Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Οι ''Αντινομία'' στην ευρωπαϊκή γιορτή μουσικής.

Το Αγρινιώτικο hip-hop συγκρότημα «Αντινομία» που ανήκει στη Parasound productions θα εμφανιστεί ζωντανά στην ευρωπαϊκή γιορτή μουσικής στην Αθήνα. Πρόκειται για έναν θεσμό – πραγματική Γιορτή αφιερωμένη στη μουσική, στις πολύπαθες πόλεις μας και εμάς, τους κατοίκους τους. Μια ευκαιρία για τους δρόμους και τις πλατείες μας ν’ ανασάνουν ελεύθερα και για μας ν’ ανοίξουμε τα μάτια και τ’ αυτιά μας στις μουσικές του κόσμου. Κλείνοντας τα 10 χρόνια της λοιπόν, φέτος η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής μεγαλώνει. 24 πόλεις σε όλη την Ελλάδα θα ζήσουν στους ρυθμούς της από τις 19 έως τις 23 Ιουνίου. Από τη Θεσσαλονίκη ως τα Χανιά, από τις Σέρρες έως την Αστυπάλαια και από την Κέρκυρα μέχρι τη Ρόδο, περισσότερα από 70 ελληνικά και διεθνή σχήματα θα μετακινηθούν μεταξύ των πόλεων του δικτύου, που εξελίσσεται σε ένα από τα μεγαλύτερα ολόκληρης της Ευρώπης.

Οι «Αντινομία» θα εμφανιστούν την Δευτέρα 22 Ιουνίου στο stage της πλατείας Κλαυθμώνος στην Αθήνα γύρω στις 20:00, αποτελώντας ένα από τα βασικά σχήματα της βραδιάς.

www.parasound.gr
www.myspace.com/antinom1a


Επίσης το σχήμα του Αγρινιώτη Κωστή Μαραβέγια Maraveyas Illegal, θα εμφανιστεί σαν απεσταλμένο της διοργάνωσης στην αντίστοιχη γιορτή στο Βερολίνο.

www.maraveyas.netwww.myspace.com/maraveyas

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Sto Agrinio giati den ginete tipota? Giati den diorganonei o dimos i kapoios alos kati gia tin giosti mousikis. Se toses poleis ginete, to Agrinio apexw pali?

Ανώνυμος είπε...

Α ρε αντινομία μια ζωη όπου φυσάει ο άνεμος ειστε...

Ανώνυμος είπε...

pesta re megale!

Ανώνυμος είπε...

a re Maravegia, opou fisaei o anemos eisai...

Ανώνυμος είπε...

pou vriskw cd twn Antinomia?

Parasound είπε...

www.parasound.gr