Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

Αποτελέσματα Ευρωεκλογών στην Αιτωλοακαρνανία.

Δείτε αναλυτικά τα οριστικά αποτελέσματα των ευρωεκλογών στην Αιτωλοακαρνανία εδώ :http://ekloges.ypes.gr/pages/index.html.
Το σκηνικό είναι περίπου παρόμοιο με τον εκλογικό χάρτη της επικρατειας: Το ΠΑΣΟΚ νικητής, αυξάνοντας και στο νομό μας τα ποσοστά του σε σχέση με τις προηγούμενες ευρωεκλογές, κατακόρυφη πτώση της ΝΔ, διατήρηση των δυνάμεων του ΚΚΕ, διπλασιασμός του εκλογικού ποσοστού του ΛΑΟΣ, ισχνή αύξηση του ποσοστού του ΣΥΡΙΖΑ και διπλάσιοι ψήφοι στα λοιπά κόμματα συγκριτικά με τις προηγούμενες ευρωεκλογές.
Η αποχή έφτασε στα ύψη με ποσοστό 47,32%.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα σε κάθε Δήμο: http://www.aitnia.gr/
Περισσότερα στην επόμενη ανάρτηση..

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απολύτως αναμενόμενα. Όσο για τα γενικά αποτελέσματα, τζάμπα τα λεφτά που έδωσαν τα κανάλια στις εταιρίες δημοσκοπήσεων. Στις επόμενες εκλογές ας ρωτήσουν κανέναν περιπτερά ή καφετζή μπας και πλησιάσουν στο πραγματικό αποτέλεσμα.

Εκτός βέβαια - για όσους αρέσκονται σε θεωρίες συνομωσίας - και αν το σφάλμα για τη μεγάλη διαφορά υπέρ του ΠΑΣΟΚ δεν ήταν αποτέλεσμα ανικανότητας αλλά σχεδιασμού.

σγσ είπε...

Αφ΄ενός η γενικευμένη προς την κυβέρνηση επίθεση των μμε εδώ και ένα χρόνο, αφ΄ετέρου ο διακηρυχθής στόχος του Γιώργου για δημοψήφισμα ανατροπής, μας υποχρεώνει να αντιπαραβάλλουμε τα χθεσινά αποτελέσματα με εκείνα του 2007. Παρότι λοιπόν στην Αιτ/νία η ΝΔ από 79300 πήρε χθες μόλις 45700,το Πασόκ από 79600 ψήφους έπεσε στις 52100 ! Ούτε δηλ. οι ίδιοι του οι ψηφοφόροι δεν ανταποκρίθηκαν στο σάλπισμα του Γιώργου, ο Κώστας παίρνει ταυτόχρονα χαστούκι και παράταση και ο λαός ξαναγυρνά στον καθημερινό αγώνα.
Καλή Δύναμη σε όλους !

Υ.Γ.: Οι χθεσινές απόλυτες ψήφοι του Πασόκ είναι περίπου ίσες με εκείνες του κάκιστου αποτελέσματος των ευρωεκλογών 2004.

nakmax είπε...

Επίθεση των ΜΜΕ στην κυβέρνηση; Ας γελάσω. Που την είδες την επίθεση; Με το γάντι είναι όλοι οι δημοσιογράφοι και μέσα στα κόλπα. Εκτός κι αν επίθεση θεωρείς την τηλεοπτική συζήτηση για τα σκάνδαλα που η ίδια η κυβέρνηση παρήγαγε. Αυτό έλειπε να μην το κάνανε ούτε αυτό.

vasilissp είπε...

Ο καθένας με το πόνο του.Ρε 1,39(σγσ) αυτή την έρμη την αποχή δεν τη λαμβάνεις καθόλου υπόψιν?

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ

ΡΕΕΕΕ ΠΑΣΟΚΙΑ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ.

ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΠΑΘΑΤΕ. ΤΟ ΝΟΙΩΘΕΤΕ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ. ΔΕΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΑΤΕ. Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΜΗΝΥΣΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΚΑΤΜΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ.

1000000 ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥ. ΑΠΟ ΠΛΑΚΑ.

ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ……. ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΙΚΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ 5 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΛΑΜΟΓΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΤΙ Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΟΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ ΜΕΓΑΛΟΛΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΜΜΕ ΕΞΙΤΠΟΛΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ. Η ΝΔ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΕΙΤΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΝΙΚΗΣ. ΤΟ ΛΑΟΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΑΠΟ 3% ΣΕ 7,2%.
Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ 4% ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ. ΒΑΛΕ ΚΑΙ 3% ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΤΟΤΕ ΤΕΡΜΑ Ο ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟΣ.
ΕΧΑΣΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΚΟΜΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ .
ΠΡΟΣΕΞΤΕ . ΤΗΝ ΑΝΑΓΩΓΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2004 ΠΟΥ ΠΑΤΩΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ 9% ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2007. ΚΛΑΜΑ ΠΑΣΟΚΙΑ. ΚΛΑΜΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΧΑΡΥ ΚΛΥΝ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ . ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΑΝ ΑΛΛΑ Η ΝΔ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΚΑ. ΧΑΛΑΡΑ ΧΑΛΑΡΑ.

ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΗΓΕΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ. ΠΑΕΙ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ. ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ. ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΠΑΣΟΚΩΝ ΣΤΑ BLOGS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΝΗΜΑ ΝΙΚΗΣ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ.
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΗ ΝΔ.
ΑΛΛΑΞΤΕ Η ΒΟΥΛΙΑΞΤΕ.