Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Και επίσημα οι νέοι διοικητές των νοσοκομείων


Και επίσημα ανακοινώθηκαν από την Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου οι Νέοι διοικητές - αναπληρωτές διοικητές και πρόεδροι νοσοκομείων και ιδρυμάτων της περιφέρεια.
Δοικητικής του νοσοκομείου Αγρινίου ορίστηκε όπως αναμενόταν ο Γιάννης Μπίνας, ενώ ο Δημήτρης Νικολόπουλος από την Αχαία θα είναι τελικά ο νέος πρόεδρος του νοσοκομείου Μεσολογγίου

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑΝΝΗ

Ανώνυμος είπε...

Προσοχή στις ρεμούλες, σας βλέπουμε πλεόν....

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ κ. ΜΠΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΦΗΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΙΝΑΣ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΡΕΣ ΜΥΣΤΗΡΙΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΜΕ ΤΙ? ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ?
ΟΣΩΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΣ ΤΑΦΗΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΡΓΑ ΤΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ. ΘΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ. ΑΡΑ ΠΡΟΣΟΧΗ

Ανώνυμος είπε...

8:48 Ή ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΑ Ή ΛΕΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.
ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ.

Ο 11:15 ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ

Ανώνυμος είπε...

Κατ΄ αρχάς είναι πολύ καλό που ένας δοκιμασμένος, μορφωμένος και ηθικός άνθρωπος έρχεται στο Νοσοκομείο τέτοιες δύσκολες εποχές. Όλα θα κριθούν στην πορεία. Απαιτήσεις υπάρχουν αλλά και δυνατότητες. Ας στηριχτεί σε αυτούς που μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν και βέβαια είναι καθαροί.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ. ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΟΤΙ Ο ΜΠΙΝΑΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ?
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΛΕΩ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΨΕΜΑΤΑ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΓΛΕΙΨΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΕΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ. ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ. ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

8:48 τα συμφεροντα που υπηρετεις δεν ποιανουν τοπο εδω. Αν εχεις το θαρρος πες τα επωνυμα αυτα

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ (ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ) ΕΧΟΥΝ ΣΚΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ Κ. ΜΠΙΝΑ.
ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΣ ΜΕ ΤΥΠΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ -ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΒΕΒΑΙΑ- ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ...ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝ.
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΜΩΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

τα συμφεροντα που υπηρετεις δεν ποιανουν τοπο εδω ΕΔΩ ΠΟΥ? ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΧΩ ΕΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ Ο ΜΠΙΝΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ. ΡΕ ΚΟΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ? 11:15 & 2:08 ΠΕΡΝΙΕΣΤΕ ΕΞΥΠΝΟΙ? ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΦΕ ΜΑΖΙ. ΓΛΕΙΨΤΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΦΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕΜΕ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΜΟΥ. ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΛΕΙΨΗΜΟ. ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΞΙΟΜΕΝΟΣ. ΠΡΟΒΑΤΑ Ε ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΛΕΙΦΕΤΕ ΠΟΛΥ ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΤΟΝ ΜΠΙΝΑ FACEBOOK ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΤΟΥ ΛΕΣ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΙΝΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΑ!
ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.
ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.
ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΝΝΗ ΓΕΡΑ ΜΕ ΜΕΘΟΔΟ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ.ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ 2-3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΗΓΑΙΝΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 6:20 ΟΠΩΣ ΦΕΡΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΜΑΣ ΚΟΨΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ...ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ.
ΟΣΟ ΓΙΑ FACEBOOK ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΣΑΙ ΕΝΩ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΟ.
ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

το χειροτερο νοσοκομειο σε ολη την ελλαδα.καλυτερα κεντρο υγειας!

Ανώνυμος είπε...

6:20 για να μιλας για facebook θα σαι οντως πολυ καταξιωμενος!! Η δουλεια δεν ειναι ντροπη αλλα εαν δεν εισαι ευχαριστημενος απο αυτη που εχεις μη μειωνεις αλλους και μη γλυφεις αλλα χερια και μαλιστα βρωμικα χερια, οπως κανεις τωρα. Βαρεθηκα τη μιζερια ορισμενων που επειδη δεν εχουν αυτα που ηθελαν ή ακομα και αυτα που επρεπε εαν θελεις γιατι δε σε γνωριζω, μειωνουν καθε νεα προσπαθεια σε αυτο τον τοπο.

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τον άνθρωπο να κάνει την δουλειά του. Άλλοι φθονούν και άλλοι τρέχουν να υποστηρίξουν.
Τον Γιάννη δεν τον ξέρω πολύ καιρό αλλά πιστεύω όμως ότι λόγω της ηλικίας του λόγω της πορείας του στον Δήμο και ως ελεύθερος επαγγελματίας και λόγω ότι ξέρει την τοπική κοινωνία καλά θα μπορέσει να διαχειριστεί κάποια πράγματα με επιτυχία.
Καλή επιτυχία Γιάννη


Κώστας Λαγιόπουλος