Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Κάηκε κέντρο διασκέδασης στην οδό Σμύρνης

Καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά κέντρο διασκέδασης ( το οποίο δεν λειτουργούσε τους τελευταίους μήνες) στην Οδό Σμύρνης χθες τα ξημερώματα.
Άγνωστο παραμένει αν επρόκειτο για ατύχημα ή εμπρησμό. Οτιδήποτε νεότερο θα το προσθέσουμε στη παρούσα ανάρτηση.

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πες πρωην τρωγλη ρε agrinio news.

Ανώνυμος είπε...

upopto

agrinionews είπε...

Θα επαναλάβουμε για ακόμη μια φορά ότι προσωπικές επιθέσεις καθώς και "καταγγελίες" η "υποθέσεις" χωρίς αποδείξεις δεν δημοσιοποιούνται στο παρόν ιστολόγιο

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω να μην είναι πια για κατεδάφιση... θα είναι κρίμα για ένα ακόμα παλιό πέτρινο κτίριο της πόλης.

Ανώνυμος είπε...

ε γιαυτο το εκαψαν 10΄32. αμα ειχε κηρυχθει διατηρητεο δεν μπορουσαν να κανουν τιποτα. το καψανε και ηρεμησαν.
θα φτιαξουμε ωραια πολυκατοικια.

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους, έστω και με αυτό τον τρόπο ένα κτίριο-ντροπή (δεν ελιναι το μόνο) για την πόλη του Αγρινίου πέρασε στην ιστορία (αν και δεν είμαι ακόμη σίγουρος ότι θα κατεδαφιστεί). Πρόκειται για ένα κτίριο τερατούργημα με άπειρες προσθήκες(νόμιμες-παράνομες;;;) αμφιβόλου αισθητικής με μόνο στόχο την επέκταση και την κατάληψη κάθε ελεύθερου χώρου (συνήθης άλλωστε πρακτική στον τόπο μας). Ελπίζω, μετά την κατεδάφισή του, το διάδοχο κτίριο να σεβαστεί τους πολεοδομικούς κανόνες......

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα πολλές αναμνήσεις εκεί μέσα, αλλά αυτά δεν πιάνουν φωτιά από μόνα τους. Ευτυχώς το ανακριτικό της Πυροσβεστικής θα κάνει καλή δουλειά, λόγω ανθρώπων.Απλά οι "τρύπες" στην Ελληνική νομοθεσία είναι πολλές και κάποιοι το ξέρουν και "συμβουλεύουν" κατάλληλα!Άλλη μια πολυκατοικία, να δω που θα πουλήσουν τα διαμερίσματα με τέτοια κρίση που υπάρχει.Να ψοφήσουν όλοι οι εργολάβοι, που κάνουν λαμογιές, ΤΩΡΑ!!!

kostakoutas είπε...

Πρέπει να ειμαι ο μόνος που χαίρετε κάθε φορά που ακούει κατι τέτοιο..άντε να λιγοστεύουν σιγά σιγά τα τυροκομία που διέλυσαν τη διασκέδαση της πόλης.

Ανώνυμος είπε...

19 Μαρτίου 2010 9:16 π.μ.

ΑΓΡΙΝΙΟ - ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΣΠΙΤΙΟΥ! ΤΑ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.
ΜΑΚΑΡΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΕΜΕΙΝΑ ΑΓΡΙΝΙΟ!
ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΩ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΕΙΧΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΒΙΛΑ ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μου αρέσει που όλοι σας τώρα κόπτεστε για τη νομιμότητα και αν κάηκε για να γίνει πολυκατοικία(που δεν πρέπει να γίνει φυσικά με τέτοιο τρόπο).Τόσα χρόνια όμως πηγαίνατε για διασκέδαση σε ένα μέρος 1000%παράνομο το οποίο όπως και άλλα πολλά άφησαν οικογένειες άυπνες,με νευρώσεις και στο τέλος με την περιουσία τους χαμένη γιατί δίπλα σε κάτι τέτοιο το σπίτι σου δεν αξίζει μία.Επειδή όμως εκεί περνούσατε καλά δεν σας πείραζε.Τώρα βλεπετε όλοι την οικολογική πλευρά...Μάθετε όμως ότι οικολογία είναι και η απουσία ηχορύπανσης.Αλήθεια έχει κάνει κανένας από σας Μ.Πέμπτη και Μ.Παρασκευή με 150 decibel και ντάμπα-ντούμπα μέχρι τις 9 το πρωί;Υποκριτές των προαστίων αν έχετε ψυχή ελάτε να μείνετε στο κέντρο και μετά κλαίτε για τις...αναμνήσεις σας.

Ανώνυμος είπε...

Εχει δίκιο ο απο πάνω Αγρινιώτες των προαστείων που το μονο που σας νοιάζει ειναι να χαβαλεδιάσετε και ειστε ολο ειρωνία για Χατζοπούλου κ.λπ.,ας ειχαμε και εμείς τα φράγκα σας και τα λέγαμε.Οχι αλλο τσιμέντο στο κέντρο.

Ανώνυμος είπε...

19 Μαρτίου 2010 7:1
τραβα ρε φουλημ παραπερα που κατηγορεις τον κοσμο και απο πανω!!!
τα παραπονα σου στον δημαρχο, στις μπουρδελουπηρεσιες του, στο μπουρδελοκρατος σου που τα αφηνουν να λειτουργουν ετσι. ο κοσμος τι φταιει? ειδε πορτα ανοιχτη και μπηκε! by the way στο κετρο μενω και δεν με ενοχλουνε.

σαν την οικονομικη κριση ενα πραμα.
αλλοι τα φαγανε και πρεπει να πληρωσουν οι ελληνες τωρα! α ρε κοροιδο που εισαι.

Ανώνυμος είπε...

Τράβα εσύ ρε που θα με πεις και φούλησ'.Άμα μένεις στο κέντρο και δε σε ενοχλούν απλά δεν έχεις καμιά απάιτηση από τη ζωή σου και είσαι σαν όλους αυτούς που γ... τις πόλεις και τα χωριά μας.Δεν έχω οίκτο για κάτι σαν εσένα.Όσο για το ποιος φταίει κι εδώ λάθος είσαι.Οι τοπικές υπηρεσίες είναι εκείνες που φταίνε λιγότερο.Ούτε καν η αστυνομία.Πάνω από όλους φταίει το σύστημα των δικαστηρίων.Αλλά ούτε ρώτησες ούτε έμαθες ποτέ γιατί εσύ είσαι παιδί της διασκέδασης και Νοελληναράς.Κακομοίρογλου.Άκου "είδαν φως και μπήκαν".Ε να βγουν όπως σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο.Στο κέντρο έχει καφέ και εστιατόρια ΧΩΡΙΣ μουσική και όποιος θέλει κλάμπινγκ σε αποβάθρες,εργοστάσια και εγκαταλελειμένους χώρους σε κάποια χιλιόμετρα από την πόλη ή σε περιόχές ειδικά για διασκέδαση.Αλλά εδώ βλέπεις έπρεπε όσοι άφησαν τα καπνά να ανοίξουν καφέ.Ρε κρίση και πάλι κρίση.Να στρώσουμε όλοι και να πάνε για δουλειά.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΛΛΟΣ;ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝ ΔΗΛΑΔΗ;ΟΙ ΑΡΕΙΑΝΟΙ;ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΝΕ 300 ΔΙΣ.ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ 1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ,100 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΜΕ ΑΜΟΙΒΗ ΚΑΙ 50 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΛΗΠΤΕΣ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

20 Μαρτίου 2010 12:28 μ.μ.

OTAN ΛΕΜΕ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΠΑΝΤΑ!!! ΟΛΟΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ. ΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ!!! ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ , ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ? ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ, ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ!!!!!


ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΟΥΛΕΥΩ 14 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ!!! ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΠΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ , ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ!!!.ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΚΑΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΣΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥΣ.

ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ MAX KEISER ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

http://www.youtube.com/watch?v=AbH1JsOTInk

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ 12¨23 ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ:

Οσο για το ποιος φταίει κι εδώ λάθος είσαι.Οι τοπικές υπηρεσίες είναι εκείνες που φταίνε λιγότερο.Ούτε καν η αστυνομία.Πάνω από όλους φταίει το σύστημα των δικαστηρίων.Αλλά ούτε ρώτησες ούτε έμαθες ποτέ γιατί εσύ είσαι παιδί της διασκέδασης και Νοελληναράς.

ΠΟΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ? ΑΦΟΥ ΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ! ΕΙΠΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΤΑΙΝΕ ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ, ΤΙ ΚΕΝΤΡΟ ΜΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ Η ΒΟΗ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΤΩΡΑ.
ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΦΟΥΥΥΥΥΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά τσακωνόμαστε!! Μία βόλτα πηγαίνεις στα Γιάννενα και όταν γυρίζεις Αγρίνιο σε πιάνει κατάθλιψη!! Μείναμε πίσω!!! Κάποτε το Αγρίνιο είχε περισσότερους κατοίκους από τα Γιάννενα (μέχρι το 60) αλλά αυτοί είχανε μία ανάπτυξη 80% ενώ εμείς 0,00001% Τους μισούς από αυτούς που φύγανε στην Αθήνα να είχαμε κρατήσει και το Αγρίνιο θα είχε 150.000 πλυθυσμό!!! Γέρασε η πόλη ηληκιακά. Που είναι οι νέοι από 20 έως 30???? Δείτε για άλλο ένα πάσχα την νεολαία που θα κυκλοφορεί στο Αγρίνιο και αναρωτηθείτε....."Μήπως ήρθε η ώρα η νεολαία να ξεσηκωθεί στο Αγρίνιο" ????

Ανώνυμος είπε...

οχι ρε απο πάνω και κατι ιδαίτερο τα Γιάννενα με 20000 φοιτητές αυτοί και ειμαστε στα ιδια περίπου και ποτέ δεν ηταν κατω απο εμας πλυθησμιακά τωρα για πρώτη φορά τους περνάμε με τη συνένωση.