Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Δεύτερη μέρα εφαρμογής της ελεγχόμενης στάθμευσης..


Οδός Δ. Σταΐκου 10:00 το πρωί της Τρίτης 9 Μαρτίου….

Δεύτερη ημέρα εφαρμογής της ελεγχόμενης στάθμευσης και το Αγρίνιο είναι πόλη αγνώριστη. Στις οδούς που εφαρμόζεται το σύστημα οι περισσότερες θέσεις είναι κενές και η κυκλοφορία σε αυτές έχει ελαττωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό. Πολυσύχναστοι οδοί, όπως η Δ. Σταΐκου στην οποία στάθμευαν πάρα πολλά οχήματα (πολλές φορές και με διπλοπαρκάρισμα….), μοιάζουν με έρημους δρόμους θυμίζοντας Σαββατοκύριακα καλοκαιριού!

Τα συνεργεία της δημοτικής αστυνομίας έχουν πιάσει δουλειά και σε περιπτώσεις παράνομης στάθμευσης επιδίδουν κλήσεις ενώ σε άλλες περιπτώσεις όπου ο οδηγός παραμένει εντός οχήματος γίνεται αυστηρή σύσταση για τη μετακίνηση του οχήματος ή τη στάθμευσή του σύμφωνα με το σύστημα της στάθμευσης.

Βέβαια υπάρχουν και αρνητικές παρενέργειες του συστήματος, όπως το ανεξέλεγκτο παρκάρισμα στις περιοχές γύρω από τις οδούς που εφαρμόζεται η στάθμευση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η περιοχή της Αγίας Τριάδας όπου οι γύρω από το ναό δρόμοι έχουν μετατραπεί σε απέραντο πάρκινγκ….

Κ. Σκόνδρας

30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (ΑΛΛΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ)ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ. ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΗΔΗ ΠΕΣΜΕΝΗ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΣΚΕΦΤΕΙ? ΓΙΑΥΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ? ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΟΥΚ ΟΛΙΓΑ.

Ανώνυμος είπε...

Οι κάδοι εκει αριστερα πληρωνουν για τη σταθμευση? :)))
Τελικα δεν ειχαν και αδικο που εφαρμοσαν την ελεγχομενη σταθμευση, αφου ο καθενας εσκαγε μυτη εξω απο τις καφετεριες με το αμαξι σε μια πολη οπου χρειαζονται μολις 20το πολυ για να παει καποιος απο τη μια πλευρα στην αλλη!

Ανώνυμος είπε...

Το μετρο της ελεγχομενης σταθμευσης δεν προκειται να λυσει κανενα προβλημα! Οπου εχει ισχυσει στην Ελλαδα (και ισχυει σε πολλες πολεις εδω και αρκετα χρονια) απλως εξωραϊζει την εικονα του κεντρου των πολεων επιβαρυνοντας ταυτοχρονα τις γυρω γειτονιες. Ειναι δηλαδη σαν κατι "νοικοκυρες" που ενω σκουπιζουν, κρυβουν τα σκουπιδια κατω απ'το χαλακι, εχοντας την ψευδαισθηση οτι καθαρισαν. Το ιδιο -αν οχι χειροτερο- θα συμβει και στο Αγρινιο. Ακομη κι οι μονιμοι κατοικοι περιοχων που ειναι στο οριο της ελεγχομενης σταθμευσης(πχ οδος Κακαβια) προτιμουν να παρκαρουν τα οχηματα τους λιγα μετρα πιο περα, προκειμενου να γλιτωσουν την "πενηνταρα".

Ανώνυμος είπε...

Εισπραχτικό και φορομπηχτικό μέτρο που έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους της πόλης.. Άδειες οι θέσεις. Ποιός θα ξύνει και θα δίνει ένα δίευρο για να παρκάρει μια δυό ώρες.. Συνωστισμός στους γύρω δρόμους. Η πόλη μετατράπηκε σε ένα ιδιωτικοδημοτικό πάρκινγκ. Από κάπου άλλωστε πρέπει να πληρωθούν οι "παραγωγικές" θέσεις εργασίας των δημοτικών αστυνόμων... Παρόλα αυτά αν θέλαν να μας πείσουν οτι στόχος δεν είναι τα λεφτά θα μπορούσαν άνετα με το ίδιο σύστημα να έχουν δωρεάν την πρώτη πχ ώρα ούτως ώστε και εμπορικά να τονώνεται το κέντρο και να εξυπηρετείται ο κόσμος και να εναλλάσονται τα αυτοκίνητα ορθολογικά στις θέσεις στάθμευσης. Αλήθεια ποιό είναι το ποσοστό που πέρνει η ιδιωτική εταιρεία (ινστιτούτο κάτι..) που έκανε τη μελέτη και έχει την υψηλή εποπτεία? Σε τι ποσό μεταφράζεται το χρόνο? Και τι υποτίθεται ότι προσφέρει για να χει αυτά τα έσοδα?

Ανώνυμος είπε...

MENΩ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΕΝΤΡΟ! ΕΧΩ ΚΑΝΑ 2 ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΚΙΝΚ ΚΕΝΕΣ.ΕΛΑ ΚΟΣΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΕ ΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΚΛΕΙΔΙΑ,ΤΑΚΤΙΚΟΤΑΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΕΣΑ.ΤΡΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΡΘΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ,ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ποδηλατα πα-ντου!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΘΕΙ Κ ΤΟ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΗΓΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

Ευκαιρία να περπατήσετε και λίγο, που για να πάρετε τσιγάρα από το απένταντι περίπτερο, πάτε με το αυτοκίνητο!

Η πόλη είναι για τους ανθρώπους, κι όχι για τα αυτοκίνητα!

Ευκαιρία να γίνουν και ποδηλατόδρομοι! Έξω τα αυτοκίνητα από την πόλη!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ?
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΔΕΙΟ ΑΠΟ ΑΜΑΞΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΟΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΣΠΑΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ...ΙΣΑ ΙΣΑ ΘΑ ΤΟΝΩΘΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ,ΚΑΙ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΕΜΠΟΡΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΖΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ,ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ.

Ανώνυμος είπε...

το μετρο ειναι σωστο η πολη πλεον ειναι πιο ανθρωπινη και πιο λειτουργικη απλα ενοχλει ολους αυτους που αφηναν το αυτοκινητο το πρωι και το επερναν το μεσημερι κυριως οι υπαλληλοι αλλα και οι εμποροι.

Ανώνυμος είπε...

το μετρο ειναι σωστο η πολη πλεον ειναι πιο ανθρωπινη και πιο λειτουργικη απλα ενοχλει ολους αυτους που αφηναν το αυτοκινητο το πρωι και το επερναν το μεσημερι κυριως οι υπαλληλοι αλλα και οι εμποροι.

Ανώνυμος είπε...

kanena problhma me to perpathma..alla proxthes,exthes kai shmera ekana tziro 0,50-0,50-20 giourgia.mia fwnh apo thn griba!!!!!!!!pou tha mhnei fwnh

Unknown είπε...

Γουστάρω εικόνα...
Οι δημοτικοί αστυνόμοι θα πληρώνονται έτσι κι αλλιώς,οπότε ας ασχολούνται και με αυτό.
Μάγκα Αγρινιώτη που για να πας από το πάρκο στο Δίπορτο θες αυτοκίνητο,δώσε και ένα δίφραγκο στο Δήμο!
Ειδικά εκεί που φαίνεται στη φωτο μεταξύ ΝΟ ΝΑΜΕ & Διπόρτου μονίμως δύο αυτοκίνητα αριστερά και ένα δεξιά και πάντα να κόβεις και να περνάς οριακά...
Μια χαρά!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ/ΛΗ ¨4:14 ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ...ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΑΓΡΙΝΙΟΥ Α.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Περπατήστε λίγο,περπατήστε πολύ.

Ανώνυμος είπε...

OLA TAXAME STO AGRINIO AYTO MAS ELIPE GIA NA GINOUME SIGXRONI KAI PRASINI POLI. RE FILE EGO THELO TO AMAXI NA TO DIPLOPARKARO KAI N'APOLAMVANO TO KAFE MOU KAI TA GKOMENAKIA STO DIPORTO NA TO VLEPO KAI AS PLIRONO KAI DEKA EVRO GIA TO DIPLOPARKARISMA. RE DE FTOUN TA ARX.....TOUS. TIS KONTIS PS....LIS TIS FTENE OI TRIXES.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟNEWS ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟ ΘΕΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ..

ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ!!!
ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΡΗΜΗ ΠΟΛΗ!!!
ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΡΟΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Αυτή είναι εικόνα ανθρώπινης πόλης. Μπράβο!

Ανώνυμος είπε...

Στην αρχή ήμουν 100% αρνητικός στο σύστημα της ελεγχόμενης στάθμευσης από την στιγμή που ο δήμος δεν έχει φροντίσει πρώτα για δωρεάν στάθμευση.

Με την εικόνα που αντικρίζω τις τελευταίες ημέρες, συμφωνώ απόλυτα με το μέτρο !
Επιτέλους, ένα επισκέπτης, κάποιος που έχει ανάγκη, θα βρει να παρκάρει και δεν θα λυπηθεί τα 2 ευρώ.

Να μεν είναι ένα καθαρά εισπρακτικό μέτρο, αλλά ΔΟΥΛΕΥΕΙ !!

Μου έκανε φοβερή εντύπωση την Δευτέρα το πρωί, που περνώντας έξω από τις καπναποθήκες του Παπαστράτου, είδα ότι το έρημο parking ήταν γεμάτο αυτοκίνητα. Προφανώς ήταν των υπαλλήλων του δήμου.
Γιατί τόσο καιρό οι υπάλληλοι δεν εκμεταλλεύονταν τον χώρο αυτό ?

Καλά θα κάνει και ο ίδιος ο δήμαρχος να παρκάρει το τζιπάκι του εκεί μέσα και να μην καβατζώνει 2 θέσεις έξω από το δημαρχείο σε βάρος των πολιτών !

Ανώνυμος είπε...

11 ΜΑΡΤΙΟΥ 12:25

ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ Π ΓΡΑΦΕΙΣ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ. ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ...ΠΑΕΙ. ΤΕΛΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Οι επισκέπτες της πόλης όμως πώς θα παρκάρουν εκεί αφού πρέπει να έχεις αγοράσει από πριν την κάρτα; Και μόνο από τα κεντρικά περίπτερα...

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει και το Δη,οτικό πάρκινγκ.
Το μέτρο είναι σωστότατο και δεν είμαι υπάλληλος του Δήμου που λέει κάποιος πιο πάνω. Δε μπορεί ο κάθε καραγκιοζάκος να παίρνει αυτοκίνητο στο κέντρο αντί να περπατήσει 5-10 λεπτά. Είναι αδιανόητο και δείχενι την κωλοαντιληψη που επικρατεί στην Ελλάδα. Τα μυαλά δύσκολα αλλάζουν γι'αυτό το μέτρο θα χρειαστεί κάποιο καιρό να πιάσει. Κάθε αρχή και δύσκολοι και δεν πρέπει ανάλογα μέτρα να είναι έρμαια του κάθε εμπόρου που μας τα έπαιρνε εδώ και δεκαετίες. Οι ίδιοι οι έμποροι είναι αυτοί που καταλαμβάνουν περισσότερες από τις μισές θέσεις πάρκινγκ τα πρωινά που πάνε στα καταστήματά τους. Επίσης υπάλληλοι από δημόσιες υπηρεσίες, ελεύθεροι επεγγελματίες κοκ.
Πολύ σωτό το μέτρο. Δε γίνεται καφές και αμάξι, τσιγάρα και αμάξι, αγορά με αμάξι. Πόδια, πόδια. Βάλτε διόδια στο κέντρο της πόλης. Έτσι γίνεται και στο Λονδίνο και σε άλλες πόλεις στην Ευρώπη. όχι όπως εδώ στην κουτοπόνηρη Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ 11.10,ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΘΕΙ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ,ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ,ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ ΟΠΩΣ Ο ''11 ΜΑΡΤΙΟΥ 12.25'' ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.ΩΣΤΟΣΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ

Ανώνυμος είπε...

geiasou re fylara pou sugrineis londino me agrinio....apo poio xwrio katebikes re tsapragkolo ouaaaa reeeeeee

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους το κέντρο άδειο. Μπράβο, εξαιρετικό το μέτρο.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ! ΤΙ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ? ΤΙ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? ΕΛΕΟΣ! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΑΡΚΙΝΚ. ΟΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΕΙΡΑ. ΕΔΩ ΠΑΜΕ ΑΝΑΠΟΔΑ. ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΚΕΙ Η' ΕΔΩ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΔΩ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΙΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 12.40, Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΠΝΑΠΟΘΗΚΕΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΚΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΄΄ΕΚΛΑΜΠΡΟΤΑΤΟΥΣ΄΄ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΜΑΣ- ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΕ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΗ ΕΚΔΟΣΗ-ΛΙΒΑΝΩΤΟ, ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ, ΣΑΝ ΓΥΦΤΙΚΗ ΑΥΛΗ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΚΙΓΚ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΛΙΑΤΖΟΥΡΟΑΠΟΘΗΚΗ!!!!

ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΖΑΠΑΝΤΟΒΡΑΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΝΕΟΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΔΕΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε πατριώτες που να μένατε στην Αθήνα και να μην είχατε δικό σας πάρκιν να δω τι θα κάνατε !
Υπάρχουν φορές που περπατάς όσο είναι από την Μπλατεία ως το Νοσοκομείο να φτάσεις σπίτι σου από εκεί που βρήκες να παρκάρεις και έχετε παράπονο !
Ο άλλος θέλει και να διπλοπαρκάρει να δείξει ότι το μυαλό του το έχει αντικαταστήσει με το Ι.Χ του !!!!
Καλό το μέτρο και βολεύει να κάνεις την δουλειά σου και να έχεις το αμάξι σου σχετικά κοντά χωρίς να ενοχλείς και όσους θέλουν να κάνουν τα ψώνια τους να παρκάρουν κοντά να πάρουν τα πράγματα τους και να πάνε να πιούνε τον καφέ τους αν τους περισσεύει χρήμα βέβαια ,κάπου που να μην ενοχλούν τον συνάνθρωπο τους !