Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Ο δήμος ζητάει το κτήριο της Εθνικής Τράπεζας για τη διοικούσα.

Την ενοικίαση του διατηρητέου κτηρίου της Εθνικής Τράπεζας επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη από το Δήμο Αγρινίου, προκειμένου να παραχωρηθεί στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδος για τη στέγαση της Διοικούσας Επιτροπής με σκοπό να αποκτήσει έναν χώρο – «σημείο αναφοράς» - στο κέντρο της πόλης που θα εμπεδώνει την ύπαρξή του και τη λειτουργία του από τους κατοίκους της περιοχής αλλά και θα αξιοποιεί το κτήριο, ζήτησε ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παύλος Μοσχολιός με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Εθνικής Τράπεζας κ. Βασίλειο Ράπανο.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιτελους ξυπναει απο τον ληθαργο ο δημος.
Το κτιριο αυτο ειναι οτι καλυτερο εχει να επιδειξει το κεντρο του Αγρινιου και μπορει να δωσει κυρος στο νεοσυστατο παν/μιο αλλα και ενα διαφορετικο συμβολισμο..
Ομως επρεπε πρωτα να αγορασει το κτιριο σε χαμηλη τιμη και μετα να κανει φανερες τις προθεσεις του για την χρηση ,αφου η ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ θα ζητησει μεγαλυτερο τιμημα.
Οσον αφορα το πανεπιστημιο πρεπει η διοικουσα αν συνεδριαζει σε τετοιους χωρους να φροντισει για κατι αναλογο και για αυτους που αποτελουν το σημαντικοτερο μερος μετα το μονιμο προσωπικο ,δλδ τους φοιτητες.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στον κο Μοσχολιό.Αντε να ξυπνάμε.Ειμαστε μια απο τις μεγαλύτερες Ελληνικές πόλεις και μας αδικούνε συνέχεια.Ας κάνουνε κατι οι αρμόδιες αρχές για το Αγρίνιο.ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΩΡΑ.Ασχετο αλλά ο Μοσχολιός αν ενδιαφέρεται να γράψει ιστορ΄΄ια καλό θα ηταν να δημιουργήσει μια μεγάλη πλατεία εκτός του κέντρου που θα γίνει πολος ελξης για τους Αγρινιώτες του αυριο

Ανώνυμος είπε...

Ας επιλυθεί επιτέλους και το πρόβλημα του κτιρίου του Τμήματος Διαχείρισης ΠΟλιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων ΤΕχνολογιών που στεγάζεται τώρα στη Νεάπολη...

Ανώνυμος είπε...

Ας επιλυθεί επιτέλους και το κτιριακό πρόβλημα του τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών που τώρα είναι στη Νεάπολη...

Ανώνυμος είπε...

ANTE NA ΨΑΧΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ.

ΣΤΑ ΡΟΥΣΕΙΚΑ ΡΕ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλή ιδέα!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 9:59!
ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΩΡΑ ΚΤΙΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΠΠΝΤ!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑΠΟΛΗ!!! ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ...ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΑΙ? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΜΗΜΑ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ??? ΕΛΕΟΣ... ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ?

Ανώνυμος είπε...

βρειτε αιθουσες για τους φοιτητες και γραφεια για τους καθηγητες και τους διδακτορικους που γυρναν απο δω και απο κει σαν αδικες καταρες και μετα βρειτε και τα γραφεια στα οποια θα πινει καφε η διοικουσα επιτροπη!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ,ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΚΤΙΡΙΟ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΑΕΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ???????? ΕΙΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ?????
Και μην ακουσω για χωρους κλπ,στο Δππντ κανουν μαθημα 10 ατομα σε καθε ετος,και μια αποθηκη μας φτανει παρα αυτο το πηγαινε ελα εκει εξω!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!ΑΣ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά τώρα που έδωσαν ρόλο στο Γιάννη δεν θα του δώσουν και γραφείο....!

Ανώνυμος είπε...

ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ
ΕΙΣΤΕ ΟΥΝΑ ΡΑΤΣΑ ΟΥΝΑ ΦΑΤΣΑ ΟΛΟΙ ΥΔΡΟΚΕΦΑΛΟΙ. ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΑΙ ΜΗΝ ΞΕΚΟΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΥ??? ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΖΩΗ Η ΥΠΑΙΘΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ 5ΧΛΜ ΜΑΚΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ε, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΤΣΑ ΡΟΜΑ!!!!

ΕΝΝΟΩ, ΔΗΛΑΔΗ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ Η ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΟΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ Δ.Ε. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΚΡΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ή ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ;

ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΗΦΗΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ ΤΣΑΝΤΙΡ-ΜΑΧΑΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

11:23 κατι μου λεει οτι εχεις προβλημα αντιληψης.Εχεις ιδεα πως ειναι αυτο το πραγμα εκει εξω που εσυ ονομαζεις πανεπιστημιο???? Εχεις φυγει απο το χωριο σου να δεις πως ειναι τα Πανεπιστημια??? Οχι ρε φιλε προσωπικα δεν με νοιαζει να χασω ενα 2ωρο απο την παπαστρατου,με νοιαζει ομως αυτο το 2ωρο να το περναω σε ενα κανονικο πανεπιστημιο,κ οχι σε ενα αδειο κτιριο στη μεση του πουθενα,με καθηγητες να προσπαθουν κουτσα στραβα να κανουν μαθημα,με αγχος χρονου, χωρις εξοπλισμο χωρις τιποτα!!!Εγω το εχω πει κ το ξαναλεω,ολοι εσεις που βγαινετε και το παιζετε εξυπνοι σας περιμενουμε μετα το Πασχα να δειτε την κατασταση μας,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ,γιατι πολλοι ειναι αυτοι που λενε "ααα τι ωραια ειστε κοντα στη φυση". Ναι, μονο που δεν χρειαζομαστε σταυλο,χρειαζομαστε πανεπιστημιο. Οπου και να πας θελεις ωρα για να φτασεις στις σχολες,αλλα δεν αντικρυζεις αυτο το χαλι!!!Και στην τελικη εχετε αμετρητα κτιρια που καθονται,δωστε ενα επιτελους!!!Εχουμε αγανακτησει!!!