Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Από τη πορεία-διαμαρτυρίας κατά της απαγόρευσης των μετακινήσεων των οπαδών


Βίντεο από το Youtube ( Kaltronics) από τη πορεία-διαμαρτυρίας κατά της απαγόρευσης των μετακινήσεων που έγινε στο Αγρίνιο πριν τον αγώνα με τον ΟΦΗ.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

xrusaugudh takousssssss

Ανώνυμος είπε...

χα χα αναρχοχουλιγκάνε οι πιο σκληροι διάσημοι και φανατικοί χουλιγκανς στον κόσμο ειναι ολοι ακροδεξιοί.Πιστεψέ με καμία σχέση με τα παιδάκια της αντιφά κυρίως της ντόπιας.Φοβερό και ουσιαστικό το κράξιμο του ιντι στους οπαδούς του Αρη κάποιοι εντέλει εχουν μυαλό.

Ανώνυμος είπε...

που ειστε στα γηπεδα φασιστακο? εγω παντως δε βλεπω τιποτα....στην αθηνα πριν λιγο καιρο σε εκτος εδρας αγωνα του παναιτωλικου καποιος κρεμασε πανο με κατι περικεφαλαιες και τις αρπαξε ..............αντε ελατε στο γηπεδο να τις αρπαξετε......

Ανώνυμος είπε...

th enoeis?mepoion eisai?gia thn tampakera tipota? asemas re anthrope......

Ανώνυμος είπε...

τι λές ρε αντιφάπα.Που κατάντησες να μισείς τη χωρα σου.Και τι πάει να πεί αντιφά χούλιγκανς. γνωστό οτι αντιφά ειναι οι πιό φλώροι οπαδοί βλέπε παναχαική,Γιάννενα,Αρης και λοιποί καρπαζοεισπράκτορες. Ψάξου λίγο να δείς τι παίζετε γενικώς και δες το ωραίο βίντεο με τους Los Fastidios που λένε το antifa hooligans πως τις τρωνε μεσα στην ιδια τους στη συναυλία!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ότι γίνεται βλέπω,''ελληνα'' μπήκατε στα γήπεδα για να μαζέψετε κόσμο με το μέρος σας,αλλα μαζέψατε κλωτσιές,....γιατι δε λές και τους υπόλοιπους οπαδους που έχουν αντιφά? τον θυμάστε τον οιθοποιό τον τζανετάκο? ο ρόλος του σας παει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι λές ρε αναρχάκο γιέ φραγκάτου κάτι αντε μαθε πρώτα την οπαδική ιστορία και μετά μίλα ακου αντιφά χούλιγκανς???Μπορείς να απολάυσεις στο τιούμπ τα τρεχαντήρια σου και να δείς ποιός ειναι ο Τζανετάκος. Α ναι συληπητήρια για σήμερα 25/03/2010...δυστυχώς η Ελλάδα απελευθερώθηκε.