Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Σύλληψη τεσσάρων (4) ημεδαπών για απόπειρα ανθρωποκτονίας



Συνελήφθησαν, χθες (01-02-2011) και ώρα 23.10΄ στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αγρινίου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τέσσερις (4) ημεδαποί ηλικίας 25,36, 23 και 36 ετών, κατηγορούμενοι για, απόπειρα ανθρωποκτονίας, εγκληματική οργάνωση και παράβαση του Νόμου «Περί όπλων».

Ειδικότερα την 22.10΄ της ιδίας δράστες από κοινού ενεργούντες επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μάρκας porce cayenne καταδίωξαν Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 48 και 37 ετών ως οδηγός – συνοδηγός αντίστοιχα και πυροβόλησαν κατ΄ επανάληψη εναντίον τους χρησιμοποιώντας πυροβόλο όπλο αγνώστου μάρκας και διαμετρήματος, με αποτέλεσμα να βληθεί μία φορά το όχημα των παθόντων στο πίσω δεξιό μέρος.

Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου, προέκυψε ότι ο δεύτερος των παθόντων έχει οικονομικές διαφορές με τον πρώτο δράστη στον οποίον οφείλει το χρηματικό ποσό των -55.000,00- Ευρώ από την αγορά πολυτελούς αυτοκινήτου.

Κατά την έρευνα που διενεργήθηκε εντός του οχήματος των δραστών βρέθηκε ένα πλήρες φυσίγγιο πυροβόλου όπλου διαμετρήματος 7,65 mm και στο εσωτερικό του οχήματος των παθόντων μία παραμορφωμένη βολίδα.

Κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δράστες, ένα (1) φυσίγγιο και μία (1) βολίδα.

Οι συλληφθέντες με την σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν αύριο (3-2-2011) στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αγρινίου.-

Δεν υπάρχουν σχόλια: