Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Nα χάσουμε ένα μπάνιο για να χάσουν τον ύπνο τους..

Γράφει ο Κώστας Φωτόπουλος συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλ/νίας
Στην κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής είναι προτιμότερο να επιλέξουμε την κάλπη αντί για τις παραλίες (ή αν μπορούμε να τα συνδυάσουμε και τα δύο). Το σημαντικό είναι να τους δώσουμε ένα μάθημα για τις πολιτικές που εφαρμόζουν, να καταλάβει η επικίνδυνη κυβέρνηση και η συναινετική αντιπολίτευση ότι από δω και έπειτα δεν θα μπορούν ανενόχλητοι να μαυρίζουν τις ζωές μας. Κι’ έχουν μαυρίσει τις ζωές μας χρόνια τώρα με τις πολιτικές τους. Έσπειραν τη φτώχεια, την ακρίβεια, την ανεργία, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, την καταπάτηση των ανθρωπίνων και κοινωνικών δικαιωμάτων. Ήρθε η ώρα να θερίσουν αντιστάσεις.
Είναι ευκαιρία ο φόβος να αλλάξει στρατόπεδο. Είναι αλήθεια ότι μας έχουν φοβίσει, είναι αλήθεια ότι προσπαθούν να μας πείσουν ότι είμαστε ανίκανοι να επηρεάσουμε την κατάσταση, να αλλάξουμε τα πράγματα προς όφελος μας. Είναι αλήθεια ότι προσπαθούν να μας μετατρέψουν σε θεατές ενός θεάματος που λέγεται πολιτική, το οποίο προσφέρεται από λίγους και ειδικούς και οι υπόλοιποι απλά πρέπει να παρακολουθούμε.
Κι’ όμως οι αγώνες που ξεδιπλώθηκαν τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας δείχνουν ότι «είμαστε κι’ εμείς στο γήπεδο». Στην άμυνα βέβαια, αλλά στο γήπεδο είμαστε και κατορθώνουμε ορισμένες φορές να έχουμε και αποτελέσματα. Ορισμένα παραδείγματα : η αναθεώρηση του συντάγματος δεν προχώρησε γιατί είχαμε τον μεγαλειώδη αγώνα της νεολαίας. Η παραλία στο δήμο Ελληνικού έμεινε ανοιχτή στους πολίτες και δεν παραχωρήθηκε στους ιδιώτες επειδή υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση από τους κατοίκους της περιοχής και το δήμαρχο Ελληνικού Χ. Κορτζίδη . Ο ελαιώνας δεν θα τσιμεντοποιηθεί χάρη στην ενεργοποίηση των πολιτών και της ανοιχτής πόλης. Τα εργοστάσια λιθάνθρακα που σχεδιάζονταν σε διάφορα σημεία της Ελλάδας ματαιώθηκαν προσωρινά κάτω από την πίεση των τοπικών κοινωνιών.
Η μεγαλύτερη προσφορά των αγώνων που υπήρξαν το τελευταίο διάστημα είναι ότι ανατρέπουν το κλίμα, την ψυχολογία, τη λογική ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Απεναντίας δείχνουν έναν διαφορετικό δρόμο και τρόπο να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα μας έξω από την τηλεπολιτική. Επιλέξαμε την ενεργοποίηση των πολιτών και του λαού ενάντια στην παθητικοποίηση. Έγινε πράξη-σ’ ένα βαθμό- το εύστοχο σύνθημα ότι: «αν δεν κινηθούμε εμείς δεν θα κινηθεί κανένας για εμάς»
Το προηγούμενο διάστημα στη χώρα μας αλλά και πανευρωπαϊκά υπήρξαν δύο κόσμοι. Από τη μία πλευρά ο κόσμος των τραπεζιτών, των βιομηχάνων, των χρηματιστών, των λίγων και το πολιτικό τους προσωπικό. Από την άλλη πλευρά ο κόσμος των φτωχών, των καταπιεσμένων, των απολυμένων, των εργαζομένων, των πολλών. Η δικιά μας αριστερά επέλεξε κόσμο και ήταν με τους πολλούς. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρωταγωνίστησε εντός κι’ εκτός κοινοβουλίου σε όλους τους μικρούς και μεγάλους αγώνες . ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε θέση σε κρίσιμες στιγμές και δεν μάσησε τα λόγια του.
Από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών την Κυριακή κρίνονται πολλά για την πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου.
Τίποτα δεν θα είναι ίδιο αν ο δικομματισμός καταγραφεί κάτω από 70 %. Τίποτα δεν θα είναι ίδιο αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η Τρίτη πολιτική δύναμη. Τίποτα δεν θα είναι ίδιο για τους αγώνες που έρχονται αν ισχυροποιηθεί η ενωτική, κινηματική, οικολογική αριστερά. Με κριτήριο το σύντομο παρελθόν και τη στάση του κάθε πολιτικού φορέα, κυρίως όμως με τη ματιά στραμμένη στο μέλλον, καλούμε τους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στην κάλπη και να ενισχύσουν τη σύγχρονη, μαχητική αριστερά…να επιλέξουν ΣΥΡΙΖΑ.
Υ.Γ. Η αποχή δεν «στριμώχνει», δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Αντιθέτως τη συνιστούν…

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάνει κρύο ακόμη για μπάνιο!

Ανώνυμος είπε...

Άντε κουρευτήτε ρε τΣυριζιώτες, σφογγοκολάριοι της Νέας Ταξης και της CIA!

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ

«Άγνωστοι» τυπώσανε και διακινούν σε πολλές περιοχές ψέυτικα ψηφοδέλτια των Οικολόγων Πράσινων



Τις τελευταίες μέρες βρίσκεται σε εξέλιξη μια οργανωμένη από συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους και συμφέροντα επίθεση εναντίον των Οικολόγων Πράσινων με ψεύδη, λάσπη και παραποίηση των απόψεων μας, ώστε να δημιουργηθεί σύγχυση μεταξύ των πολιτών, να στιγματιστεί ο πολιτικός χώρος μας ότι δήθεν στρέφεται ενάντια στα συμφέροντα της χώρας και να ανακοπεί το μεγάλο ρεύμα που υπάρχει μέσα στην κοινωνία για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού.

Τώρα μια νέα προβοκάτσια στήθηκε από «αγνώστους» που - όπως μας καταγγέλουν πολίτες - τύπωσαν και διακινούν σε μπαρμπρίζ αυτοκινήτων, γραμματοκιβώτια και σπίτια των βορείων προαστίων ψηφοδέλτια των Οικολόγων Πράσινων του ...2004. Στόχος, προφανώς, αυτής της προβοκάτσιας είναι να χρησιμοποιηθούν αυτά τα ψηφοδέλτια για να ακυρωθούν μετά στην καταμέτρηση.

Οι Οικολόγοι Πράσινοι ζητούν από τις δικαστικές αρχές να ασκήσουν δίωξη για αυτή την πρόκληση προς τη δημοκρατία για να αποκαλυφθεί ποιοι έστησαν αυτό το βρόμικο παιχνίδι, μέρος μιας τεράστιας επιχείρισης ανακοπής του ρεύματος προς τους Οικολόγους Πράσινους με κάθε αθέμιτο τρόπο. Καλούμε τους πολίτες που έχουν στα χέρια τους τέτοια πλαστά ψηφοδέλτια να επικοινωνήσουν μαζί μας και να βοηθήσουν με στοιχεία στην ανακάλυψη των υπεύθυνων της προβοκάτσιας και φυσικά να χρησιμοποιήσουν μόνο ψηφοδέλτια που έχουν πάρει από αξιόπιστη πηγή.

Θυμίζουμε ότι χθες σε τηλεοπτική εκπομπή υποψήφιος ενός κόμματος χαρακτήρισε τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου των Οικολόγων Πράσινων «πράκτορα», παρά το γεγονός ότι ξέρει και ο ίδιος πολύ καλά τους αγώνες του και τη σύγκρουσή του με συμφέροντα που καταστρέφουν τη χώρα, καταπατούν και καταστρέφουν το περιβάλλον και τα δάση.

Ηθικοί και ίσως φυσικοί αυτουργοί για τα δημοσιεύματα και τις επιθέσεις είναι συγκεκριμένοι πολιτικοί χώροι, που ενώ ευθύνονται για τις όποιες εθνικές αποτυχίες και χαρακτηρίζονται από ακραίες απόψεις και αποτελούν μειοψηφία στην κοινωνία, δημιουργούν κλίμα «κοινωνικού λιντζαρίσματος» και λασπολογούν εναντίον των Οικολόγων Πράσινων χωρίς οι υπόλοιπες δημοκρατικές δυνάμεις να αντιδρούν σε αυτές τις αντιδημοκρατικές συμπεριφορές. Στο κλίμα που δηυμιουργείται «άγνωστοι» κατατρέψανε εκλογικά περίπτερα ή υλικά των Οικολόγων Πράσινων (Ζωγράφου, Ιλίσια, Κέρκυρα, Α.Πατήσια).

Καλούμε όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις αλλά και τα θεσμικά όργανα της ελληνικής δημοκρατίας να εμποδίσουν ακραίες δυνάμεις να επιβάλλουν αντιδημοκρατικές πρακτικές. Σήμερα είναι οι Οικολόγοι Πράσινοι αύριο θα είναι στο στόχος τους και άλλες πολιτικές δυνάμεις.

Ανώνυμος είπε...

Εσεις του Συριζα χρωστατε μια εντιμη απαντηση προς ολο τον Ελληνικο λαο για τη σταση σας στα γεγονοτα του Δεκεμβριου..
Εξηγηστε μας λιγο τις σχεσεις σας με τους χωρους των αναρχικων...
Εξηγειστε μας λιγο τις αποψεις σας για τα εθνικα θεματα....
Εξηγηστε μας πως γινεται να πρεσβευεται κονωνικη δικαιοσυνη και να εχετε προεδρο τον πλουσιοτερο πολιτικο παντα κατα την φορολογικη του δηλωδη, το διευκρινιζω,
Γινεται με ανθρωπους που μεγαλωσαν και ανδρωθηκαν μεσα στη σαπιλα των κομματων να επελθει η αλλαγη στη χωρα;;;;;ΠΟλυ αμφιβαλλω...

Ανώνυμος είπε...

11:19 με τον τρεμοπουλο παρεα φιλαρακι δεν πατε πουθενα.

Ανώνυμος είπε...

den ksero gia mpanaki,alla gia psarema sigoura...ekloges kai kalpi??ti einai auto?

Βραχωρίτης είπε...

Μυρίζει ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εθνικές εκλογές και με το νέο εκλογικό νόμο η κυβέρνηση συνεργασίας μεταξύ κομμάτων είναι περισσότερο από πιθανή. Οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ κόπτονται ιδιαίτερα να αυξήσουν τα ποσοστά τους για να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν καλύτερα πόστα από το παζάρι με τον Γιωργάκη. Όσο σιγοντάρετε τις "επαναστάσεις" των 15χρονων ράψτε και κανένα κουστουμάκι, θα σας χρειαστεί.

Ανώνυμος είπε...

εσυ 10.58 πες μας τι γνωμη εχεις για τους χουντικους-βασιλικους του λαος πια η αποψη σου για τους παρακαρατικους μαχαιροβγαλτες της χρυσης αυγης μηπως εισαι ενα ασπονδυλο φασιστομουτρο που γινεται φερεφωνο του καθε χουντικου καρατζαφερη-γεωργιαδη και μας εχετε πρηξει τα ουμπαλα με τον συριζα οι αναρχικοι καμια σχεση δεν εχουν με συριζα ουτε και αυτοι θελουν να εχουν και πολες φορες εχουν παιξει ξυλο μεταξυ τους σε διαφορες πορειες ο ενας χωρος με τον αλλον ειναι τελειως αντιθετοι και στη φιλοσοφια των πραγαματων και στην πρακτικη των αγωνων
αλα σας πονεσε πολυ μικροαστοι ακροδεξιοι και βολεμενοι η κοινωικη εξεργεση των νεων και οχι μονο γιατι τα αφεντικα σας εχουν φοβηθει απο την δυναμη του λαου και βγαζουν εσας τους παρακρατικους να διεστρεβλωνεται την αληθεια και για ντις βρωμικες δουλειες της εκαστοτε κυβερνησης

μυνημα προς τα φασισταρια πρωην επεν και ακροδεξια ανεγκεφαλα του λαος
στο αγρινιο θα σας γ...με οπου και να σας βρισκουμε
φασιστες στο αγρινιο μονο μεσα στις τρυπες σας θα σηκωνετε κεφαλι

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 1:54 ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΛΑΣΕΙΣ.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΞΕΡΓΕΣΗ ΜΙΛΑΣ?
ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΤΑ ΚΑΙΓΑΤΕ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΕΙ. ΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΞΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΓΚΙΕΣ. ΑΚΟΜΑ ΞΥΛΟ ΘΑ ΕΤΡΩΓΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ?
ΤΑ 15ΧΡΟΝΑ? ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΚΟΠΑΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ? ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ?
ΠΟΙΑ ΑΣΥΛΑ? ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ. ΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΞΩ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΠΑΣ.
ΟΥΙ ΜΑΝΑΜ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ!
ΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΞΩ ΝΑ ΚΑΨΕΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ.
ΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΦΟΥΛΗΜ ΣΤΟ ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΤΡΩΓΕΣ.
ΕΔΩ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!ΠΑΝΤΟΥ ΑΝΟΔΟΣ ΤΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ!
ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΡΕΣ
ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΡΟΜΠΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙ ΚΟΜΟΥΝΙ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ. ΒΡΗΤΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΤΕ.

Βραχωρίτης είπε...

«Οι αναρχικοί καμία σχέση δεν έχουν με ΣΥΡΙΖΑ». Το εννοείς αυτό; Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μόνο κόμμα που κατά το Δεκέμβρη δεν καταδίκασε τους κουκουλοφόρους - αναρχικούς αλλά απλά κατέφυγε σε γενικόλογες καταδίκες της βίας «απ’ όπου κι αν προέρχεται» κτλ. Μήπως αρνείσαι το γεγονός ότι μέλη του κόμματός σου τρέχουν και υπερασπίζονται τους κατά καιρούς συλληφθέντες κουκουλοφόρους (οι ίδιοι δηλώνουν αναρχικοί) και τους παρέχουν νομική και οικονομική στήριξη για να μην καταδικαστούν και να συνεχίσουν τη δράση τους; Επίσης ο γιος του στελέχους σας (Βούτσης) που συνελήφθη κατόπιν ένοπλης ληστείας και τώρα βρίσκεται στις φυλακές δήλωσε αναρχικός και κατά την δίκη του κατέθεσαν ως υπεράσπισή του μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, επαναλαμβάνοντας το γνωστό ποίημα περί «εξέγερσης ενός ευαίσθητου νέου» κτλ. Συγκοινωνούντα δοχεία είστε με γκαζάκηδες - αναρχικούς και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει λειτουργήσει πολλές φορές ως ο πολιτικός χώρος που υποθάλπει τέτοια άτομα και ενέργειες.

΄Η μήπως θες να ποστάρω το ανάκτορο στα βόρεια προάστια του Αλαβάνου, υπερασπιστή των αδικημένων και των φτωχών; Τα στελέχη σας είναι ένας προς έναν βολεμένοι και ψάχνονται μήπως αρπάξουν και κανένα υφυπουργείο στην κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ που εκκολάπτεται.

Όσοι αμφιβάλλουν για τις προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ ας διαβάσουν το μήνυμα του 1:54. Τσατσιλίκι και τρομοκρατία, όπως του έχουν μάθει οι πολιτικοί του νταβατζήδες να λειτουργεί σε καταλήψεις σχολών και πορείες σπάζοντας τις περιουσίες του κοσμάκη. Σιγά μην τρομοκρατηθούμε από απειλές και φασισμό ροζ απόχρωσης!

Ανώνυμος είπε...

1:54 χαιρομαι που αποκαλυπτεσαι μονος σου και με δικαιωνεις σε οσα λεω...

πως εβγαλες τετοια συμπερασματα για μενα δε ξερω...
καμια σχεση με χωρους σαν κι αυτους που αναφερεσαι δεν εχω...

Ο ροζ φασισμος του Συριζα σε ολο του το μεγαλειο....και μετα παραπονιεσται...να μου ζησεται "δημοκρατες" μου...

Υσ: μιλαω για ροζ φασισμο..γιατι ως γνωστον ειστε και το κομμα των gay..;-)))....

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ 4.22 ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ -ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΝΕΟΦΑΣΙΣΜΟ ΜΗ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΤΑΘΕΤΟΥΝ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΣΕ ΜΝΗΜΕΙΑ ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ

ΕΚΤΟΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΚΕΣ ΚΑΙ Η ΓΡΑΜΗΗ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΣΕΤΕ

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΟΘΕΤΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΓΑΜ..ΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ