Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Εικόνες που πρέπει να προβληματίσουν..


Οι φωτογραφίες αυτές τραβήχθηκαν από τον καταυλισμό μεταναστών που ζουν και εργάζονται στην ευρύτερη περιοχή των Οινιαδών. ( patras.indymedia.org από http://paroksismos.squat.gr/) και όπως αναφέρεται:Ζουν σε εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα, σε αντίσκηνα, ενώ αρκετοί μένουν σε έναν πρόχειρο καταυλισμό που έχουν δημιουργήσει σε ερειπωμένο παλιό εργοτάξιο. Συχνά παρουσιάζονται προβλήματα υγείας (που τα αντιμετωπίζουν κυρίως τα παιδιά που υποσιτίζονται) κατά βάση λοιμώξεις του αναπνευστικού συστήματος λόγω της αυξημένης υγρασίας, αλλά κυρίως λόγω των άθλιων συνθηκών διαβίωσης. Αυτοί οι μετανάστες αποτελούν το φτηνό εργατικό δυναμικό της περιοχής, που πραγματικά δουλεύει για ένα κομμάτι ψωμί. Ο αριθμός αυτών των ανθρώπων, μέχρι σήμερα, υπολογίζεται γύρω στα 200 άτομα, σύμφωνα με τις τοπικές εφημερίδες και κάποιούς κατοίκους. Όμως σε δική μας επίσκεψη στο καταυλισμό στην Κατοχή, πληροφορηθήκαμε από τους ίδιους τους μετανάστες ότι ο οικισμός τους αριθμεί 38 άτομα, κάτι που το διαπιστώσαμε και εμείς.
Το θέμα είχε τεθεί ξανά πριν ένα περίπου μήνα στα τοπικά ΜΜΕ. Άραγε η κατάσταση έχει αλλάξει;
Δυστυχώς όχι. Υπάρχει και η άλλη άποψη. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει αναγνώστης μας: Το μεταναστευτικό είναι ένα σημαντικό πρόβλημα. Αυτό όμως που συμβαίνει το τελευταίο διάστημα στην περιοχή μας είναι κάτι που πρόκειται σύντομα να οξύνει τα πνεύματα, τις αντιπαραθέσεις και τη συζήτηση γύρω από αυτό το κοινωνικό πρόβλημα.
Τελευταία μεταναστεύουν σε χωριά της περιοχής μας πολίτες της Βουλγαρίας αναζητώντας προφανώς μια καλύτερη τύχη. Δυστυχώς όμως η έλλειψη εργασίας οποιασδήποτε μορφής τους αναγκάζει να οδηγούνται στην ζητιανιά (στην καλύτερη περίπτωση) και την κλεψιά.
Ήδη έχουν παρουσιαστεί κρούσματα επιδρομής τους σε αυλές σπιτιών (κλέβουν οτιδήποτε μπορεί να τους φανεί χρήσιμο), ληστείες (ακόμη και την ημέρα ανοίγουν πόρτες σπιτιών) και δυστυχώς πολύ σύντομα θα έρθουν και τα χειρότερα. Είναι φυσικό επακόλουθο της προσπάθειας για επιβίωση, την πλήρη έλλειψη αστυνόμευσης σε περιοχές όπως αυτές του Δήμου Οινιαδών, τις απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσης τους (μένουν συγκεντρωμένοι και στοιβαγμένοι σε αποθήκες χωραφιών λίγο έξω από τα χωριά).
Όταν συμβούν τα χειρότερα θα εμφανιστούν αυτοί που θα πούν «εγώ τα είχα πεί», αυτοί που θα αγανακτήσουν από την αδιαφορία των άλλων, αυτοί που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τα γεγονότα, κ.λ.π. Μέχρι τότε το μόνο που κάνουμε είναι να ευχόμαστε «να μην συμβεί σε μένα».
Το ζήτημα είναι ποια υπηρεσία είναι αρμόδια για αυτό το θέμα και να πράξει αναλόγως.

43 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σπίτι τους λοιπόν στη Ρουμανία - Αφγανιστάν - Πακιστάν αν δεν τους αρέσει η ζωή τους εδώ. Ή ας φιλοξενηθούν στα σπίτια Τσιπρολάγνων. Ο πολύς ανθρωπισμός βλάπτει σοβαρά τη νοητιοκή υγεία.
ΧΑ

Ανώνυμος είπε...

στου φασιστα το κεφαλι οσο θελεις βροντα...

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΜΙΛΑΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ. ΕΣΥ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΉ ΣΟΥ ΤΥΧΗ.ΝΑ ΛΕΣ ΜΗΝ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ...ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΧΗ.
Χ.

Ανώνυμος είπε...

Το ζήτημα είναι ποια υπηρεσία είναι αρμόδια για αυτό το θέμα και να πράξει αναλόγως.


χαχαχαχα
ΚΑΜΙΑ! ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΝΑΝΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

φίλε 1:11 π.μ.

το θέμα δεν είναι αν τους αρέσει εδώ που ήρθαν, αλλά οι συνέπειες των πράξεών τους στους ντόπιους κατοίκους. Εύκολα μπορούμε να συμπεράνουμε το τι μπορεί να αναγκαστεί να κάνει κάποιος όταν δεν έχει να φάει και κανείς δεν του δίνει... Κι εμείς το ίδιο θα κάναμε. Το ένστικτο της επιβίωσης μπορεί να σε οδηγήσει να κάνεις πράγματα που δεν θα φανταζόσουν ποτέ!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΣΤΑ ΣΠΙΣΤΑ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ;

ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤ ΕΣΤΕΙΛΑΝ 200000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΤΗΣ ΩΣΙΑ ΣΤΗ ΣΙΒΗΡΙΑ. ΓΙΑΑΑΑΑΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΨΥΤΟΕΙΡΗΝΙΣΤΑΔΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat οι Έλληνες εργαζόμενοι εργάζονται κατά μέσο όρο 42 ώρες την εβδομάδα έναντι 40,3 ωρών που είναι ο μέσος όρος στην Ε.Ε. Αν λοιπόν ψάχνουμε για «τεμπέληδες» καλύτερα να πάμε πιο βόρεια όπου οι Σουηδοί (38,1), Δανοί (38) Φιλανδοί (37,8) κλπ. φαίνεται να τεμπελιάζουν πολύ για τα δεδομένα του Πρετεντέρη.
Γιατί λοιπόν είναι μειωμένη η παραγωγικότητα;
Το πρόβλημα και πάλι βρίσκεται στον ιδιωτικό τομέα: ΔΕΝ κάνει καμία τεχνολογική βελτίωση, δεν αναλαμβάνει το κόστος του εκσυγχρονισμού του και στηρίζεται στο χαμηλό μεροκάματο, το οποίο για να εξασφαλίσει πηγαίνει πλέον ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ (ΕΣΟΑΒ, Interreg III κλπ.) σε χώρες των Βαλκανίων.
Ως ανταπόδοση, τα κέρδη του από το εξωτερικό…παραμένουν στο εξωτερικό, σε off-shore εταιρίες και τράπεζες. Μάλιστα για να δείξουν την ευγνωμοσύνη τους (ειδικά) οι τράπεζες προς το δημόσιο, όχι μόνο κερδοσκοπούν με το χρέος του δημοσίου μέσα από την γνωστή κομπίνα με την ΕΚΤ (Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα), αλλά προτρέπουν εδώ και χρόνια τους «σημαντικούς» πελάτες τους να βγάλουν τις καταθέσεις τους στο εξωτερικό σε αφορολόγητους off shore παραδείσους που ιδρύουν οι…ΙΔΙΕΣ!!!! (Ελευθεροτυπία 3/05/2002)


Σε αυτούς δόθηκαν τα 12 δις «σωτηρίας» και εγγυήθηκαν άλλα 16!!!


Αυτά και άλλα πολλά μπορούμε να γράψουμε για την σημερινή πραγματικότητα, όμως όλα θα συγκλίνουν προς μία απλή αλήθεια:
Σήμερα δεν γίνεται απλά μια τεράστια αναδιανομή πλούτου από τους φτωχότερους προς τους πλουσιότερους, αλλά και τίθενται οι βάσεις για την διαιώνιση της ουσιαστικής εξαθλίωσης τόσο για την δική μας όσο και για τις επόμενες γενεές.
Όσοι πιστεύουν ότι είναι απλά μια μπόρα που θα περάσει θ’ απογοητευθούν, όχι γιατί τίποτε δεν μπορεί να αλλάξει, αλλά γιατί τίποτε δεν μπορεί να αλλάξει δίχως την δική μας συμμετοχή.
Με τους σημερινούς όρους η ανοχή δεν είναι απλά συνενοχή, είναι ενεργός συμμετοχή στην καταστροφή της ζωής μας. Η ελπίδα έχει νόημα όταν έχει μια βάση. Δεν έχουμε δικαίωμα να καταστρέφουμε την βάση κρατώντας μια μάταιη ελπίδα.


Δεν μας ζητούν να δουλέψουμε περισσότερο.
Δεν μας ζητούν να μαζέψουμε τα έξοδά μας
Δεν μας ζητούν να κάνουμε κάποιες θυσίες για το κοινό καλό
Δεν μας ζητούν να στερηθούμε για τα παιδιά μας


Ζητούν τις ζωές μας και τις ζωές των γενιών που έρχονται.


Όσοι θεωρούν τα παραπάνω μεγάλα λόγια ή λαϊκίστικες ρητορείες θα δουν και στην πράξη ότι κάποια παραμύθια έχουν άσχημο τέλος.
Μόνο που στην πραγματική ζωή ευθυνόμαστε κι εμείς γι αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Ένα φρικτό έγκλημα έγινε το Σάββατο στην περιοχή της Ομονοίας. Θα μας πείτε καθόλου πρωτότυπο έτσι όπως μας έχουν καταντήσει… Γιατί όμως αυτή η σιωπή; Γιατί το “κακό” που πουλάει φύλλα να κρύβεται από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων; Μα για έναν πολύ απλό λόγο: για να μη προκαλέσουν αισθήματα «ξενοφοβίας» στον λαό! Γιατί η σφαγή αφορούσε αλλοδαπούς και αυτά τα πράγματα έχουν αποφασίσει να μη προβάλλονται… γιατί δημιουργούν άσχημες εντυπώσεις. Η είδηση που «έθαψαν» έχει ως εξής:

«Ομολόγησε ότι μαχαίρωσε 17χρονο: Σάββατο, 6 Μαρτίου 2010, 21:36 – Είναι μόλις 18 ετών και ήρθε στην χώρα μας από τον Αφγανιστάν και ομολόγησε σε άνδρες της ασφάλειας Αθηνών πως μαχαίρωσε έναν 17χρονο Παλαιστίνιο. Ο δράστης κατάφερε πολλαπλές μαχαιριές στον 17χρονο χθες το απόγευμα στην οδό Μενάνδρου στο κέντρο της Αθήνας. Ο Αφγανός συνελήφθη για «ανθρωποκτονία από πρόθεση» και παράβαση του νόμου Περί όπλων».

Ανώνυμος είπε...

«Ελληνικό Δίκαιο που ίσχυε κατά τον 5ο π.Χ. αιώνα, δηλαδή του Χρυσού Αιώνα της Δημοκρατίας της… Ελλάδας ΜΑΣ. Αναφέρεται εδώ η περίπτωση του πολίτη που ήθελε να γίνει βουλευτής. Ο νόμος απαιτούσε τα εξής: 1)Να είναι Έλλην πολίτης 2)Να κατέχει την Ελληνική θρησκεία και παιδεία 3)Να ΜΗΝ είναι κίναιδος και 4) Να καταγραφεί ΟΛΗ η περιουσία του κυρίου, μέχρι και τα σανδάλια που φοράει, καθώς και η οικογενειακή του περιουσία.

Εάν τηρούνταν όλα αυτά τότε ο εν λόγω κύριος, μπορούσε να γίνει βουλευτής. Αν ο κύριος αυτός πρότεινε και περνούσε νόμο ο οποίος αποδεικνυόταν οικονομικά ζημιογόνος για την Αθήνα, τότε έπρεπε να κατασχεθεί από την καταγεγραμμένη περιουσία του, όλο το ποσόν κατά το οποίο ζημιώθηκε οικονομικά η Αθήνα.

Αν δεν έφθανε η περιουσία του τότε έπρεπε να κατασχεθεί ΟΛΗ η περιουσία του (μέχρι και τα σανδάλια που κατεγράφησαν) και το υπόλοιπο που αδυνατεί να καλύψει να το εξοφλήσει ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ. Αν ο νόμος που πρότεινε και πέρασε ο κύριος αυτός, ζημίωνε ΗΘΙΚΑ την Αθήνα η ποινή ήταν : ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΤΕΛΕΥΘΗΣΑΤΩ !!!

5ος π.Χ. ΑΙΩΝΑΣ – ΧΡΥΣΟYΣ ΑΙΩΝ

21ος μ. Χ. ΑΙΩΝΑΣ ;;;;;»

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΑΠ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ!

Ανώνυμος είπε...

AN ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ,ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ..

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΑΠ θα τους κανει ελληνες, μην ανησυχειτε!

Ανώνυμος είπε...

@6:14 μ.μ.
Καλά συγκρινεις τους Ελληνες με τους Αφγανους,πακιστανους κλπ;
Καλε μου ανθρωπε λογω θρησκειας και μονο η ανθρωπινη ζωη δεν μετραει μια,απο την αλλη ειδες κανα Ελληνα στην κεντρικη πλατεία του Βερολίνου κραδαίνοντας σπαθιά και τσεκουριά να μακελεύει αλλους μετανάστες;

Ανώνυμος είπε...

Προς τον: 09 Μαρτίου 2010 4:15 μ.μ.

Πολύ καλή ανάρτηση. Μπράβο !!!

g_nestoras

Ανώνυμος είπε...

φουκαραδες ειναι και αυτοι αλλα το θεμα ειναι οτι η ελλαδα ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΛΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

παρολαυτα ειδαμε γερμανους φασιστες να κυνηγανε ελληνες στη γερμανια,αντε πισω στην τρυπα σου τωρα κ μην πολυβγαινεις απο εκει,ποτε δεν ξερεις τι μπορει να συμβει

Ανώνυμος είπε...

έξω οι φασίστες απο το αγρίνιο και απ όλο το πλανήτη...όλοι είμαστε άνθρωποι και όλοι είμαστε ίσιοι,τι φταίει ο κάθε άνθρωπος που για τα σύμφέροντα κάθε κράτους αναγκάζεται να φύγει απο τη χώρα του,περπατώντας παρέα με κακές καιρικές συνθήκες,περνώντας σύνορα ποτάμια και δίπλα του να σφυρίζουν οι σφαίρες? ποιος άνθρωπος θα ήθελε να μπει σε αυτή τη διαδικασία? οι έλληνες στη γερμανία στην αμερική και όπου αλλου αναγκάστηκαν να πάνε γιατί πεινουσαν εδώ γνωρίζει κάποιος πως περνούσαν?πως τους συμπεριφέρονταν? οι έλληνες στην αμερική για να επιβιώσουν έκλεβαν σκότωναν για ενα κομμάτι ψωμί, είχαν φτιάξει της μεγαλύτερες και νούμερο 1 συμμορίες κτλ κτλ γιαυτό και άλλα πολλα θα έπρεπε να συμπεριφερόμαστε σα λαός πολύ καλύτερα στους μετανάστες...και αγρινιώτη φασίστα μην ξεχνάς ότι οι φασίστες στην πλατεία δημοκρατίας κρέμασαν 3 αγρινιώτες και σκότωσαν 120 στην πλατεία των 120 πάνω απο την Α.τριάδα και πόσους άλλους...τσακίστε τους φασίστες.

Ανώνυμος είπε...

Έξω οι ξένοι! Και φεύγοντας ας πάρουν και τα ντόπια σιχάματα μαζί τους.
Ο φίλος που μιλάει για τρύπες ας προσέχει μην βρει τη δικιά του γεμάτη.

Ανώνυμος είπε...

Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ! ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΛΥΣΗ!ΝΑ ΕΚΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΤΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ. ΤΟ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ Η' ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ. ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΘΗΤΟ ΑΚΟΜΑ.
ΕΠΙΣΗΣ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΗ! ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ!
ΑΣ ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΣΩΜΑΤΟΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΕΙΟΤΗΤΕΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΗ..ΦΙΛΕ 10 Μαρτίου 2010 11:58 π.μ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ "ΑΚΡΑ".
ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΚΡΙΣΕΩΝ.ΜΗ ΣΟΥ ΦΑΝΕΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΝ ΣΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΕΙΣ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ Η' ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΟΧΙ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΤΟΥ ΛΑ.ΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 50 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ 50 ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΥΜΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΙ.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ.

ΓΙΑΥΤΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.ΘΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ!

Ανώνυμος είπε...

Φασιστες,εθνικια και χρυσα αυγα του Αγρινιου η πολη αυτη "δυστυχως" δε σας σηκωνει.Το ξερετε πολυ καλα και το βιωνετε καθε μερα απο τα μεσα 80S μεχρι τωρα.Οποτε η παιρνετε τους 5-6-10 φιλους σας και πηγαινετε αλλου η ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ οπως ειπε και καποιος αλλος απο πανω.Οι απαντησεις δινονται στους δρομους και στη κοινωνια ενω καποιες απειλες βλεπω οτι συνεχιζουν και γινονται στο ιντερνετ.....Αυτο για καποιους ιντερνετικους φασιστονταηδες..

Ανώνυμος είπε...

ασε την πολυλογια 10 Μαρτίου 2010 8:26 μ.μ..
πηγαινε και ζητα βοηθεια απο τον ΓΑΠ για τους φιλους σου τους μεταναστες!εσυ δηλαδη τι νομιζεις οτι εισαι? η πλειοψηφια της κοινωνιας? για βγες εξω να δεις τι λεει η κοινωνια και θα τα καταλαβεις οτι εισαι μοναχουλης σου. απλα ο κοσμος δεν εκδηλωνεται ακομα, αλλα θα σου πω εγω σε λιγα χρονια να δεις τι εχει να γινει!!
σημερα σου ψηφισε και το νομοσχεδιο.
εγω προσωπικα σε βουλευτες του πασοκ που ψηφισαν αυτο το νομοσχεδιο εχω να ριξω πολλα αυγα οταν μου δοθει ευκαιρια.κλούβια!

Ανώνυμος είπε...

ase twra 11.24,ekso eimastan gia tosa hronia,ekso tha maste kai gia alla tosa kai gnorizoume kalitera apo sena gia to Agrinio.Esi mallon den eisai ekso alla sto diko sou internetiko kosmo mes sti thalpori tou spitiou sou.Oti kai na kanete oso ladi sti fotia kai na riksete osi propaganda me dilitirio kai na ftisete mia zoi tha ste sto perithorio tis polis mas.Kai oson afora gia kati analiseis tou kolou na sas thimiso oti oi summahoi sas tou nato vomvardizoun kai katastrefoun hores kai o stratos sas simmetehei se ola auta opote kai oi prosfiges tha auksanontai...De nomizo oti olos autos o kosmos ksipnise ena proi kai eipe as pao stin ellada,se auti ti hora pou fimizetai gia tis proodeftikes tis idees,ti filoxeneia me ta narkopedia kai tis vithismenes varkes sto aigaio kai ola auta ta "politismena".Alla kapoioi mallon ksehnane ta ekatommiria ellinon oikonomikon metanaston sti germania,stin ameriki,stin australia,sto kanada,stin agglia ktl.Auti einai i ellada loipon..Na ti haireste.Eutihos pou edo sto Agrinio ta fasistika katakathia apo palia den evriskan prosforo edafos,einai gnosto etsi kai allios auto..

Ανώνυμος είπε...

Όλος ο κόσμος μαζί μας! Το μέλλον ανήκει στους νέους της Ελλάδας, όχι στους τσάτσους των κομμάτων και τους κονομημένους της αριστεράς. Ξυπνάτε!
ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

BOLSEVIKE TOU AGRINIOU, TSIBA MAS ENA AVGO.
TRAVA STO ISRAEL KAI STI ROSSIA TSIRAKI, OPOU EINAI OI OMOIDEATES SOU.
EDW EIN ELLADA.
NTROPI SOU POU VROMIZEIS THN POLH SOU.
KANEIS DEN THELEI NA KANEI KAKO STOUS METANASTES.APLA DEN THELOUME ALLOUS.
KAI THA MAS PEIS FASISTES ESY?
ANARXONAZI THS KSEPOULHMENHS ARISTERAS?
OU RE

Ανώνυμος είπε...

μου φαίνεται ότι πρέπει να ξανάχουμε κλεισούρα....με πιάνεις σκατοφασιστάκό?

Ανώνυμος είπε...

φασίστες του κόλου, πότε θα κάνετε μια ανοιχτή ''παράσταση''να σασ δούμέ τότε...απο το σπιτάκι μας την καρεκλίτσα μας και τον υπολογιστή μας το παιζουμε εθνικιστες φασίστες και ότι άλλο υπάρχει μεσ σε αυτόν το βόθρο,παραέξω τι γίνεται όμως?που είστε? βγείτε έξω στην κοινωνία να πείτε τις παπαριές σασ αντε ντε...αυτό περιμένει όλη η κοινωνία του αγρινίου,ποιος καραγκιόζης λέει αυτές τις παπαριές...

Ανώνυμος είπε...

anarxoaristeroi eiste three and the kouk!

Ανώνυμος είπε...

Μόλις τις προάλλες υπήρξε ανοιχτή δράση σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι, που μάλιστα προκάλεσε και τις συνηθισμένες αντιδράσεις των επαγγελματιών ανθρωπιστών. Αποκλείεται να μη μας πήρες χαμπάρι, φιλαράκο αντιFA. Σύντομα έρχονται κι άλλες ενέργειες και το σημαντικότερο, με όλο και μεγαλύτερη συμμετοχή του κόσμου που σιγά σιγά ξυπνάει. Υπομονή...

Ανώνυμος είπε...

προς πυρήνα αιτωλοακαρνανίας ή αλλιώς πυρήνα τρεις και ο κούκος... :στο μεσολόγγι και στο αιτωλικό πραγματι εμφανιστήκατε υπαρχουν αλλωστε και φωτο.Την εφορμηση που υποτιθεται κανατε στο Αγρινιο που την ειδατε?Εκτος και αν εννοειται εφορμηση να βγει ενα αμαξι 3 το μεσημερι κυριακης που ολοι ειναι σπιτια τους και να πεταξει τρικακια.Αλλωστε δεν υπαρχουν και φωτο απο Αγρινιο αν δε κανω λαθος.Δε νομιζω οτι 10 νουμερα με ελληνικες σημαιες στη πολη μας με τον εντονο αντιφασιστικο χαρακτηρα θα περναγαν απαρατηρητα.Οπως δε περασαν και καπου στα τελη της δεκαετιας του 80 και εσυ συγκεκριμενα ξερεις γιατι μιλαω....(δυσκολη πολη το Αγρινιο ειχε γραφτει καπου πριν λιγο καιρο..)
υ.γ:Ο λαος του Αγρινιου δε ξεχνα τους κρεμασμενους συμπολιτες του στη κεντρικη πλατεια της πολης του απο τους γερμανους ομολογους σας και τους ελληνες εντολοδοχους τους.

Ανώνυμος είπε...

υ.γ:Ο λαος του Αγρινιου δε ξεχνα τους κρεμασμενους συμπολιτες του στη κεντρικη πλατεια της πολης του απο τους γερμανους ομολογους σας και τους ελληνες εντολοδοχους τους.

11 Μαρτίου 2010 10:33 μ.μ.

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ , ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΑΝ BONUS!!!!!

ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!
ΘΕΛΩ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΤΩΡΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 11.57 ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΚΟΙΝΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.
ΠΡΟΣ 2.27 ΜΑΛΛΟΝ ΑΓΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 60% ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΕΣ ΚΑΙ 40% ΛΟΝΔΡΕΖΟΥΣ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΥΣ ΑΣΙΑΤΙΚΗΣ,ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΑΤΙΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ.ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ,ΜΟΝΑΧΟ,ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ,ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ,
ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ ΚΤΛ Η ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ 70-30 ΠΕΡΙΠΟΥ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΛΟΥΣ (ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΓΗΓΕΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟΥΣ),ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΔΕ ΚΡΑΤΗΣΑΝ Η ΔΕ ΚΡΑΤΟΥΝ ΠΙΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΙΓΑΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ(ΧΑΜΗΛΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ Η ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΕ ΞΥΛΟ Η ΣΕ ΔΟΣΙΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ) ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΙΑΖΑΝ ΤΙΣ ΒΑΡΚΕΣ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ,ΙΤΑΛΙΑ,ΤΟΥΡΚΙΑ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΙΖΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ(ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΛΩΠΟΔΥΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ) ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΓΙΑΠΙΑ,ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ??ΟΛΟΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ(Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ?) Η ΜΗΠΩΣ Η ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ ΣΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΤΛ ΚΤΛ??ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΑ ΟΙ ΛΙΓΟΣΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ SITES ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ COPY & PASTE ΕΔΩ ΤΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΠΡΟΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣ ΜΗ ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΤΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΘΑ ΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 70 ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΗΣ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ,ΕΞΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ.....

Ανώνυμος είπε...

10:33, (αν και άσχετο με το μεταναστευτικό) η περιοχή εκτός από κρεμασμένους θρηνεί και σφαγμένους με κονσερβοκούτια, τους οποίους επίσης δεν ξεχνά. Σχετικά με τη δράση στο Αγρίνιο σύντομα θα ανέβει το ανάλογο υλικό, ξέρετε πού να το αναζητήσετε.

Ανώνυμος είπε...

12 Μαρτίου 2010 3:59 μ.μ.

στο λονδινο μπορει να ειναι ετσι και ετσι καταλαβαινουν αυτοι που δεν ζουνε εκει αλλα επει του πληθυσμου της αγγλιας ειναι μονο 2% οι μεταναστες και ζουνε στην νοτια αγγλια. εξαλλου αυτοι ειχαν και τον μισο κοσμο σαν αποικιοκρατες που ηταν.
παιδια μην το ζαλιζουμε αλλο το θεμα.
κριμα οι μεταναστες δεν λεω και γενικοτερα φουκαριαρηδες ειναι και η ελλαδα θα βοηθησει οσους μπορει αλλα...Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!!! ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι δήθεν αντιεξουσιαστές του ιντιμίντια και του περοξυσμού τρέχουν για τα προβλήματα οποιουδήποτε. ΑΡΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ......

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά και αυτοι απ τον παροξυσμο τρεχουν και στεκονται διπλα σε οποίοδηποτε αρκει να μην ειναι ελληνας! αφου ειναι ανθελληνες οι τυποι και το δηλώνουν κιολας

Ανώνυμος είπε...

Γι αυτον που μιλαει για αγγλια και β.ευρωπη και για κατι ποσοστα 2% και τετοια να ξερει οτι κουβεντα με ανακριβειες,ψεμμα και αγνοια δε γινεται.Ας μιλησει λοιπον με καποιον που εχει παει εκει ή που εχει μεινει εκει και ξερει καποια περισσοτερα πραγματα και ας αφησει τις ψευδεις εικασιες ή το πολυ ας ανατρεξει στο διαδικτυο σε ξενα sites και ας δει τι παιζει και αν το ποσοστο που αναφερει ειναι τελικα της ταξης του 30-40% σε χωρες οπως αγγλια,γερμανια,ολλανδια,σουηδια και λιγο μικροτερο σε αλλες οπως το βελγιο.Και οσον αφορα την αγγλια να τον βοηθησω λιγο αν θελει και να κοιταξει να αντλησει πληροφοριες για αλλες μεγαλες πολεις της συγκεκριμενης χωρας(σημειωτεον οτι το λονδινο με ενα 40% μεταναστων 2ης και 3ης γενιας πολιτογραφημενων αγγλων εχει πληθυσμο σχεδον οσο η ελλαδα) και για τα αντιστοιχα ποσοστα τους οπως πχ το μπερμινγχαμ,το μαντσεστερ και το μπραντφορντ,τα δυο τελευταια μονο νοτια δεν ειναι..Τα ιδια ισχυουν πανω κατω και για το βερολινο,το αμστερνταμ και τη στοκχολμη.Οτι ειπες δεν ισχυει λοιπον και απλα δε ξερεις και προσπαθεις να αποπροσανατολισεις με ανακριβειες.ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΛΑ.Αν πρπει μπορω να στειλω και λινκς με δημογραφικα στοιχεια για καθε πολη.Δεν ειναι δυσκολο.

Ανώνυμος είπε...

pros hriso avgo,kanoume hronia ipomoni kai perimenoume pali tora autes tis perivoites fotografies.Alla giati argeite toso ti stigmi pou stis alles 2 periohes tis valate amesos.Tora to mathenete to photoshop??

Ανώνυμος είπε...

14 Μαρτίου 2010 9:11 μ.μ.

εσυ μιλας για τις πολεις και εγω σου μιλω 2% επι του πληθυσμου της αγγλιας οτι ειναι οι μεταναστες.
εχω ζησει και ξερω.
την στιγμη που ολες οι ευρωπαικες χωρες αρχιζουν και σκληραινουν την σταση τους στο θεμα του μεταναστευτικου εμεις εδω τους κανουμε ολους ελληνες.
το ισλαμ δεν αστειευεται και ειναι απειλη κατα της ανθρωποτητας.
προοδευτικοεκσυγχρονιστες παπαριες στον φιλο σου τον ραγκουση και λοιπους πασοκους!

Ανώνυμος είπε...

βασικα ο φιλος απο πανω που μιλαει για β.ευρωπη εχει δικιο και δε νομιζω να ναι απαραιτητα πασοκ.Συμπληρωματικα να πω για το ηνωμενο βασιλειο για το οποιο γνωριζω πολυ καλα οτι προ δεκαετιας περιπου τα επισημα στοιχεια ελεγαν οτι οι μη λευκες φυλες στο συγκεκριμενο γεωγραφικο χωρο ανερχονταν περιπου στο 7%(ανεπισημα γυρω στο 10%) και οι υπολοιπες (ευρωπαιοι,λατινοι,ελληνες,εβραιοι,κυπριοι,τουρκοι κτλ) κοντα στο 20%.Ακομη και στο ιντερνετ μπορεις να το ψαξεις και να το βρεις.επισης οσον αφορα τις πολεις που αναφερθηκαν παραπανω οι 3 απο αυτες συγκεντρωνουν το 1/3 του συνολικου πληθυσμου του η.β.Δε νομιζω οτι χρειαζεται να συμπληρωσω κατι αλλο.λιγο κριτικη σκεψη σε συνδιασμο με λιγακι ανθρωπισμο δε βλαπτει.
ολοι διαφορετικοι-ολοι ισοι
δες το ντοκιμαντερ "βρωμοελληνες" για τους ελληνες μεταναστες,ειναι πολυ ενδιαφερον

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ 30-40 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΑΠΟ ΑΓΡΙΝΙΟ 2 ΑΠΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 5-6 ΑΠΟ ΑΙΤΩΛΙΚΟ 2-3 ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ 5-6 ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 2 ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 4 ΑΠΟ ΣΠΑΡΤΗ 3...ΝΑ ΠΩΣ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΑΣ....ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΦΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΡΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΕΣΜΑ.ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ?ΓΙΑΤΙ? ΔΕ ΜΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ? ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΕΜΕΙΣ....ΑΥΤΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΡΑΣΗ? ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ? ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΡΑΣΗ? ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ 1-2 ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΤΡΥΚΑΚΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΣΗ ΑΥΤΟ? ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΟΤΕ....ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΕΒΡΙΣΕ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ. ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΑΜΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ?
Α ΡΕ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ......

Ανώνυμος είπε...

ποσο κοιμισμενος εισαι 16 Μαρτίου 2010 11:54 π.μ. ασε τα περι 10-15 ατομα. ο κοσμος δεν εχει αρχισει ακομα να εκδηλωνεται.οι ανιχνευτες ειναι αυτοι που βγηκανε.

τσουναμι ερχεται με τετοια κριση και δεν εχεις παρει χαμπαρι φιλε μου.
ο εξαγριωμενος ελληνας θα σας παρασυρει στο διαβα του εσας τους προοδευτικους καθως θα σας θεωρησει υπευθυνους!