Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

Βόλτα στις "Καβουρότρυπες"



Σε αυτή την ανάρτηση έχουμε να προτείνουμε μια παραλία που τώρα αρχίζει σιγά σιγά γνωστή, ιδίως τα τελευταία χρόνια: Τις "Καβουρότρυπες"!
Βρίσκονται και αυτές στον όρμο της Καλυδώνος σε μικρή απόσταση από την πολυσύχναστη παραλία του Κρυονερίου. Για να πάει κανείς εκεί ακολουθεί τον ίδιο δρόμο για Κρυονέρι μετά την γέφυρα του Ευήνου, αλλά λίγο πριν φτάσει στην γνωστή παραλία στρίβει δεξιά, στο σημείο που θα δεί την ενημερωτική ταμπέλα.
Οι "Καβουρότρυπες" όπως βλέπετε και στις φωτογραφιες έχουν θέα τη Γέφυρα Ριου-Αντιρρίου και το όρος Κλόκοβα ( Παλιοβούνα). Ακριβώς απέναντι διακρίνεται η πόλη της Πάτρας. Σε αντίθεση δε με το Κρυονέρι η θάλασσα βαθαίνει πιο απότομα και είναι λιγότερο πολυσύχναστη. Για αυτό αρκετοί την προτιμούν τα τελευταία χρόνια..

6 σχόλια:

Unknown είπε...

καλημέρα πολύ ωραία πρόταση...παρότι περνάω συνεχώς δεν ήξερα ότι έχει τόσο ωραία παραλία....αλλά και μέρος.....θα πάω.....νάσαι καλά

Albus Genius είπε...

Πολύ όμορφες φωτογραφίες και η παραλία απαλλού.Εξαιρετική πρόταση.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΚΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ.Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΥΤΗ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Για τους Αγρινώτες ήταν άγνωστη ως τώρα η εν λόγω παραλία ... Μη μας τρελάνεις φίλε συγγραφέα του ιστολογίου! Άντε, αρχίζετε σιγά-σιγά καιξεμυτίζετα.. χαχαχαχα !!!!

Albus Genius είπε...

Τί μαθαίνει κανένας.Κάποιος σχολιάζει το ιστολόγιο και ξέρει τί ξέρουν όλοι οι Αγρινιώτες. Εμείς στο χωριό μου πέντε άνθρωποι και δεν ξέρουμε καλά-καλά τί ξέρει ο καθένας μας. Τί σόι μυαλό κουβαλάς όταν λες τέτοια. Μάλλον περί υπέρευφυΐας πρόκειται.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΕΥΓΕΙ.....ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΣΟΥΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΡΕΜΗ ΑΥΤΗ ΑΚΤΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΠΕΥΘΗΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΒΟΥΡΙΑ.....!!!!!!!