Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Καταγγελία για παράνομα πανηγύρια στο Αγρίνιο.


Γράφει ο Σταύρος Κιτσάκης
Παράνομα πανηγύρια, τα οποία διοργανώνονται από χθες μέσα στην πόλη του Αγρινίου, και τα δύο ανάμεσα από το γηροκομείο και τις εργατικές κατοικίες Αγίου Ιωάννη Ρηγανά σε απόσταση 150 μ. μεταξύ τους, μας αναγκάζουν να εγκαταλείψουμε τα σπίτια μας, ώστε να μπορέσουμε να κοιμηθούμε. Ούτε άδειες λειτουργίας καταστήματος από το δήμο έχουν, ούτε καν τη δυνατότητα να τις αποκτήσουν. Κι όμως με το έτσι θέλω πανηγύρι μέσα στην πόλη. Ούτε Νόμος, ούτε Κράτος. Ο Δήμος αρκείται στο να μη χορηγεί άδειες και δεν προστατεύει με κανένα μέτρο την ηρεμία των πολιτών. Που ακούστηκε να καταφεύγουμε σε φιλικά σπίτια για να κοιμηθούμε, επειδή κάποιοι κατέλαβαν ένα χώρο για να βγάλουν λεφτά και κάποιοι άλλοι νομίζουν ότι έτσι προωθούν τον Πολιτισμό και τις Παραδόσεις. Η Αστυνομία με τη σειρά της όχι απλά απούσα. Αφού φρόντισε πρώτα να γίνουν γνωστά τα ονόματα των διαμαρτυρόμενων πολιτών στους διοργανωτές, ώστε αυτοί να μας επισκεφθούν σπίτια μας, τόλμησε να κλείσει ακόμη και το τηλέφωνο σε διαμαρτυρόμενο πολίτη!!! Λες και τον εν λόγω αξιωματικό τον ενοχλήσαμε σπίτι του. Ήδη γι ‘ αυτή τη συμπεριφορά του αστυνομικού, αλλά και κατά των ιδιοκτητών του χώρου διοργάνωσης των πανηγυριών κινούνται οι νόμιμες διαδικασίες. Σήμερα όμως τα πανηγύρια συνεχίζονται, όπως και χθές μόνο η βροχή μπόρεσε να τα σταματήσει. Ο καθένας κάνει ο,τι θέλει. Homo homini lupus!

39 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ.ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΣΑΜΕ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ Ή ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε η καταγγελία που κάνεις είναι σημαντική.Ο αστυνομικός διευθυντής δε θα πρέπει να επιβάλλει ποινές;

Ανώνυμος είπε...

Άσε που είχε και 4€ η μπύρα...

Ανώνυμος είπε...

να αγιασει το στομα σου μεγαλε!!!!!που ακουστηκε ρε μεσα στη κρεβατοκαμαρα μας ουσιαστικα το κλαρινο καθημερινες και οταν μαλιστα σηκωνομαστε απο τις 6.45 για δουλεια καθημερινα??ολα για τον π...ο σε αυτο το μπουρδελοκρατος??επειδης δηλαδη θελουνε καποιοι μλκ να βγαλουν φραγκα το παιζουν νταβαδες με την υσηχια μας και μαλιστα με την ανοχη της πολιτειας??χωρια που στο 1 απο αυτα τα πανυγηρια μαζευτηκαν χτες 300 γυφτοι ελεω κοκονη,και σε 2 πολυκατοικιες εγιναν μικροδιαριξεις σε αυτοκινητα!!!!!!ΑΙΣΧΟΣ!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΕΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΚΟΥΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΣΤΙΣ 2.15!

Ανώνυμος είπε...

12:13 - ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ!ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΛΑΧΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ!ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΝ ΠΟΛΗ ΣΑΝ ΝΟΜΟΣ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝΕ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ ΤΟΥΣ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΠΛΑ ΛΥΠΑΜΑΙ...

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΑΜΟ,ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΑΣΑΡΙΑ.ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

kata t alla file poy diamartyresai... exeis syneidhtopoihsei oti ta panhgyria estw kai me paranomh h kits morfh einai ap ta liga pragmata poy mas syndeoyn me to koinwniko on poy yphrxame? eytyxws poy mas enoxlei kai kati na les ap th stigmh poy ktisame teixh gwrw mas kai kavalhsame to kalami ths taxam dhthen proodoy....
Aytoi oi paranomoi panhgyrtzhdes poy den mas afhnoyn na koimhthoyme ena vrady, parallhla den epitrepoyn na apokoimhsoyme gia panta tis exwthen aisthiseis.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε λυπάμαι. Πρώτον, δεν αποτελούν τα πανηγυρια παρά μόνο ιδιαίτερα πρόσφατο κομμάτι τις ελληνικής μουσικής παράδοσης. Δεύτερον, οι πολιτισμικές μου παραστάσεις μου λένε, ότι μπορεί να γίνει πανηγύρι και ο κόσμος που δεν θέλει να συμμετάσχει να κοιμηθεί. Τρίτον, αλοίμονο, δεν έχω ανάγκη 500 Ντεσιμπέλ και την οσμή τόνων μπύρας για να μην αποκοιμηθεί η αισθησιακή μου αντίληψη. Δεν είπε κανείς, ότι τα πανηγύρια δεν ανήκουν στον πολιτισμό μας, αλλά ο συνωστισμός 1000 ανθρώπων και ενός τσαμπουκά, του υπευθύνου σε ένα λασπώδες χωράφι εν πλήρη αδιαφορία για την ενόχληση των συνανθρώπων τους, με σκοπό την κατανάλωση αλκόολ μέχρι το πρωί δεν είναι πολιτισμός που με συγκινεί και έχω δικαίωμα να μη συμμετάσχω. Τείχει χτίζουμε γύρω μας, αλλά όχι επειδή σκεφτόμαστε πάνω στην κοινωνική κατάντια που μας κατακλύζει από παντού.

Ανώνυμος είπε...

Για ελάτε και στις εργατικές του σταδίου που δεν μας αφήνουν οι τσιγγάνοια να κοιμηθούμε ΚΑΝΕΝΑ βράδυ και η αστυνομία όπως πάντα...στον κοσμο της...Ο δήμος απλά φρόντισε να μας τους φέρει δίπλα στην πόρτα μας, τίποτα άλλο...

Ανώνυμος είπε...

Ποια αστυνομία ρε παιδιά??Την ανύπαρκτη?? Ποιος θα τα βάλει με τους γύφτους?? Ο Δήμος όπως πάντα απών. Πανηγύρια μέσα στην πόλη,πού ξανακούστηκε?? Το Αγρίνιο κύριοι στο Δήμο και την αστυνομία δεν είναι το Αγρίνιο του 60 και του 70. Λίγη τσίπα δεν έχετε πάνω σας,γιατί ν είχατε δεν θα λάμβαναν χώρα και τα πανηγύρια. Δημοτική αρχή και αστυνομία για ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ. Ουστ.

Ανώνυμος είπε...

φιλε μου καλα κανεις να προχωρησεις πιστευω εαν εχεις τη δυνατοτητα σε μηνυση κατα του αστυνομικου για παραβαση καθηκοντος.
Αισχος ο καθενας να κανει οτι θελει. Φερνω και εγω ενα τραγουδιστη οποτε γουσταρω και το παιζω παραδοσιακος και τα κονομαω.
το αγρινιο δεν ειναι ιδιοκτησια κανενος και κανενας δε μπορει να το οικιοποιειται ετσι

Ανώνυμος είπε...

ο νομος της ζουγκλας!
το κρατος μας ειναι απλα καφενειο.

Ανώνυμος είπε...

Tha exei kai plaka na xrimatodotountai ta panigyria afta apo to Dimo san politistika drwmena (exei symbei sto parelthon se allous Dimous) kai apo tin alli oi epitidioi na poulane ti mpyra prosafximeni kata 100%. Twra se oti afora tin astynomia mi mas ekplisei gia to poso antikeimenika kanoun ti douleia tous. mono se kanena foukara xeroun na ormane.

Eimaste sympolites gia ta panigyria pou leei o logos

Ανώνυμος είπε...

Προς γνώση των δικαιωμάτων μας: Για τον εν λόγω αστυνομικό έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία ένορκης διοικητικής εξέτασης (ΕΔΕ) και η συμπεριφορά του έχει αναφερθεί στον εισαγγελέα. Οι υπεύθυνοι του πανηγυριού συνελήφθησαν απ' όσο γνωρίζω χθές και οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο. Αυτό που δεν έγινε από την αστυνομία, ήταν να σταματήσει το πανηγύρι, όπως όφειλε κατά το νόμο να κάνει. Δεν συλλαμβάνεις απλά, αλλά παύεις την εκτέλεση της παράνομης πράξης.
Τέλος πάντων, να είμαστε σίγουροι, αν δεν δραστηριοποιηθούμε έστω για την εφαρμογή του νόμου οι πολίτες και η κοινωνία (αυτό παρακαλώ να μη θεωρηθεί προτροπή για "περιπόλους πολιτών" και άλλα τέτοια φασιστοειδή φαντάσματα. Μιλάω για κοινωνική οργάνωση, γειτονιές, συζήτηση και διαμόρφωση κοινής πράξης, διατύπωση των ενδιαφερόντων μας) σ' αυτό το μπάχαλο μόνο η αυθαιρεσία θα κυριαρχεί. Έχουμε παθητικοποιηθεί σε τεράστιο βαθμο.
Ο αρχικά Καταγγέλλων

Ανώνυμος είπε...

σε ευχαριστω πολυ για την ενημερωση και εαν θελεις ανεφερε οποιες αλλες λεπτομερειες.
Προσωπικα εχω αρχισει να δραστηριοποιουμε σαν πολιτης και να διεκδικω τα δικαιωματα μου. Εαν καποιος παρκαρει σε θεση για αναπηρους προφανως και πλεον θα καλεσω την τροχαια κτλ
Οπως αναφερεις μακρυα απο τυπου ιταλιας ομαδοποιηση των πολιτων.
Ζηταμε να επιβαλλονται οι νομοι και να αποκτησουμε πλεον εναν πολιτισμο, οχι να επιβαλλουμε τους δικους μας και να αποκτησουμε ξενοφοβια

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ; ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΟ ΚΥΡΙΟ ΛΙΔΑΚΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Προς 12:55 και 2:38... Μένετε στην εξοχή και γι' αυτό σας ενοχλούν τα πανηγύρια, αντιδράτε, απαιτείτε την εφαρμογή των νόμων και πολύ καλά κάνετε. Αν ζούσατε στο κέντρο μιας οποιασδήποτε ελληνικής πόλης και έπρεπε να υποστείτε καθημερινά (όχι μια-δυο φορές το χρόνο) τα ίδια και χειρότερα από τον πολύβουο συφερτό των λαθρομεταναστών που έχει μαζευτεί δίπλα σας, με τις αρχές και την αστυνομία βέβαια απώντες, με ποιο τρόπο άραγε θα αντιδρούσατε; Κάνω αυτές τις εκτός θέματος παρατηρήσεις γιατί βλέπω ότι τρέμετε μη σας χαρακτηρίσουν κάποιοι "φασίστες" επειδή προτείνετε την ανάληψη κάποιων πρωτοβουλιών, λες και η πιστή εφαρμογή των νόμων είναι είναι χαρακτηριστικό των αστυνομοκρατούμενων καθεστώτων.
Οποιαδήποτε δράση πολιτών οφείλει να έχει απτά αποτελέσματα και να μην ικανοποιείται με κλαψουρίσματα και διαμαρτυρίες προς ένα αδιάφορο κράτος. Δυστυχώς σε γειτονιές με πολύ πιο ουσιαστικά προβληματα από τα δικά σας, πραγματική βοήθεια έχει προσφερθεί μόνο από συγκεκριμένη κατεύθυνση. Οι υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις ακολουθούν το σκεπτικό σας και αναλώνονται σε "συζήτηση και διαμόρφωση κοινής πράξης, διατύπωση των ενδιαφερόντων μας" κτλ κτλ. Κρίμα...

Ανώνυμος είπε...

12:55 και 2:38 δεν ξερω αν εισαι ο ιδιος, μακαρι να εφαρμοζονται οι νομοι οπως λες, γιατι οι νομοι υπαρχουν αλλα κανεις δεν τους εφαρμοζει στην Ελλαδα, γιατι αν δεν αλλαξουν τα πραματα και ισοπεδωθουν ολα γιατι προς την ισοπεδωση βαδιζουμε, πολυ φοβαμαι οτι τα φασισταρια θα ξαναγυρισουν καποια ωραια πρωια και θα βαλουν την κοινωνια σε μια ταξη. Δυστυχως η ιστορια αυτο εχει δειξει και στην χωρα μας αλλα και σε αλλες χωρες οτι μονο τετοια καθεστωτα νοικοκυρευουν μια χωρα και χαλιναγωγουν τις μαζες, οι αλλοι απλα ειναι προοδευτικοι και εκσυγχρονιστες (συγνωμη για την εκφραση) του κωλου που τιποτα δεν τολμουν να κανουν αλλα μας εχουν φλομωσει στην θεωρια και στο μπλα μπλα αλλα απο εργα ΜΗΔΕΝ!

Ανώνυμος είπε...

τι πραγμα και αυτο ρε παιδια με την πολιτεια.εχει φερει τους γυφτους μεσα στις πολεις και στις γειτονιες και εχουν δημιουργηθει τεραστια προβληματα.το προβλημα αυτο ειναι εντονο και εμφανιζεται σε πολλες πολεις της χωρας...να γινει ξεχωριστος χωρος για αυτους γιατι δεν προσαρμοζονται με τιποτα....

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα δεν ζούμε σε γειτονιά με λαθρομετανάστες. Αυτό μάλλον δείχνει, ότι υπάρχουν και προβλήματα, τα οποία δεν έχουν "ξένο" χρώμα. Εν προκειμένω οι διοργανωτές μόνο τσιγγάνοι δεν ήταν. Όσον αφορά στις "περιπόλους πολιτών", ας μην είμαστε ανιστόριτοι, ωστε να καθαγιάζουμε φασιστικές πρακτικές (τονίζω, ότι μιλάω για φασισμό και όχι ρατσισμό). Οι περίπολοι πολιτών υπήρξαν συγκεκριμένο ιστορικό φαινόμενο στη σύγχρονη Ελλάδα, δεν θα αποτελούσε είναι αφηρημένη πρόταση. Το ερώτημα, ακόμη και για σένα που χλευάζεις την κοινωνική συζήτηση και θέλεις το γρηγορότερο δυνατό να επιδοθείς σε ανθρωποκυνηγητό παραμένει: γνωρίζεις για ποιο λόγο τους κυνηγάς; Τι μπορεί να πετύχεις; Απαξιώνεις την κοινωνική διεργασία σαν να την έζησες. Πες μας που, να έρθουμε κι εμείς. Πάντως το θέμα των ξένων είναι μάλλον πράγματι άσχετο.

Ανώνυμος είπε...

NA ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΠΑΝΗΓΥΡΟΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ,ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΤΖΙΔΕΣ ΟΤΟΑΣΠΙΔΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Ντου από παντού! Χώστε σε όλους και σε όλα! Μπας και γίνουμε ποτέ άνθρωποι!

Ανώνυμος είπε...

6:47, δε χλευάζω την κοινωνική συζήτηση, όμως δεν έγινε όταν έπρεπε (γιατί κάποιοι δεν αναγνώριζαν την ύπαρξη του ζητήματος) και τώρα τη θεωρώ πολυτέλεια την οποία πλέον δεν μπορούμε να έχουμε. Για να το πω αλλιώς, αυτή τη στιγμή τέτοιου είδους συζητήσεις έχουν φιλολογικό ενδιαφέρον μόνο μεταξύ ανθρώπων που είναι "έξω από το χορό". Και βέβαια δεν επιζητώ ανθρωποκυνηγητό και κρεμάλες, ούτε το πρόβλημα είναι μόνο οι ξένοι. Υπάρχουν λύσεις, αν κάποτε τολμήσουμε να πούμε τα προβλήματα με το όνομά τους. Αλλά όπως είπες, είμαστε μάλλον εκτός θέματος.

Ανώνυμος είπε...

Ή να δίνουν στους γείτονες ποσοστά απ' τα κέρδη. Ακόμα καλύτερα!

Ανώνυμος είπε...

mia fora to xrono ena panhgyri eee... an xagrypnate kante tpt xalarwtiko :P koimhtheite ooooolo ton ypoloipo xrono...
afhste ton kosmo na diaskedasei... kai mh gineste mizeroi taxam dhthen

zafeireeeeenia moy....

Sakias είπε...

Φίλε, αν κάνεις μήνυση στον Αστυνομικό Δ/ντη είτε γι αυτό είτε για άλλο περιστατικό τότε θα δεις πως θα τρέχει και δε θα φτάνει. Στο ένα πόδι θα στέκεται απέναντι στους πολίτες-εργοδότες του. Για το πανυγήρι ειδικά, αν θες συμπαράσταση πες μας που να έλθουμε να υπογράψουμε ως μάρτυρες και να είσαι σίγουρος πως θα μαζευτούμε πολλοί. Εν κατακλείδι, αν μπορούσαμε να οργανωθούμε από το net και για κάθε παρανομία να μηνύουμε όλοι μαζί την αρμόδια Αρχή που κάνει τα στραβά μάτια, θα αλλάζαμε πολλά "κεκτημένα".

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ! ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ!!

Ανώνυμος είπε...

Ποια μήνυση, η αστυνομία εκτελεί εντολές των Δημοτικών αρχών, όχι μόνο στο Αγρίνιο αλλά σε κάθε πόλη. Η αστυνομία δε μπορεί να κουμαντάρει ούτε τον εαυτό της. Αναζητήστε την ευθύνη σε εκείνους που έχουν οφέλη από τη διατήρηση αυτής της κατάστασης, δηλαδή τοπικούς "επιχειρηματίες" - λαμόγια και το δημοτικό συνάφι που κάνει τα στραβά μάτια γιατί τους έχει ανάγκη.

Ανώνυμος είπε...

exete dikio oloi paidia!!auto pou egine me to panigiri mesa stin poli proxtes parapano apo to girokomio itan PANTELOS APARADEKTO!!!ego meno stin pirosvestiki konta kai me enoxlouse idietera(eutixos ekane psixra kai eklisa kai ta tzamia na mporeso na kimitho)fantazomai eseis oi giro poy einai mia arketa megali plithismiaki perioxi pleon!!

AISXOS SE OLES TIS ARXES AUTIS TIS POLIS!!!

MAZI SOU FILE SE OTI GINEI!!

Ανώνυμος είπε...

27 σχόλια για τα πανηγύρια και ο Παπαθανασίου ανακοίνωσε χτες νέα φοροεισπρακτικά μέτρα...
!!
Ασχολεηθείτε με τα πανηγύρια αλλά το κλαρίνο που μας βάζουν κάθε μέρα στο κ*** μας δε σας ενοχλεί καθόλου και κάθεστε και το ευχαριστιέστε!!
Καλημέρα σας!

Ανώνυμος είπε...

"δε σας ενοχλεί καθόλου και κάθεστε και το ευχαριστιέστε!!
Καλημέρα σας!"

Τι Καλημέρα, εσύ κοιμάσαι όρθιος....

Ανώνυμος είπε...

ki egw re file menw katw ap ton agio xristoforo. me xekoyfainoyn oi kampanes... na diamartyrhthw sthn arxiepiskoph?
ainte re mizerogeitonakia... astynomia me to paramikro... ksekolate re knavia...
hsyxia mono ston tafo exei

Μάρκος είπε...

Αν φτάσαμε στην Ελληνική επαρχία να υπάρχουν άνθρωποι που τους ενοχλούν τα πανηγύρια, τότε το έχουμε χάσει το παιχνίδι. Τι έγινε ρε παιδιά, γίνατε ξαφνικά πρωτευουσιάνοι όλοι;
Καταρχήν, αν το πανηγύρι και ο θόρυβος είναι εντός...ωραρίου, τι πρόβλημα υπάρχει; Αν βέβαια συνεχίζουν και μετά τις 12-12:30 ναι, να γίνονται τα δέοντα.
Τώρα, αν κάποιος κοιμάται από τις 9 επειδή δουλεύει το πρωϊ, αυτός δεν είναι λόγος να πείτε ότι είναι παράνομο το πανηγύρι. Αντίστοιχα, κάποιος που δουλεύει σε μπαρ και κοιμάται όταν ξημερώνει, θα μπορούσε να διαμαρτυρηθεί για τους θορύβους που ακούγονται το πρωί από τις οικοδομές ή ακόμη και από τους δρόμους. Ας μην γίνεστε υπερβολικοί.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΑΡΚΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ Η ΔΕΝ ΖΕΙΣ ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑ..ΤΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΔΗ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ 11.00-11.30 ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ 06.00-07.00 ΤΟ ΠΡΩΙ!!ΟΠΟΤΕ ΤΙ 11.30 ΛΕΣ ΚΑ;Ι 12.00?ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΙΣΑ-ΙΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 01.00 ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ..ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ 300 DESIMPEL ΜΕΧΡΙ ΠΡΩΙΑΣ ΕΠΙ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ..ΕΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ.ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΣ ΕΣΥ ΥΠΕΡΒΟΛΗ,Η ΣΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΟΙ!!

kostakoutas είπε...

34 σχόλια για τα πανηγύρια....Μάλλον είμαστε εντελώς για τα πανηγύρια και μας ενοχλούν λόγω ανταγωνισμού...

Το ασετόν ενδείκνυται για τέτοια περιστατικά,νικάει κάθε είδους κώλυμα.

nakmax είπε...

@3:15
Ακριβώς! Πρέπει κάτι να γίνει με τις καμπάνες των εκκλησιών. Τι φταίει ο άλλος να ακούει την καμπάνα μες στο αυτί του να τον ξυπνάει στα καλά καθούμενα από τις 7 το πρωί; Όποιος θέλει να πάει εκκλησία ξέρει το δρόμο και θα βάλει και ξυπνητήρι. Δε χρειάζεται καμπάνα.

Μάρκος είπε...

Τέλος πάντων, τα λύσσαμε όλα τα προβλήματά μας, και μας πειράζουν τώρα τα πανηγύρια και οι καμπάνες των εκκλησιών! Και μετά λέτε ότι σας φταίει για όλα η Αθήνα, όταν οι ίδιοι μιζεριάζετε με τέτοια θέματα!

Ανώνυμος είπε...

Τον έναν τον ενοχλεί το κλαρίνο, τον άλλο οι καμπάνες... Αμα δεν έχει πραγματικά προβλήματα ο άνθρωπος τρώγεται με τα ρούχα του.

Ανώνυμος είπε...

Ο νομοθετης για να εχει θεσει ορια θορυβου και οι μελετες που εχουν γινει για τις επιπτωσεις του θορυβου κατι γνωριζουν παραπανω απο τους γυφτους και τους μαγκες αυτης της χωρας.Για λυσε διαφορικες εξισωσεις εσυ με θορυβο.Αλλα σε αυτη τη χωρα τα καλα παιδια ειναι του πανηγυριου.
Οχι μονο για τα πανυγηρια αλλα για ολα πρεπει να οργανωθουμε ,μηχανακια με εξατμισεις και τα λοιπα.

Ποια παραδοση.... ειχαν μεγαφωνα 120 decibel τοτε!!!

τηλεφωνα στην αστυνομια και δικηγοροι πρεπει ο καθενας να υπερασπιζεται τα δικαωματα του ετσι λεει το συνταγμα.Η αστυνομια μεσο ειναι, ο πολιτης ειναι αυτος που πρεπει να καιγεται για την εφαρμογη του νομου απεναντι στους παρανομους.

Και συνηθως το κακο ειναι οτι οι νομιμοι ειναι πολυ φιλησυχοι και μαλθακοι ενω οι παρανομοι θρασυδειλοι και ψευτομαγκες.