Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Αφιέρωμα στο Σκοπευτικό Όμιλο Αιτωλοακαρνανίας



Ο Σκοπευτικός Όμιλος Αιτωλοακαρνανίας "ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ'', ιδρύθηκε το 2008, με έδρα το Αγρίνιο. Είναι μέλος και έχει πλήρης συνεργασία με τη Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος. Διαθέτει πλούσιο οπλισμό, όπως περίστροφα πιστόλια. Αυτή τη στιγμή, ειδικεύται στους σταθερούς στόχους, όπου διεξάγεται κάθε Κυριακή και εφ΄όσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες στο πεδίο βολής του στρατοπέδου στο Μεσολόγγι. Αλλά γίνονται συνεχείς και επίμονες προσπάθειες να δημιουργηθεί ιδιωτικός χώρος του Ομίλου ''ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ'' στη περιοχή του Αγρινίου, όπου οι αθλούμενοι εκτός από σταθερούς στόχους θα εκπαιδεύονται και σε κινητούς στόχους και θα διαθέτει περισσότερες δραστηριότητες. Επίσης, άμεσση προοπτική είναι η πρακτική σκοποβολή. Ο υπεύθυνος του ομίλου και εκπαιδευτής σκοποβολής είναι ο Κωσταρέλλος Βασίλειος. Τα γραφεία είναι στην οδό Δημάδη 1 και είναι ανοικτά τις καθημερινές από τις 18:30-21:00

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΕ ΦΙΑΣΚΟ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ, ΓΕΝΙΚΑ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΠΛΑΣΚΙΑ ΚΑΙ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ, ΔΕΝ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ.

ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΑΝΕΠΤΥΞΑΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΟ ΠΝΜΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΩΜΑ.

ΒΕΒΑΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΣΠΟΡΕΣ ΤΗΣ ΤΕΩΣ 132 ΣΜ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΧΩΡΟΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ;

ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΟ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ
6932377811
ΚΩΣΤΑΡΕΛΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ