Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Αγρινιώτης ο νέος πρόεδρος του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.



Ο Αγρινιώτης Θάνος Καπρέλης είναι ο νέος πρόεδρος του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.( Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων), ο οποίος είναι ένας από τους οργανισμούς του Υπουργείου Αγροτικής ανάπτυξης.


Έχει διατελέσει Σύμβουλος Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στη Γαλλία, Διευθυντής στο Ινστιτούτο Management του ΕΛΚΕΠΑ, Γενικός Διευθυντής του ΕΟΜΜΕΧ, Διευθυντής Υφυπουργού Οικονομικών αρμόδιου για Φορολογικά Έσοδα, Γενικός Διευθυντής της Μονάδας Οργάνωσης και Διαχείρησης του Κ.Π.Σ. (Μ.Ο.Δ. Α.Ε.), Ειδικός Συνεργάτης Προέδρου για θέματα Γ’ Κ.Π.Σ. και Ε.Σ.Π.Α. 2007 – 2013 (Ένωση Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδας) και Ειδικός Συνεργάτης Προέδρου για θέματα Ε.Σ.Π.Α. 2007 – 2013 στην Υπερνομαρχία Αθηνών-Πειραιά.
Σκοπός του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. είναι μεταξύ άλλων η διαχείριση των πιστώσεων του Ευρωπαϊκού Γεωργικού Ταμείου Προσανατολισμού και Εγγυήσεων – Τμήμα Εγγυήσεων καθώς και η πρόληψη και η πάταξη κάθε ατασθαλίας σε βάρος των ως άνω πιστώσεων, όπως και η ανάκτηση τυχόν χρηματικών ποσών τα οποία έχουν καταβληθεί παρανόμως ή αχρεωστήτως.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://beneas13.blogspot.com/2010/05/blog-post_6242.html