Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Ψαλιδίζουν τις γιορτές για να συνεχίσει το Συν-Κοινωνία


Τη συνέχιση του προγράμματος Συν-Κοινωνία με χρηματοδότηση από το Δήμο Αγρινίου με οικονομικούς πόρους που θα προκύψουν από την περικοπή των πολιτιστικών εκδηλώσεων του καλοκαιριού αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο κατά τη συνεδρίαση του (Δευτέρα 29 Μαρτίου), έπειτα από πρόταση του Δημάρχου κ. Παύλου Μοσχολιού. To ποσό που απαιτείται για να συνεχιστεί το πρόγραμμα είναι 131.500 ευρώ.
Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Αγρινίου στα πλαίσια του προγράμματος Συν- Κοινωνία είχε υπογράψει σύμβαση με το Αστικό ΚΤΕΛ για τη λειτουργία δύο γραμμών (τη Γραμμή Μ1 Άγιος Κωνσταντίνος- Πανεπιστήμιο και τη Γραμμή Μ2 Δοκίμι - Δύο Ρέματα), με δρομολόγια ανά μισή ώρα και εισιτήριο 0,50 λεπτά, σύμβαση η οποία έληξε το Μάρτιο του 2010 και τώρα πρέπει να εγκριθούν νέοι οικονομικοί πόροι για να συνεχιστεί, οι οποίοι αναγκαστικά θα προέλθουν από περικοπή άλλων δαπανών.
Η συνέχιση του πρόγραμματος αυτού όντως κρίνεται αναγκαία γιατί εξυπηρετεί κοινωνικές ομάδες όπως μαθητές, φοιτητές η ηλικιωμένους και έχει δώσει λύσεις.

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ηδη ολο και πιο πολύς κόσμος μετακινείται με δημοτική συγκοινωνία οπότε δεν πρέπει με τίποτα να κατργηθεί.Οντως συμφέρει τους δημότες και το περιβάλλον.

Ανώνυμος είπε...

Να μη γίνουν περικοπές στις πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Να τα πληρώσει ο δήμαρχος και ο εργολάβος που έχει αναλάβει την ανακατασκευή της πλατείας και τωνγύρω δρόμων. Οι οδοί Κύπρου και Σαλάκου χρειάζονται 350000 ευρώ επιπλέον λένε αναθεώρηση του προυπολογισμιού του έργου για να ανακατασκευαστούν ( χρήματα που θα πληρώσουν οι Αγρινιώτες ), γιατί λένε δεν έφτασε ολόκληρο κονδύλι 1,6 εκατομμύρια ευρώ. Τότε γιατί ο εργολάβος πήρε το έργο?
Τα ψέματα τελείωσαν.
Οι Αγρινιώτες δε θα πληρώνουν τις δοσοληψίες σας.
Πληρώστε από την τσέπη σας.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ 2 ΑΥΤΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΟ ΑΓΡΙΝΙΟ Κ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ...ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ? ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΗΤΑΝ 400-600 ΑΤΟΜΑ...

ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΑΓΡΙΝΙΟΥ Α.Ε.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΑΞΤΕ ΦΩΤΟ...ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΑΥΞΗΣΗ Τ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΤΑ MIDIBUS...ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΝ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΟΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη, δεν έχει ο δήμος 130 χιλιάρικα για την συγκοινωνία και έχει 2,5 εκατομμύρια για να αγοράσει το κτίριο της τράπεζας της Ελλάδας για να το κάνει Πινακοθήκη ?

ααααα ρε αυγό που πάει χαμένο (είναι και Πάσχα)

Ανώνυμος είπε...

Σοβαρό
Δείτε τους μελλοντικούς ἙΛΛΗΝΕΣ"!
Αφού κατά ΔΉΛΩΣΗ Παπανδρέου Έλληνας γίνεσαι.
Θαυμάστε τα αίσχη. Σε 20-30 χρόνια δε θα υπάρχει Ελλάδα.
Άντε γεια.

http://www.youtube.com/watch?v=IzBphMfh20E&feature=player_embedded

Πού είστε αριστερύ φασιστοειδή τύπου ΣΥΡΙΖΑ. Αληταριά. Πού είστε πουλημένοι στους εβραίους ψευτοέλληνες ?

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΜΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Γράφει σχόλια και ο Κώστας Πρέκας στο blog?Συχνά πυκνά βλέπω κάτι σχόλια με το δικό του ύφος.Εκτός και αν δυστυχώς υπάρχουν μιμητές του στο Αγρίνιο.

Ανώνυμος είπε...

0τι και να κανει ο μοσχολιος αλλος θα ειναι ο επομενος δημαρχος του μεγαλου ΑΓΡΙΝΙΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλα τωρα καταλαβανε οτι τα αστικα ειναι σε καθε δημο ζημιογονα?? Ελπιζω να μην το επικαλεστουν αυτο γιατι θα θελουν οντως κραξιμο, παρολα αυτα σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να σταματισουν οι γραμμες! Αν δεν ξερουν ας ρωτησουν κανεναν αλλο δημο που εχουν πιο πολλα χρονια αστικες γραμμες!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ;
ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ (ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ) ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΠΙΣΗΣ).
ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, Η ΓΡΑΜΜΗ Μ1 ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΑΓΡΙΝΙΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

Ελεος ρε παιδιά ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΤΟΣΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ. ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΑΛΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΩΤΩΝ ΘΑ ΕΚΛΕΞΕΙ ΠΑΝΥΓΗΡΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΨΑΛΙΔΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΝΟΥΣΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.
ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥΣ.
ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.