Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΣ Γιάννινα:Ζητούμε ευθέως συγγνώμη

Παροτρύνει η διοργανώτρια αρχή να επαναλάβει τον αγώνα!   ο ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό και το ανφέαρ των ποδοσφαιριστών του που έχει ξεσηκώσει σάλο:
Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει λαμπρή ιστορία και τιμά την Ήπειρο. Δεν ανήκει ούτε στους παίκτες, ούτε στην διοίκηση.
Η σημερινή διοίκηση και ο λαός του ΠΑΣ Γιάννινα έχουν στόχο να κερδίζουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να μην αφήνουν καμία σκιά για οποιοδήποτε θέμα.
Θέλουμε να τονίσουμε ότι όχι μόνο δεν έχουμε κανένα παράπονο, αλλά ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση του Παναιτωλικού και ειδικότερα τον πρόεδρο κ. Κωστούλα για την άψογη φιλοξενία και συμπεριφορά μέχρι την έναρξη του αγώνα, κατά τη διάρκεια αυτού, αλλά και στο τέλος της αναμέτρησης.
Κατά συνέπεια, εκφράζουμε την βαθύτατη θλίψη και απογοήτευση και ζητούμε ευθέως συγγνώμη γιατί από ασυνεννοησία στον αγωνιστικό τομέα δεν τηρήθηκε το fair play στο οποίο ο ΠΑΣ Γιάννινα πιστεύει αταλάντευτα. Πόσω μάλλον αφού η συγκεκριμένη φάση προήλθε από τήρηση fair play η οποία τιμά την ομάδα του Παναιτωλικού.
Μακάρι να μπορούσε η διοργανώτρια αρχή να επαναλάβει τον αγώνα. Και προς αυτή την κατεύθυνση την παροτρύνουμε. Αισθανόμαστε την ανάγκη να τονίσουμε ξανά, ότι είμαστε βαθύτατα απογοητευμένοι από την ασυνεννοησία που προήλθε και αυτό θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα. Για όποια απόφασή μας στον τομέα αυτό, η οποία αφορά το εσωτερικό μας, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.(Στη φωτό ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: