Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Eκδήλωση για τις οικογενειακές επιχειρήσεις από το Επιμελητηριο Αιτωλοακαρνανίας

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας σε συνεργασία με την DRM Στυλιανού Α.Ε., μέλος της RSM International-διεθνή οίκο Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών-Συμβούλων Επιχειρήσεων, διοργάνωσε την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009 στη Συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας εκδήλωση με θέματα που αφορούν σε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι των Ελληνικών επιχειρήσεων όπως είναι οι οικογενειακές επιχειρήσεις, αλλά και θέματα που αφορούν στις ΜΜΕ όπως αυτές επηρεάζονται από την εφαρμογή Διεθνών Λογιστικών Προτύπων.

Οι δύο ενότητες που αναπτύχθηκαν στην εκδήλωση ήταν οι: α) Η μετάβαση των οικογενειακών επιχειρήσεων στη σύγχρονη Διοίκηση.
β) Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις από την εφαρμογή των Διεθνών Λογιστικών Προτύπων.
Επισημαίνεται ότι στην ενότητα των οικογενειακών επιχειρήσεων παρουσιάστηκαν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους μέσα στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον, ενώ στη δεύτερη ενότητα οι «παγίδες» που καλείται να αποφύγει μια μικρομεσαία επιχείρηση κατά την εφαρμογή των Διεθνών Λογιστικών Προτύπων.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ;
ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα! 11:57 έγραψες!