Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Για το διπλό σήμερα στη Δράμα

Οι ειδήσεις του Κωστούλα
Για τη νίκη σήμερα ο Παναιτωλικός στη Δράμα στις 15.00 (μετάδοση ΕΤ3) αν και οι ρυθμοί κινούνται ακόμη στον απόηχο του ανφέαρ των Ιωαννίνων.Οι 19 της αποστολής είναι οι Τσενάμο, Mπαμπανιώτης, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Κούσας, Μπελεβώνης, Γκουέι, Καούνος, Μπαϊκαρά, Μουμίν, Βούκοβιτς, Παππάς, Δέντσας, Ετζενγκέλε, Γκούρμα, Παλαιολόγος, Θεοδωρίδης, Μπουμάλ, Καραμαλίκης

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μπακάκης, Πασάς και Μεταξούλης που θα αγωνιστούν με την Ομάδα Νέων, ο Ρότσα που εκτίει την ποινή του και ο Τζόνσον που ταλαιπωρείται από ίωση.
Ωστόσο πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα είπε χθες στην τηλεόραση του Αχελώου ο πρόεδρος του Παναιτωλικού. Ο Φώτης Κωστούλας που υπήρξε ιδιαίτερα επικριτικός απέναντι στο πολιτικό προσωπικό του νομού, ανέφερε πως υπάρχει σχεδιασμός να κατασκευαστεί διαφορετικά η μικρή εξέδρα από τη νέα σεζόν με χωρητικότητα που θα ξεπερνάει τις 4.000. Επανέλαβε και το αίτημα τους προς τη δημοτική αρχή για στήριξη για την κατασκυή των προβολέων.Για τον πρώην τεχνικό της ομάδας Γ.Νταλακούρα αποκάλυψε πως θα αναλάβει επικεφαλής του τμήματος σκαουτιγκ της ομάδας.
Παράλληλα ο Γιώργος Θεοδωρίδης μιλώντας στο Ράδιο ΗΧΩ για το σημερινό παιχνίδι
με τη Δόξα είπε:" Θεωρώ πως η νίκη είναι μονόδρομος και για τις δυο ομάδες, καθώς εμείς σαν Παναιτωλικός επιδιώκουμε την άμεση άνοδο στη Σούπερ Λίγκα και η Δόξα την είσοδό της στην εξάδα και τα play offs. Πάντως, η συγκεκριμένη ομάδα αξίζει κάτι παραπάνω, λόγω ιστορίας και κόσμου. Η Δόξα διαθέτει αρκετή ποιότητα, έχει πάρει καλά αποτελέσματα και το μεταξύ μας παιχνίδι είναι ναοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα". Για τον αγώνα που προηγήθηκε με τον ΠΑΣ Γιάννινα και το θέμα του Φουρτάδο υποστήριξε ότι «Έτσι όπως ήρθε το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, η ενέργεια του ποδοσφαιριστή του θίγει την τιμή και την αξιοπρέπειά του συλλόγου. Ήταν αντιεπαγγελματική ενέργεια, δεν θέλω να χρησιμοποιήσω άλλες λέξεις. Ήταν άδικο όπως εξελίχτηκε για εμάς, μας προβλημάτισε, αλλά ας το κρίνουν άλλοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: