Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

O Eμπορικός Σύλλογος Αγρινίου για την απεργία

«ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 23-2-2011 ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ»
Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου είναι υποχρεωμένο να ευχαριστήσει :
1/ Τις γυναίκες και άντρες εμπόρους της πόλης μας, που έκλεισαν χωρίς καμιά εξαίρεση τα καταστήματά τους στις 23-2-2011, στα πλαίσια της απεργιακής μας κινητοποίησης.
2/ Ιδιαίτερα όλες και όλους που απ’ αφορμή την αντιπαράθεση του καλοκαιριού του 2010 βρέθηκαν με δική τους ή του Συλλόγου απόφαση εκτός Συλλόγου αλλά στις 23-2-2011 έδειξαν χαρακτήρα και συνέπεια που απόλυτα τους το αναγνωρίζουμε και τους τιμά.
3/ Ξεχωριστά επίσης, όσες και όσους δεν ήταν ή είναι μέλη του Συλλόγου.
Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου χαιρετισμό απευθύνει:
Στις συναδέλφισες και συναδέλφους εμπόρους που συμμετείχαν στις πρωινές καταλήψεις του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου, στην συγκέντρωση μαζί με τους εργαζόμενους, στη μαζική πορεία και στο κλείσιμο της εθνικής οδού.
Ολοκληρώνοντας το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου:
Α/ Καλεί όλες και όλους τους αυτοαπασχολούμενους και μικρούς εμπόρους που στηρίζουν τις αποφάσεις αλλά δεν συμμετέχουν στις δράσεις, να κάνουν την υπέρβαση και στον τομέα αυτό.
Β/ Γνωστοποιεί ότι σχεδιάζει πανεμπορικό ανοιχτό συνέδριο με θεματικές ειδικές και ξέχωρες ημερολογιακά συνεδριάσεις, για όλα τα θέματα σε όλες τις εκφάνσεις τους.
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Σ.Α.

2 σχόλια:

the rocker είπε...

hsdghhdf

the rocker είπε...

Ειμαι ενας απ'αυτους που με αποφαση ΜΟΝΟ του ΕΣΑ,βρεθηκαν εκτος του συλλογου και σε καμμια περιπτωση δεν χρειαζομαι τις ευχαριστιες του ΔΣ του συλλογου. Εκλεισα το καταστημα μου επειδη η απεργια ηταν πανελλαδικη,υποστηριζομενη απο την ΕΣΕΕ και οχι τοπικου χαρακτηρα οπως τις προηγουμενες φορες,οταν μονο του το ΔΣ αποφασιζε κλεισιμο της αγορας,αναλογα με τις κινητοποιησεις και τις προσταγες του ΠΑΜΕ,διαδιδοντας ψευδως στους συναδελφους οτι το κλεισιμο ηταν σε πανελλαδικη βαση.
Αυτα για να μην νομιζουν οι κυριοι το ΔΣ οτι ελεγχουν την αγορα του Αγρινιου.Το καλοκαιρι δεν ειναι μακρυα!!!!