Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Το Αγρίνιο κάποτε: Επίσκεψη του πρώην προέδρου της Δημοκρατίας Δ. Τσάτσου 3 και πλεόν δεκαετίες πριν..


Ένα βίντεο ντοκουμέντο από την εξαιρετική δουλειά του Λευτέρη. Τον υποδέχονται ο τότε υπουργός Δημοσίων Έργων Χριστόφορος Στράτος και ο τότε υπουργός Δημοσίας Τάξης Γεώργιος Σταμάτης.
Τον προσφωνεί ο τότε δήμαρχος Αγρινίου κ. Στέλιος Τσιτσιμελής..
Στο Αγρίνιο αναφέρεται από το 1:57 και μετά..
σημείωση: Η χρονολογία η οποία αναγράφεται στο βίντεο που αναδημοσιεύουμε φυσικά δεν είναι το 1970, αλλά στα μέσα της δεκαετιάς του 70, και αφού το βίντεο δεν ανέβηκε από δικό μας λογαριασμό, δεν μπορούμε να παρέμβουμε πάνω σε αυτό.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ?

Ανώνυμος είπε...

Όσο ψεύτες ήταν τότε,άλλο τόσο είναι και σήμερα.
Δείτε τί λέει. Μπορεί να έγιναν αμαρτίες στο παρελθόν, αλλά ο λαός αυτός δε θα εγκαταληφθεί ποτέ στην τύχη του.
Ο πιο παραμελλημένος λαός στηνΕλλάδα είναι αυτός του Αγρινίου και γενικά της Αιτωλοακαρνανίας.
Από τότε υπήρχε αυτό το σχέδιο της εξουθένωσης της περιοχής μας. Γιατί άραγε? Για να μένουμε στον πάτο και να μην αντιδρούμε σε διάφορα ζητήματα, όπως τη διαχείριση των νερών μας, Αχελώος, Εύηνος και ένα σωρό άλλα,που μας τα παίρνει το αθηνοκεντρικό κράτος και εμείς κοιμπομαστε. Ούτε οφέλη ούτε τίποτα. Εις υγεία των κορόιδων που λένε. 40 χρόνια, 8 βουλευτές μοσχάρια βγαίνουν,γιαυτό δε βλέπει προκοπή ο τόπος

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΑΠΛΑ.....

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Κ.ΤΣΑΤΣΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 1970, ΜΕΣΟΥΣΗΣ ΤΗΣ 21Ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΥΠΙΚΑ ΗΤΑΝ Η ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΜΕ ΑΝΤΙΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΖΩΙΤΑΚΗ!!!!.

ΑΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1975-1980, ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΣΙΤΣΙΜΕΛΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ(ΤΟ 1970 ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο Μ. ΒΕΡΓΩΝΗΣ).

ΕΠΕΙΔΗ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Κ.ΤΣΑΤΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΑΥΤΗ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΙΣ 24/4, ΙΣΩΣ ΤΟΥ 1977 Ή 1978.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ Ή ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ

Υ.Γ. ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΕ ΑΓΗΜΑΤΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΄΄ΠΕΡΑΣΜΑ΄΄ ΤΟΥ Κ.ΠΑΠΟΥΛΙΑ,ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΜΕΓΑΛΟ-ΑΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΄ΠΥΘΑΡΙ΄΄, ΟΠΟΥ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΘΕΝ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ, ΕΔΕΙΞΕ
ΤΟΝ ΒΛΑΧΟΧΩΡΙΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ, ΣΕ ΜΙΑ ΔΕΞΙΩΣΗ ΜΠΑΧΑΛΟ(0Ι ΓΑΜΟΙ ΤΟΥ ΠΥΘΑΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ)!!!!

Ανώνυμος είπε...

εχει δικιο ο 12:43. εχετε κανει λαθος. κατα την διαρκεια της επαναστασεως της 21ς Απριλιου δεν υπηρχε ουτε δημαρχος ο τσιτσιμελης, ουτε και ο τσατσος ως προεδρος αφου ειχαμε οπως ειπαμε την επανασταση το 1970.
αρα λαθος χρονολογια. για το 77-78 ηταν η επισκεψη του.
ναι μωρε, για ολα φταιει η χουντα για τα χαλια μας σημερα...ναι , ναι, εχετε δικιο.ουρτ!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΙΑ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΑΚΟΥ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ!!!