Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Παρεμβάσεις στα Παλαιά Σφαγεία και στο Δημοτικό Πάρκο

Με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών ο Δήμος Αγρινίου προχωρεί σε σημαντικές παρεμβάσεις στο Ο.Τ. 274 (παλαιά σφαγεία) και στο Δημοτικό Πάρκο.
Συγκεκριμένα στη συνεδρίαση της Δημαρχιακής Επιτροπής την Τρίτη (2 Ιουνίου) εγκρίθηκαν οι όροι δημοπράτησης του έργου «Διαμόρφωση και περίφραξη χώρου-Κατασκευή παιδικής χαράς στο Ο.Τ. 274 και κατασκευή παιδικής χαράς στο Δημοτικό Πάρκο" προϋπολογισμού 500.000,00 €, σύμφωνα με τη μελέτη του έργου.
Σύμφωνα με την μελέτη του έργου στο Ο.Τ. 274 (παλαιά σφαγεία) προβλέπονται να γίνουν εργασίες ανάπλασης (πλακοστρώσεις, ασφαλτοστρώσεις, ηλεκτροφωτισμός), για τη διαμόρφωση και λειτουργία υπαίθριου χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων.
Οι παρεμβάσεις αυτές στο Ο.Τ. 274 προβλέπεται να πραγματοποιηθούν κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μην εμποδίζεται μελλοντικά η ανέγερση του νέου Δημαρχείου στη συγκεκριμένη έκταση.
Παράλληλα στον ίδιο χώρο Ο.Τ. 274 αλλά και στο Δημοτικό Πάρκο προβλέπεται να δημιουργηθούν δύο νέοι χώροι ψυχαγωγίας και παιχνιδιού, με ξύλινη περίφραξη, σύγχρονα όργανα από κατάλληλα υλικά ειδικά μελετημένα για την πρόληψη ατυχημάτων.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ. ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΓΡΑΨΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ακόμη και η μικρότερη επαρχιακή πόλη έχει καλύτερο πάρκο από το Αγρίνιο