Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Περιφερειακό Συμβούλιο την Δευτέρα

Mε την Ολυμπία Οδό αλλά χωρίς την Ιόνια στην ατζέντα
Με 15 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την προσεχή Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου, στις 4 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, στον Πύργο, το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας. Είναι η πρώτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου εκτός της έδρας της Περιφέρειας.

Στη συνεδρίαση, σύμφωνα με την πρόσκληση που υπογράφει ο πρόεδρος του Σώματος Κώστας Καρπέτας, θα συζητηθούν η πορεία και οι εξελίξεις για το έργο της Ολυμπίας Οδού, με εισηγητή τον Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος και Υποδομών Νίκο Υφαντή καθώς και ζητήματα που αφορούν στην πορεία αποκατάστασης των σεισμοπλήκτων και πυρόπληκτων της Ηλείας, με εισηγητή τον αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπο Καφύρα.Επίσης, θα γίνει και η επιλογή του Περιφερειακού Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης, σύμφωνα με τα οριζόμενα από τον ιδρυτικό νόμο του «Καλλικράτη.
Ωστόσο εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στην ατζέντα δεν περιλαμβάνεται και η Ιόνια Οδός. Σύμφωνα πάντως με παράγοντες της Περιφέρειας, οι εξελίξεις γύρω από την Ιόνια Οδό θα συζητηθούν στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση που θα γίνει στην Αιτωλοακαρνανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: