Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Δευτέρα 8 Μαρτίου: Έναρξη Ελεγχόμενης Στάθμευσης


Σε πλήρη εφαρμογή τίθεται από τη Δευτέρα 8 Μαρτίου το Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης στο κέντρο της Αγρινίου, μετά την ολοκλήρωση της περιόδου δοκιμαστικής λειτουργίας.

Το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης πιστεύουμε ότι θα δώσει λύσεις και θα διευκολύνει αυτούς που κατεβαίνουν στο κέντρο τις εργάσιμες ώρες για να διεκπαιρεώσουν τις δουλειές τους και κυριολεκτικά πάσχιζαν να βρουν να παρκάρουν για να πληρώσουν απλά ένα λογαριασμό.

Όμως υπάρχει ένα μειονέκτημα στο εξής σημείο: Το νέο μέτρο προβλέπει μεν ειδική κάρτα για τους μόνιμους κατοίκους του κέντρου, όχι όμως για τους επαγγελματίες. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά: Εκείνος που μένει μέσα στη πόλη μπορεί να περπατήσει 5 λεπτά παραπάνω και δεν τιθεται θέμα. Ο επαγγελματίας όμως που μένει πιο μακριά ( π.χ. Αγ. Κωνσταντίνο, Παραβόλα, Νεάπολη) θα αναγκαστεί να παρκάρει πολύ μακριά από τον εργασιακό του χώρο διότι πλέον το πάρκινγκ δεν θα είναι δύσκολο στο κέντρο αλλά στους δρόμους που θα είναι παράλληλα στην ελεγχόμενη στάθμευση .Δηλαδή αν βρεί κανείς παρκινγκ στο γήπεδο Παναιτωλικού κοντά θα είναι τυχερός!

Πέραν αυτού πιστεύουμε ότι το μέτρο θα έχει στο σύνολο του θετικά αποτελέσματα. Βέβαια έρχεται να εφαρμοστεί σε μια ιδιαίτερη δύσκολη στιγμή, όπου η βενζίνη έχει ξεπεράσει το 1,30 το λίτρο και δυστυχώς με την αύξηση του ΦΠΑ από 15 Μαρτίου και μετά πιθανόν να φτάσει και το 1,50.

Άρα για να μην μπλέκουμε, καταργούμε το αυτοκίνητο εντός πόλης και τελειώνει η υπόθεση(! )διότι πολύ απλά αν βάλετε βενζίνη και ελεγχόμενη στάθμευση η κάθοδος στο κέντρο θα πλησιάζει σε κόστος την αντίστοιχη κάθοδο με το ταξί! Τουλάχιστον θα ωφελήσουμε έτσι συμπολίτες μας που έχουν άμεση ανάγκη να βρεθούν στο κέντρο.
Αναλυτικά ο Δήμος Αγρινίου αναφέρει:

Κύριος στόχος του μέτρου ελεγχόμενης στάθμευσης είναι η αύξηση του δείκτη εναλλαγής στάθμευσης, έτσι ώστε να εξυπηρετούνται περισσότεροι οδηγοί. Συνεπώς, επιτρέπεται στον οδηγό να σταθμεύει το όχημά του για μέγιστο χρονικό διάστημα 2 ωρών. Οι θέσεις που ανήκουν στο σύστημα της ελεγχόμενης στάθμευσης mobiPARK φέρουν οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση και χαρακτηρίζονται από ένα μοναδικό, για κάθε θέση, 6ψήφιο αριθμό που βρίσκεται στο κράσπεδο του πεζοδρομίου.

Ωράριο και τέλος στάθμευσης

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγρινίου έχει ορίσει το ωράριο λειτουργίας του συστήματος, το οποίο είναι το εξής: για τις καθημερινές (Δευτέρα - Παρασκευή) από τις 08:00 έως τις 14:00 και από τις 17:00 έως τις 21:00 και για το Σάββατο από τις 08:00 έως τις 14:00. Κυριακές η στάθμευση είναι ελεύθερη χωρίς την καταβολή τέλους στάθμευσης. Τα τέλη στάθμευσης παρουσιάζονται στον παρακάτω πίνακα.

Διάρκεια στάθμευσης

Τέλος στάθμευσης

Πληρωμή

χωρίς κινητό

Πληρωμή

με κινητό

½ ώρα

0,50 €

0,40 €

1 ώρα

1,00 €

0,80 €

1 ½ ώρα

1,50 €

1,20 €

2 ώρες

2,00 €

1,60 €

Επιτρέπεται ελεύθερα και χωρίς τέλος, κατά τη διάρκεια όλου του 24ώρου και χωρίς χρονικό περιορισμό, η στάθμευση οχημάτων ΑμεΑ, εφόσον αυτά φέρουν την Ευρωπαϊκή Κάρτα ΑμεΑ.

Μόνιμοι κάτοικοι

Για τα οχήματα των μονίμων κατοίκων των οποίων η κατοικία βρίσκεται εντός του Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ), επιτρέπεται στάθμευση απεριόριστη και καθ’ όλες τις ώρες λειτουργίας του ΣΕΣ σε όλες τις θέσεις του τομέα όπου βρίσκεται η κατοικία, μετά την έκδοση ειδικής άδειας στάθμευσης μονίμου κατοίκου. Χορηγείται αποκλειστικά μια άδεια ανά κατοικία. Κάθε άδεια αντιστοιχεί αποκλειστικά σε ένα όχημα. Δεν δικαιούνται την άδεια αυτή οι οικογένειες οι οποίες διαθέτουν θέση στάθμευσης σε γκαράζ.

Το αντίτιμο για την έκδοση ειδικής άδειας στάθμευσης μονίμου κατοίκου, είναι 25 € ανά 6μηνο ή 50 € ανά 12μηνο. Το τέλος στάθμευσης μονίμου κατοίκου αντιπροσωπεύει το κόστος έκδοσης της άδειας, καθώς και το κόστος λειτουργίας του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης του Δήμου και άλλα έξοδα του Δήμου για την εφαρμογή του συστήματος (σήμανση, διαγράμμιση θέσεων, αστυνόμευση).

Η περιοχή ελεγχόμενης στάθμευσης χωρίζεται σε τέσσερις τομείς, οι οποίοι διαχωρίζονται από τις εξής οδούς:

Στον άξονα Βορρά – Νότου από τις οδούς: Παπαστράτου – Χαρ. Τρικούπη

Στον άξονα Ανατολή – Δύση από τις οδούς Σαλάκου – Μπαϊμπά

Με τη άδεια μονίμου κατοίκου, η οποία θα ανανεώνεται κάθε εξάμηνο ή έτος, οι μόνιμοι κάτοικοι μπορούν να σταθμεύουν ελεύθερα σε οποιαδήποτε θέση του τομέα της περιοχής ελεγχόμενης στάθμευσης, στον οποίο ανήκει η κατοικία τους. Όταν, ο μόνιμος κάτοικος που ανήκει σε συγκεκριμένο τομέα, σταθμεύσει σε έναν άλλο τομέα, θα αντιμετωπίζεται ως επισκέπτης και δεν θα μπορεί να χρησιμοποιεί την άδεια στάθμευσης κατοίκου, αλλά θα πρέπει να πληρώσει το τέλος στάθμευσης που περιγράφεται παραπάνω.

Στάθμευση διτρόχων

Επιτρέπεται ελεύθερα και χωρίς τέλος η στάθμευση των 2τρόχων όλο το 24ωρο μόνο στις ειδικές για 2τροχα θέσεις, οι οποίες σημαίνονται κατάλληλα. Απαγορεύεται να σταθμεύουν εντός των θέσεων του ΣΕΣ.

Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων

Επί των οδών του ΣΕΣ, καθορίστηκαν και σημάνθηκαν θέσεις φορτοεκφόρτωσης εμπορευμάτων. Στις ειδικές θέσεις φορτοεκφόρτωσης απαγορεύεται η στάθμευση οποιασδήποτε άλλης κατηγορίας οχημάτων.

Κάρτες στάθμευσης mobiPARK

Το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης mobiPARK προσφέρει 2 εναλλακτικούς τρόπους χρήσης:

1. Με κάρτες στάθμευσης χωρίς κινητό τηλέφωνο (0,50 € ή 1,00 €)

Αν δε θέλετε να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας τηλέφωνο, μπορείτε να προμηθευτείτε από το πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο σημείο πώλησης (περίπτερα, ψιλικά) μια ή περισσότερες Κάρτες Στάθμευσης χωρίς Κινητό τηλέφωνο των 0,50 € ή 1,00 €.

Ξύστε τα τετραγωνάκια που αντιστοιχούν στην ημερομηνία και ώρα έναρξης της στάθμευσης του οχήματός σας και τοποθετήσετε την κάρτα σε εμφανές σημείο στο παρμπρίζ του οχήματος. Αν θέλετε να σταθμεύσετε πάνω από 1 ώρα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε επιπλέον κάρτες, ξύνοντας την ίδια ώρα και ημερομηνία έναρξης στάθμευσης σε όλες τις κάρτες. Το τέλος στάθμευσης διαμορφώνεται σύμφωνα με τον προηγούμενο πίνακα.

2. Με κάρτες στάθμευσης με κινητό τηλέφωνο (10 €)

Το mobiPARK δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να εκμεταλλευτούν τη συσκευή του κινητού τους τηλεφώνου και να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες του Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης επωφελούμενοι των πλεονεκτημάτων που ακολουθούν:

  • Φθηνότερο τέλος στάθμευσης (πάνω από 28,5%).
  • Χρέωση ανά λεπτό στάθμευσης σε αντιδιαστολή με τη στάθμευση χωρίς κινητό τηλέφωνο όπου η χρέωση γίνεται ανά ώρα.
  • Διευκόλυνση των ατόμων με αναπηρία, αφού δε χρειάζεται να πηγαίνουν κάθε φορά στα σημεία πώλησης για να προμηθεύονται κάρτες στάθμευσης και να επιστρέφουν στα οχήματά τους για να τις τοποθετούν.
  • Δεν απαιτείται η τοποθέτηση κάρτας στο παρμπρίζ του οχήματος.
  • Παρέχονται επιπλέον υπηρεσίες όπως: μηνύματα ενημέρωσης και προειδοποίησης για τον εναπομείναντα χρόνο στάθμευσης, αναζήτηση ελεύθερης θέσης στάθμευσης, πληρωμή προστίμων, αναλυτικός λογαριασμός.

Η στάθμευση με κινητό τηλέφωνο γίνεται αφού προμηθευτείτε κάρτα στάθμευσης με κινητό τηλέφωνο και με αποστολή κατάλληλου γραπτού μηνύματος (SMS) στο 54155 (χρέωση 0,1071 € / SMS). Ακολουθούν οδηγίες χρήσης:

1. Αφού σταθμεύσετε στείλτε με SMS:

αριθμό κυκλοφορίας οχήματος <ΚΕΝΟ>, αριθμό θέσης στάθμευσης <ΚΕΝΟ>, 16-ψήφιο αριθμό της κάρτας που ξύσατε, στον αριθμό 54155

2. Πριν αποχωρήσετε στείλτε με SMS:

KENO MHNYMA> στον αριθμό 54155, για να σταματήσει η χρέωσή σας.

3. Την επόμενη φορά που θα σταθμεύσετε, χρησιμοποιώντας το ίδιο κινητό τηλέφωνο, στείλτε με SMS:

αριθμό κυκλοφορίας οχήματος <ΚΕΝΟ>, αριθμό θέσης στάθμευσης, στον αριθμό 54155

4. Όταν εξαντλείται το υπόλοιπό σας, προμηθευτείτε νέα κάρτα στάθμευσης με κινητό, ξύστε και στείλτε με SMS:

τον 16-ψήφιο αριθμό της κάρτας, στον αριθμό 54155

και το σύστημα σας ενημερώνει για το νέο σας υπόλοιπο.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο Κ.Ο.Κ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΛΟΓΩ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΝΟ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑΘΜΕΥΣΕΙ Ή ΠΡΙΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ.



18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ...Κ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ Η' ΣΤΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΓ.ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΑΓ.Ι.ΡΗΓΑΝΑ ΚΤΛ., ΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΝ ΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΓΚΟΙΝΩΝΙΑ Π ΔΥΔΤΥΧΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...ΣΤΝ ΠΑΤΡΑ ΟΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΩ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΙΚΟΙΩΘΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΑ ΜΜΜ Κ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ...ΕΔΩ ΜΟΝΟ 0.50 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ Κ ΔΝ ΕΧΕΙΣ ΑΓΧΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ, ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΑΙ ΣΤΝ ΩΡΑ Σ ΣΤΝ ΣΤΑΣΗ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ???

Ανώνυμος είπε...

Ενδεικτικά, αν μένει κάποιος στις εργατικές κατοικίες Αγ. Ι. Ρηγανά και θέλει να πάει κέντρο, με Ι.Χ., θα του στοιχίσει συνολικά πήγαινε-έλα περίπου 4 ευρώ. Με ταξί πήγαινε-έλα 6 ευρώ τουλάχιστον. Με το αστικό ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ-ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΓΡΑΜΜΗ 23, θα του στοιχίσει πήγαινε-έλα 1 ευρώπουλο

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ Κ ΤΑ ΜΕΙΟΝ ΤΟΥ...ΣΥΜΦΩΝΩ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΙΣΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

στους παραπανω π λενε για αστικες γραμμες, θα πω οτι ο αγρινιωτης εχει τν νοοτροπια του παιρνω την αμαξαρα μου ή την χαρχαλα μου κ παω οπου γουσταρω κ παρκαρω οπου θελω...πρεπει αυτο να αλλαξει!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΟΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝΕ...ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ!!!

ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΔΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΑΞΙ...

ΑΛΛΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΑΡΙΦΕΣ ΟΠΟΥ Σ ΠΙΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΩΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ...ΕΝΑΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΟΠΟΥ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟ ΤΑΞΙ Κ ΠΑΙΡΝΕΙ Ι.Χ. ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΗΘΕΛΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ...ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΕΙΘΕ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΟΤΙ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ....
ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ!!!!

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΤΑ ΠΑΡΚΟΜΕΤΡΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΜΟΣΧΟΛΙΟ ΣΤΗ ΠΡΟΩΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

καταρχην αποφασιστηκε να κοπουν αρκετα δρομολογια του αστικου κτελ στην πολη λογω μη συμετοχης..εγω περιμενω να το κοψουν ολο καποιαστιγμη μιας και απο ανεκαθεν αστικο μεσα στο αγρινιο δεν συγκινουσε τους πολιτες εκτος ελαχιστων περιπτωσεων.οσον αφοαρα τα παρκομετρα εκει πιστευω οτι θα ειναι ο τιτανικος του δημου και του δημαρχου στις εκλογες!!!ηδη οι αντιδρασεις παρα πολλες και ειδικα του εμπορικου συλλογου..ιδωμεν,παντως ειμαι απαισιοδοξος και για αυτο αρκετα.

kostakoutas είπε...

@Ανώνυμος 7:42 μ.μ.
Η νοοτροπία ειναι κάτι που αλλάζει νυχθημερόν.

Ανώνυμος είπε...

4 ελληνες συνελαβαν οι ιταλικες αρχες στην ιταλια οταν κανανε graffiti.
εδω δημαρχε θα δουμε να συλαμβανετε κανενας που εχουν κανει το αγρινιο
σαν "καδρο ζωγραφικης"?

Ανώνυμος είπε...

Το Αγρίνιο εχει μεγαλώσει πολύ και θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο.Γιαυτό ολοι ας προτιμήσουμε αστική συγκοινωνία,που όμως δεν καλύπτει σε καμία περίπτωση ολοκληρο το Αγρίνιο.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 12:35, ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΑΡΚΟΜΕΤΡΑ ΣΥΜΦΩΝΩ...ΓΙΑ ΤΝ ΑΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ Κ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ...ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΤΟ 2006...

ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑ, ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟ Κ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΡΟΣ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΛΑ ΠΑΝΕ...Η ΓΡΑΜΜΗ 24-ΔΟΚΙΜΙ-2 ΡΕΜΑΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΕΙ...ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΑΣΧΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΡΑΜΜΗ 23-ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ-ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟ. ΜΑΛΛΟΝ ΦΤΑΙΕΙ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑΛΟ...ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ. ΕΤΣΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣ ΡΗΓΑΝΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΝ ΜΠΟΡΕΙ...ΕΝΩ ΣΤΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΠΡΟΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟ ΚΑΤΙ ΨΙΛΟΜΑΖΕΥΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ..ΠΡΕΠΕΙ ΤΙ ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΑΓΡΙΝΙΟΥ Α.Ε. ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ...ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΣΑ ΟΠΩΣ ΔΙΑΦΙΜΗΣΗ ΕΝΤΥΠΗ Κ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΝΑ ΠΡΟΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΜΜΜ...

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΣΤΑΥΘΜΕΥΣΗΣ,ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ,ΩΣΤΟΣΟ,ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΡΑΔΕΣ. ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΤΙΝΑ ΤΟΥ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ. ΠΕΡΠΑΤΗΣΤΕ ΛΙΓΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Εμπορικός Σύλλογος αντιδράει, γιατί δε θα μπορούν οι κύριοι αυτοί, οι "φτωχοί" της πόλης να έρχονται από τις βιλάρες τους και να παρκάρουν το αυτοκίνητο όλη μέρα έξω από το μαγαζί τους, καταλαμβάνοντας θέσεις στάθμευσης που είναι χρήσιμες για όλο τον κόσμο. Φόλα στα μαγαζιά του Αγρινίου. Αρκετά πλούτισαν με τη ληστεία σε βάρος των Αγρινιωτών.
Εμπορικά Καταστήματα τώρα να τοπυς κοπεί ο κώλος και να κάνουν επιτέλους προσφορές και να πουλούν με μειωμένες τιμές.

Ανώνυμος είπε...

Αφου προσλάβαμε δημοτική αστυνομία προέκυψε το πρόβλημα από που θα πληρωθούν με δεδομένο ότι τα οικονομικά του δημου ειναι στα μαυρα τους τα χάλια.. Και βρέθηκε ο τρόπος: ελεγχόμενη στάθμευση! πολύ σωστά ο 12:14 είπε πως αν ο χαρακτήρας του μέτρου δεν ήταν εισπρακτικός θα μπορούσαν οι πρώτες 1-2 ώρες να ήταν δωρεάν προκειμένου να εναλλάσονται αυτοκίνητα στις θέσεις.. Έλα όμως που όλα γίνονται για να μπει ρευστό στα άδεια ταμεία...

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή και αίσχος στους τοπικούς φορείς...Σε καιρό οικονομικής κρίσης έφτιαξαν ένα αρχικά αντισυνταγματικό μέτρο για να τα πάρουν κοινώς από τον απλό πολίτη...κανείς δεν ενδιαφέρεται για το καλό του Αγρινίου και οι δηλώσεις τους το δηλώνουν...Αντισταθείτε όσο είναι νωρίς γιατί στο τέλος θα μας λένε πετάει ο γάϊδαρος κι εμείς θα λέμε πετάει αφέντημ!!!