Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Πυροβολισμοί σε ουζερί του Αγρινίου.


...Πλακώθηκαν στα ούζα και δεν ήξεραν τι έλεγαν, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να τους "πλακώσει" στις πιστολιές. Οι δυο πελάτες-τραυματίες είχαν καταναλώσει τόση μεγάλη ποσότητα αλκοόλ που οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου, τρόμαξαν να τους πάρουν κατάθεση στο νοσοκομείο, αφού περίμεναν πρώτα επί ώρες για να ξεμεθύσουν.Οι δυο θαμώνες είχαν την απαίτηση να τα πιούν μέχρι πρωϊας, αλλά όταν η 27χρονη υπεύθυνη σε ουζερί του Αγρινίου, τους ανέφερε πως η ώρα πήγε δυο τα ξημερώματα και το μαγαζί πρέπει να κλείση, τότε "είδε ο τρελλός το μεθυσμένο και φοβήθηκε". Ο 53χρονος με τον 50χρονο φίλο του άρχισαν να καταφέρονται με ακατονόμαστες φράσεις εναντίον όχι μόνο της 27χρονης ελληνίδας αλλά και της Ουκρανέζας σερβιτόρας. Η 27χρονη έχασε την υπομονή της και ξύπνησε τον ιδιοκτήτη που βρισκόταν στο διαμέρισμά του και σε όροφο πάνω απο το ουζερί. Όταν κατέφθασε ο 40χρονος οι δυο θαμώνες, του επιτέθηκαν να τον χτυπήσουν, τότε εκείνος που δεν φημίζεται και για την ψυχραιμία του, τράβηξε το πιστόλι των 7,65 mm και τους "γονάτισε" με δυο σφαίρες. Η μια βολίδα βρήκε τον έναν άνδρα στην πατούσα και η άλλη τον δεύτερο θαμώνα στον αστράγαλο. Αξιοσημείωτο είναι πως ο ...ασυγκράτητος 40χρονος πιστολέρο, πριν απο 15 χρόνια είχε πυροβολήσει στα πόδια δυο μπράβους που λυμαίνονταν την περιοχή. Ο 40χρονος που παλαιότερα έχει εκτίσει ποινή στις φυλακές, πριν απο δεκαπέντε ημέρες συνελήφθη για παράνομη κατοχή όπλου του ιδίου διαμετρήματος.
Στις συστάσεις που του έκανε αστυνομικός φέρεται να του απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια:" Δεν μπορώ να συγκρατήσω τα νεύρα μου, αλλά ξέρω τι κάνω. Σημαδεύω πάντοτε στα πόδια. Δεν βαράω στο ψαχνό, τρελός είμαι να ...φάω ισόβια;".


Πηγή: crimesonair

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΑΛ...ΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ!

Ανώνυμος είπε...

XAXAXAXAXAXA....KΛΑΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΑΓΡΙΝΙΟ....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
''ΑΓΡΙΝΙΟ-ΣΑΠΙΛΑ-ΒΙΤΑΜ''

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΥΙΟΥΛΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

exoun ghnei ta kafenia kolompara magkes.ayto prepei na mas phrazei kai oxi to skhniko

Ανώνυμος είπε...

Τι, μαλάκας σαν το Φούκα είναι, να φάει ισόβια;

Ανώνυμος είπε...

δεν ειναι κανενας μαλακας...ολα εχουν την εξηγηση τους....οτι γινεται ,γινεται για καποιο λογο τιποτα δεν γινεται τυχαια!!!!