Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2011

Έκλεισαν τα σφαγεία του Θέρμου


ανακοινωση της μειζονος αντιπολιτευσης του δήμου Θέρμου
Η ανευθυνότητα της Δημοτικής Αρχής που επί 16 χρόνια διαχειρίζεται τις τύχες του τόπου, οδήγη-σε δυστυχώς στο κλείσιμο των σφαγείων με αρνητικές συνέπειες στους κρεοπώλες,τους κτηνοτρόφους, τους εργαζόμενους σ’ αυτά και την τοπική οικονομία του τόπου μας.
Συγκεκριμένα, η Δημοτική Αρχή δεν μπόρεσε να φτιάξει ένα κτήριο για τα σφαγεία που να διαθέ-τει άδεια και λειτουργίας και να τηρεί τους κανόνες ασφάλειας και δημόσιας υγείας που προβλέπονται από την εθνική και την κοινοτική νομοθεσία.
Η οποιαδήποτε μετάθεση ευθυνών στη Δημοτική Αντιπολίτευση από τον κ. Πορφύρη, επιβεβαιώνει την πλήρη διαστροφή της αλήθειας, αφού ποτέ δεν ανέλαβε καμιά ευθύνη. Αντίθετα, η Δημοτική Αντιπολί-τευση έγκαιρα επισήμανε την αναγκαιότητα εξασφάλισης της άδειας και της λειτουργίας των σφαγεί-ων και ψήφισε και τα σχετικά κονδύλια για την κατασκευή τους. Μια κατασκευή που στοίχισε στους δημό-τες πάνω από 530000 ευρώ από το 2001 και μετά και καμιά άδεια δεν εξασφαλίστηκε.
Καταλαβαίνετε το τί θα γίνει με τους δρόμους Θέρμο-Ναύπακτος, Θέρμο-Αγρίνιο ,Θέρμο-Προυσός, το σχολείο και τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που υποσχέθηκε ο Δήμαρχος για την «ολοκλήρωση του οράμα-τος»…
Αναρωτηθείτε όλοι για το πού οδηγούν τον τόπο ο Πορφύρης και η παρέα του!
Θέρμο 16-2-2011
Γραφείο τύπου
«ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ»

2 σχόλια:

Γιάννης Γ είπε...

Μετά απο τούτα και εκείνα, πως να μην ειμαστε αξιοι της τύχης μας, λέγοντας οτι πρώτιστα μας φταίνε οι ξένοι και κατόπιν ακούγεται η καραμέλα, ! που εκφέρουν οι νύν οτι για το τίποτε εργο εφταιγαν οι πρίν, οι πρίν οτι τους παρεμπόδιζαν ως αντιπολίτευση οι νύν τότε, και το πράγμα πάει λέγοντας.Ο κακός μας εαυτός μας μας φταίει.
Μόνο για αλληλοκατηγορίες ειμαστε, και πρώτοι μάλιστα.

Για τους προαναφερόμενους δρόμους της ανάρτησης?
Δέκα χρόνια και τίποτα στο τέλος για ενα δημοτικό σφαγείο?

Βάλε πενήντα χρόνια για αυτούς τους δρόμους και στο τέλος μπορεί να ειναι και πάλι ενα τίποτα.

Γιάννης Γ είπε...

Επιτρέψτε μου να προσθέσω και ως επίλογο στο παραπάνω σχόλιό μου και τα λόγια ενός μεγάλου Ελληνος.

«'Eλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι o ίδιος μας ο εαυτός»

- ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ