Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Διαμαρτυρία για τις μετακινήσεις των οπαδών

Οι οπαδοί του Παναιτωλικού διαμαρτύρονται για τις μετακινήσεις των οπαδών. Η αλήθεια είναι ότι ουσιαστικά από τους πιο ζημιωμένους από αυτή την υπόθεση είναι οι φίλοι του Παναιτωλικού, καθώς δεν έχουν δημιουργήσει το παραμικρό εντός και εκτός έδρας..Κάθε άλλο μάλιστα καθώς οι προκλήσεις δίνουν και παίρνουν από ομάδες "καθαρές"..

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

oloi ekei....egw den tha paw pantos

Ανώνυμος είπε...

Tην πορεία η αυτόνομη ζώνη την καλεί;

Ανώνυμος είπε...

Για τον παναιτωλικό όλοι στο δρόμο για τα μέτρα στον καναπέ.

Με τέτοια απάθεια και αποπροσανατολισμό έχουν να δούν πολλά τα μάτια μας...

Ανώνυμος είπε...

poreia gia tis metakiniseis? xaxa allo kai touto pali. Exei ginei tis modas teleutaia kai bgainoun oloi stous dromous kai bgainoun tora kai ta magakia ta 14xrona me tous apotuximenous 30arides kai 40rides na tous lene ti na kanoun. E re pou exoume ftasei... ta paparigakia tou panetolikou stin plateia...xaxaxa

Ανώνυμος είπε...

Τη πορεια καλεσε η ευρυτερη Θυρα 6 (οι warriors,οι guerreros, το παρεακι της αυτονομης ζωνης-που τα μισα τουλαχιστον μελη που το απαρτιζουν ειναι και warriors ή guerreros και οι αλλοι μισοι ειναι ανενταχτοι- και λοιποι ανενταχτοι οπαδοι του Παναιτωλικου).Η πορεια ειχε παλμο,συνθηματα κατα της καταστολης,κατα της ελ.ας,υπερ των οπαδων και του Παναιτωλικου και μαζι με τους αθηναιους αριθμησε πλεον των 200 ατομων.Το σχολιο του απο πανω το αφηνουμε σχεδον ασχολιαστο,προφανως ενοχληθηκε απο το γεγονος οτι οι οπαδοι του Παναιτωλικου τα βαζουν με τη καταστολη και το καθεστως και επειδη προφανως στη μειονοτικη πολιτικη ομαδα την οποια υποστηριζει αυτος ειναι τρεις και ο κουκος και δε μπορουν να κατεβουν και αυτοι στους δρομους της πολης μας και αραζουν στο περιθωριο.

Ανώνυμος είπε...

μπράβο φίλε μου καλά τα λές για τον απο πάνω,να σε διορθώσω λίγο για το τρείς κι ο κούκος,γιατι πολούς είπες μάλλον μόνο ο κούκος είναι αυτός, ο τύπος μάλλον είναι μοναχούλης του και δεν έχει με ποιόν να μιλήσει γιατί λογικά αν λέει αυτές τις παπαριές ποίος να κάτσει να τον ακούσει? .....μπράβο στους όπαδους του παναιτωλικού για την κίνηση αυτή...

Ανώνυμος είπε...

MΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ.

Υ.Γ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΡΑΦΙΚΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ (με greekenglish) ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ:
''H BΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ''