Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Από την ομιλία της Μ. Ξενογιαννακοπούλου στο Αγρίνιο

Φωτογραφία: http://prototypia.blogspot.com/

Στη κατάμεστη πλατεία Ειρήνης ( Στράτου) πραγματοποιήθηκε σήμερα η κεντρική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ εν όψει ευρωεκλογών με ομιλήτρια τη βουλευτή Β' Αθήνας και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Πλήθος κόσμου κάθε ηλικίας έδωσε το παρόν. Την παρουσίαση των ομιλητών της εκδήλωσης έκανε ο υπεύθυνος Τύπου και Μ.Μ.Ε. της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αιτωλ/νίας Κώστας Καλιαμπάκος. Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής του κόμματος κ. Σπ. Τορουνίδης ενώ τη σκυτάλη πήρε η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μαρία Καλτσά, η οποία κατάγεται από τη Ναύπακτο.
Η κ. Ξενογιαννακοπούλου μίλησε μεταξύ άλλων για διαφάνεια και ενδυνάμωση των θεσμών ενώ εξέφρασε τη πεποίθηση ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα δώσει ηχηρό μήνυμα στη κυβέρνηση μιλώντας για ισχυρή ψήφο τη Κυριακή των εκλογών, κάτι που αντιτίθεται στην αποχή και την απαξίωση. Ανέφερθηκε δε χαρακτηριστικά για αναδιανομή πλούτου και ευκαιριών.
Παραβρέθηκαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραίτης, Σοφία Γιαννακά, Ανδρέας Μακρυπίδης, o πρ. υπουργός Χρίστος Βερελής, ο νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας κ. Θύμιος Σώκος, ο δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός, ο δήμαρχος Μεσολογγίου Γιάννης Αναγνωστόπουλος, δήμαρχοι, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και κομματικά στελέχη.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ..

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΝ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ. ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΤΙΣ 8 ΙΟΥΝΗ.

kostakoutas είπε...

Καλά πήγε άνθρωπος να δει αυτό το ζώο
Συγχωρήστε με για την έκφραση μου αλλα το άτομο αυτό δεν παλεύετε...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΤΩΡΑ?
ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ???
ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ 7 ΤΟΥ ΙΟΥΝΗ??
ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΜΠΕΝΥ ΣΤΟ ΖΑΠΕΙΟ?
ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΟΡΙΑΚΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ....