Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Ντεμόλ: «Συγγνώμη στον Παναιτωλικό»

Συγγνώμη από τους παίκτες και τους οπαδούς του Παναιτωλικού, ζήτησε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Στεφάν Ντεμόλ, για το γκολ με το οποίο η ομάδα του ισοφάρισε και τελικά πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Αγρίνιο. Ο Βέλγος τεχνικός ξεκαθάρισε όμως πως δεν σκέφτηκε κάτι για να πει στους παίκτες του.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη την διοίκηση και στον πρόεδρο και σε όλους τους παίκτες του Παναιτωλικού. Μίλησα με τον Φουρτάδο και θέλει να εκφράσει την συγγνώμη του σε όλους τους οπαδούς του Παναιτωλικού. Θεωρώ ότι ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της κατηγορίες. Είναι κρίμα που τελείωσε με αυτόν τον τρόπο», είπε αρχικά.

«Ούτε καν μου πέρασε από το μυαλό», είπε για το αν σκέφτηκε κάτι να πει στους παίκτες του μετά.

Για το αν είχε συνομιλία με τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το γκολ του Φουρτάδο, ανέφερε: «Δεν έχουμε τηλέφωνο στον πάγκο».

Για το αν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα σύμφωνα με την αγωνιστική εικόνα των δύο ομάδων, τόνισε: «Δεν ξέρω, ίσως σήμερα ο Παναιτωλικός να είναι καλύτερος».

Για το πάθος που έδειξαν οι παίκτες του μετά την ισοφάριση των Γιαννιωτών, υποστήριξε: «Θεωρείτε ότι είπα στους παίκτες να κάνουν κάτι τέτοιο; Ανέφερα την απολογία μου. Τι άλλο να πω;».

Για τις αντιδράσεις των οπαδών του Παναιτωλικού μετά το τέλος του αγώνα, δήλωσε: «Δεν τα είδα όλα γιατί μπήκα μέσα. Καταλαβαίνω ότι όλοι οι παίκτες του Παναιτωλικού, όπως και ο Τζενάμο που ήμασταν μαζί στο Αιγάλεω, καταλαβαίνω την οργή του».

sport-fm

1 σχόλιο:

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

Ειδα μονο το πρωτο ημιχρονο.
Διαβασα για τον τροπο που ισοφαρισε ο Πας σε Γιαννιωτικο blog και ειναι πραγματικα αδικο.
Δεν ξερω κατα ποσο ηταν εφικτο να εβαζε ο Πας αυτογκολ, πραγμα βεβαια που θα ηταν και δικαιο.
Τι να πει κανεις? η ιδια η ζωη ειναι αδικη.
Ευχομαι στον Παναιτωλικο να ανεβει στην Α' κατηγορια γιατι το αξιζει αφου εχει πολυ καλη ομαδα...