να κινηθουν οι αρμόδιοι.

Ανώνυμος είπε...

θα το λυσει και αυτο ο ΓΑΠ!
ηδη με την τρομακτικη αυξηση στην τιμη των καυσιμων η κινηση στις εθνικες οδους ειναι αισθητα μειωμενη. με 1,50 μ.ο τιμη βενζινης καθεσαι σπιτακι σου και δεν πας ουτε για μπανιο!ουτε για ζητω δεν φτανουν τα λεφτα!
φανταστειτε να εχουμε και αυξηση στην τιμη του βαρελιου πετρελαιου το επομενο διαστημα τι εχει να γινει!!!! τα 2 ευρω το λιτρο θα ειναι πολυ κοντα!!!!
ΑΡΑ Ο ΓΑΠ ΕΔΩΣΕ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΡΟΧΑΙΩΝ! ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΣ , ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!
ΖΗΤΩ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΜΑΣ!

Υ.Γ

MONO KATI ΒΟΥΛΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΘΗΡΙΑ LEXUS ΤΩΝ 100.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΝΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΑ!!!
ΧΑΧΑΧΑ ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΛΛΗΝΑ.

kostakoutas είπε...

Ρε παιδιά το κομμάτι απο Αμφιλοχία μέχρι Βόνιτσα είναι απλά τραγικό...αν οδηγείς νύχτα και δεν ξέρεις το δρόμο,θα σε φάνε τα ψάρια...

Ανώνυμος είπε...

Mην ανυσηχείς φίλε μου, με νηστεία την Μ.Εβδομάδα και πίστη, μπορεί να φτάσεις Αμφιλοχία. Μην απελπίζεσαι. Απλά σκέψου πως από τον ίδιο δρόμο περνάνε και οι βουλευτές μας. Αυτοί γιατί και όχι εμείς??????? Καλομάθημένοι!!!!