Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Στο φετινό μηχανογραφικό το Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδος χωρίς το 4ο τμήμα



Και εγένετο Πανεπιστήμιο πλέον και τυπικά. Και με τη βούλα. Φυσικά εννοούμε το φετινό μηχανογραφικό των πανελλαδικών το οποίο περιέχει τα τρία υπάρχοντα τμήματα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας με έδρα το Αγρίνιο, τα οποία λειτουργούσαν μέχρι το ακαδημαϊκό έτος 2009-2010 στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων:

α) Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων, στο 4ο και στο 5ο επιστημονικό πεδίο

β) Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων, στο 5ο επιστημονικό πεδίο

γ) Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών, στο 1ο και στο 4ο επιστημονικό πεδίο.

Φυσικά δεν περιέχεται το τέταρτο τμήμα, όπως άλλωστε αναμενόταν. Τουλάχιστον βλέπουμε "Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδος με έδρα Αγρίνιο στο μηχανογραφικό..Κάτι είναι και αυτό!

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έλα Αγρινιάρα με τα ωραία σου. Άντε και το τέταρτο τμήμα. Τώρα θέλει πίεση.
Υπάρχουν δεν υπάρχουν λεφτά.
Από τη στιγμή που είμαστε ο νομός με το χαμηλότερο ΑΕΠ ανά κεφαλή στρη χώρα και συνεισφέρουμε στην εθνική οικονομία ισόποσα με υτους υπόλοιπους Έλληνες, πρέπει να στηριχθούμε πολύ περισσότερο.
Σώκο ,Μοσχολιό και λοιποί, αναλάβετε τις ευθύνες σας και πιέστε όσο δεν πάει άλλο.

Ανώνυμος είπε...

to poli poli na mas dwsoun kamia sampania....

Ανώνυμος είπε...

A re Pasokara!!! na to reeee to Panepisitmio mas ta eprixan tosa xronia, nata twra me tin 1 PASOK alania! Telos twra ola ta provlimata mas!

Ανώνυμος είπε...

Αντε καλή αρχή!

enas typos είπε...

nai nai,telos ola ta problimata mas,kala kala an den ginoun amesa allages se ilikotexnikes ipodomes,epaggelmatika dikaiomata,kathigites kai ola ta ipoloipa erxetai alisida kai louketo.Fantasteite na perasei i aksiologisi na dw meta xara me to ditikis elladas.kleisimi me ti mia.
a kai kati allo to tmima marketing pou tha stegastei?alla profanos den sas noiazei as strimoxtoun oloi stis tromeres iparxouses egkatastaseis ti sas noiazei esas...PAME RE-TROMEREI FASI,ERXONTAI LEFTA APO TOYS FOITITES E?an ta pragmata den allaksoun amesa terma oi foitites-terma kai ta fraga.

Ανώνυμος είπε...

re 11.04 poia fragka to agrinio den stirizete sto 1/100 pou einai oi fitites kai oute sto 3/100 pou tha ftasoun autonomo theloume na einai ena panepistimio pou metra 30xronia oute ψaromialoi oute pagouria na skiψoume to kefali sta skatoleftasas

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕYΣΗ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ 4 ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ AGRINIO NEWS ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ!ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΤΙΡΙΟ!ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΕΙ???ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ(ΣΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΤΜΗΜΑΤΑ)Η ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΣ ΛΕΓΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ!ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΝΑ ΞΕΤΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΜΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΣΧΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ!ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ?ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΛΛΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ,ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ,ΒΙΒΛΙΑ,ΣΤΕΓΑΣΗ,ΓΥΜΑΣΤΗΡΙΑ???ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ Ε!ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ!ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΑΡΑΞΕΝΩ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ?Ε ΛΟΙΠΟΝ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΔΩ ΑΚΟΜΗ ΓΗΠΕΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΤΛ.ΙΣΤΟΡΙΑ:ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟ 1999 ΑΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ ΕΠΑΕΚ!ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ!ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΡΕ!ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ!ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ!ΣΤΗΛΕ ΕΣΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ 270 ΕΝΟΙΚΙΟ,25ΙΝΤΕΡΝΕΤ,30ΡΕΥΜΑ,20ΝΕΡΟ,20ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ(ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΕΙΝΑΙ 25 ΕΥΡΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΜΟΝΙΜΑ ΑΝΑΜΕΝΟ)ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΑΛΛΑ 300 ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ!ΣΥΝΟΛΟ 665!ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ!ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ 2000 ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ 665*2000=1330.000 ΤΟ ΜΗΝΑ!ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ ΠΕΣ 665 ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ!ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΜΟΝΟ ΤΑ 300!ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ!ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΛΥΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ!ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ!.....ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ!!!ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :-)

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
ΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΡΕ!!!
ΤΟΥΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΕΣ ΛΕΤΕ ΨΑΡΟΜΥΑΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΠΙΣΩ!!!!
ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΤΟ ΤΡΩΤΕ!!!!!!
ΑΙΝΤΕΕΕΕΕΕ
ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ!!!!!!
ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΛΛΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΈΩ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

http://troktiko.blogspot.com/2010/03/22_05.html

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΡΑ ΚΑΙ ΛΑΣΤΙΧΕΝΙΟΣ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.
ΤΑ SPREAD ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΡΕΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΒΓΗΚΑΝΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΡΟΜΠΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΑΣΥΡΑΝΕ!!
ΔΗΛΑΔΗ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ!

ΚΑΝΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΕ ΗΠΙΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ!!
Ο ΜΠΟΥΧΕΖΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΣΚΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΣΚΑΤΟΤΕΡΑ!!

Ανώνυμος είπε...

re 2.39 stis esties sta giannina oleo oyte to 5/100 den menei xaze komleξike poy theleis kai gymnastirio!!!

Ανώνυμος είπε...

re 2.39 stis esties sta giannina oleo oyte to 5/100 den menei xaze komleξike poy theleis kai gymnastirio!!!

Ανώνυμος είπε...

kai na ξereis otan to agrinio eixe sxoli, sta giannina pizan ti feta ypiros kai na prosexeis otan pianias sto stomasou ton panetoliko

Ανώνυμος είπε...

kai na ξereis otan to agrinio eixe sxoli, sta giannina pizan ti feta ypiros kai na prosexeis otan pianias sto stomasou ton panetoliko

Ανώνυμος είπε...

*** η φοράδα στ'αλώνι!!

Ανώνυμος είπε...

γι'αυτο ειμαστε ετσι οπωσ ειμαστε, γιατι το μυαλο μας μονο στον παναιτωλικο ειναι!!!!
αντε ρε, μονοι μας χανουμε οτι μας χτιζουν!!!!
θελουμε και πανεπιστημιο!!!!
ας αποκτησουμε πρωτα πολιτισμο και εαν γινει αυτο, τοτε θα ρθει και το πανεπιστημιο!!!!
τοσο βοδια που ειμαστε καλα να τα παθουμε!

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ
ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ


Α/Α Περιγραφή έργου Προϋπολογισμός
(με ΦΠΑ)
1. Διαμόρφωση εσωτερικού χώρου αίθουσας τελετών Π.Ι.
948.017 €
2. Επισκευή και συμπληρωματικές κατασκευές κτιρίων Π.Ι. 1.385.310 €
3. Ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις Π.Ι. 1.625.056 €
4. Συντήρηση και λειτουργία των Η/Μ εγκαταστάσεων Π.Ι. 1.321.000 €
5. Συντήρηση ανελκυστήρων Π.Ι. 177.000 €
6. Αναβάθμιση - Επισκευές κτιρίων Φοιτητικών Κατοικιών 500.000 €
7. Χρωματισμοί - μονώσεις κτιρίων Παν/πολης Ιωαννίνων 996.196 €
8. Φύτευση - συντήρηση πρασίνου και κατασκευή εσωτερικού δικτύου άρδευσης Παν/πολης Ιωαννίνων 510.340 €
9. Επισκευή και συμπληρωματικές κατασκευές κτιρίων Παν/μίου Ιωαννίνων 2.813.584 €
Σύνολο: 10.276.503 €

Ανώνυμος είπε...

Οι Πρυτανικές Αρχές συνεχίζουν την ανοδική πορεία του Ιδρύματος, η οποία εκφράζεται τόσο με την κατάταξη του Πανεπιστημίου μας στη 2η θέση μεταξύ των Ελληνικών Πανεπιστημίων, με βάση ποιοτικά και ποσοτικά ερευνητικά κριτήρια για την πενταετία 2002-2007, όσο και με την πρόσφατη υλοποίηση μεγαλόπνοων στόχων μας, όπως η ίδρυση Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, η επικείμενη ίδρυση Πολυτεχνικής Σχολής, η κατοχύρωση επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων, η διεύρυνση των κτιριακών υποδομών (νέες εστίες, στέγαση νέων Τμημάτων), η προώθηση του Πανεπιστημιακού Αθλητισμού, η αύξηση υποτροφιών, η προβολή του Ιδρύματος διεθνώς.

Το Ίδρυμά μας αντιμετωπίζει με σεβασμό τις προσδοκίες και τις ανάγκες των φοιτητών του. Καταβάλλει κάθε προσπάθεια να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, ώστε όλοι να αναδείξουν τις ικανότητές τους, να αναπτύξουν την κριτική σκέψη και να αποκτήσουν τις δεξιότητες, γενικότερα τα απαραίτητα εφόδια για την επιστημονική και επαγγελματική καταξίωση και την κοινωνική τους ανέλιξη.