Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

Σχετικά με την δικαστική απόφαση που αφορά τους συλλόγους στο Περιστέρι.

Λάβαμε δελτίο τύπου απο τον σύλλογο Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου "Κοσμάς ο Αιτωλός" σχετικά με τη δικαστική απόφαση για τις καταγγελίες που είχε εξαπολύσει εις βάρος του εν λόγω σωματείου ο Χρήστος Χούτας, ο οποίος είναι πρόεδρος στην Ενωση Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου "Η Έξοδος". Το δελτίο τύπου αναφέρει τα ακόλουθα:

"Το Δ. Σ. του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ», ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου ότι, την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009 πραγματοποιήθηκε η αναβληθείσα από τις 9/4/09 ποινική δίκη του κατηγορούμενου κ. Χρήστου Χούτα για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «ΚΟΣΜΑΣ ο ΑΙΤΩΛΟΣ» και του Προέδρου του κ. Κώστα Μπαλωμένου.

Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος κ. Χρήστος Χούτας, παρουσιάστηκε ενώπιον του Δ’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με τον πληρεξούσιο δικηγόρο του.

Κατά την εξέταση της υπόθεσης στο Δικαστήριο και έπειτα από ερώτημα της Προέδρου, δήλωσε ότι ζητάει συγνώμη για τις πράξεις του και την βλάβη που προξένησαν αυτές, στην τιμή και υπόληψη του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» και του Προέδρου του κ. Κώστα Μπαλωμένου.

Κατόπιν αυτών, ο κ. Κώστας Μπαλωμένος ερωτώμενος από την κα Πρόεδρο δήλωσε ότι, στόχος του δεν ήταν η ποινική εξόντωση και ο προσπορισμός χρηματικής αποζημίωσης από τον κατηγορούμενο, αλλά η αποκατάσταση της αλήθειας και η ηθική δικαίωση.

Για το λόγο αυτό, δήλωσε ότι αποδέχεται τη δημόσια συγνώμη του κ. Χούτα και δεν επιθυμεί την περαιτέρω ποινική του δίωξη.

Στη συνέχεια ο κ. Χούτας, ανακάλεσε τα όσα ψευδή και συκοφαντικά είχε δηλώσει στον τύπο με γραπτή δήλωσή του, η οποία καταχωρήθηκε στα πρακτικά του Δικαστηρίου.

Η εισαγγελέας έκανε δεκτό το αίτημά του κ. Κώστα Μπαλωμένου και ζήτησε την παύση της ποινικής δίωξης κατά του κ. Χούτα.

Μετά Τιμής

Το Δ.Σ. του Συλλόγου"





2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγρινιώτες vs Μεσολογγίτες και στο Περιστέρι! Εκτός κι αν οι πρόεδροι είχαν τίποτα στρέμματα να μοιράσουν στο χωριό τους και βγάζουν την κόντρα μέσα από τους συλλογους. Όπως και να 'χει, ντροπή και αίσχος!

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχει να κάνει με Αγρίνιο-Μεσολόγγι αυτή η φάση. Τυχαία είναι τα ονόματα