Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Επιτέλους φώς!

Αποκαθίστανται τα προβλήματα φωτισμού που υπήρχαν σε διάφορες γωνιές της πόλης μας.
Χαρακτηριστική είναι η εικόνα από την οδό Μακρή, στο ύψος της Αγίας Τριάδας, όπου για πολύ καιρό το σημείο αυτό ήταν σκοτεινό..

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλο θα ηταν ο δημαρχος να αλλαξει τους καμενους λαμπτηρες απο τη φιλελληνων αλλα και τις παραληλες σε αυτη!ακομα κοντα στον βεροπουλο αλλα και σε ολη την περιοχη εκει καθως μενουν πολοι φοιτητες.χαρακτηριστικα σε ενα δρομο που ειναι ακριβως πανω απο την φιλελληνων εκει που ειναι κ ενα καφενιο δεν εχει πουθενα λαμπα!

Ανώνυμος είπε...

ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ?

Ανώνυμος είπε...

Όλη η περιοχή της Αγίας Τριάδας είναι βυθισμένη στο σκοτάδι. Από Θυσίας και Ρήγα Φερραίου μέχρι πάνω από τη Φιλλελήνων,τα δημοτικά σχολεία,την πυροσβεστική,παντού.
Ξεχνάει ο δήμαρχος που έμενε μέχρι πριν βγει δήμαρχος.
Ξαφνικά ένα πράγμα όλοι κονομάνε λεφτά μόλις ασχολούνται με τα κοινά.
Γιατί άραγε?? Και κάνουν και κανένα έργο βιτρίνας στο κέντρο κα αυτό είναι.
Εκείνο το πάρκο της Αγίας Τριάδας έχει καταντήσει τρισάθλιο . Από μικρό παιδί ίδιο γκαζόν, τίποτα δεν έχει αλλάξει. Σπασμένα παγκάκια ή ξυλωμένα πλέον. Μνημείο 120 που μόνο μνημείο δεν είναι. Ξύλωσαν την παλιά ωραία λατειίτσα με το ωραίο παρκάκι που υπήρχε παλιά για να φτιάξουν αυτή τη μακακία πριν καμιά εικοσαριά χρόνια. Αυτό είναι το Αγρίνιο της μίζας. Αν αυτό ήταν τότε το καλύτερο σχέδιο για ένα τέτοιο μνημείο, το χειρότερο ποιο ήταν??
Μιζαδόροι. Φυγετε από το Αγρίνιο και κάντε έργα ζωής, όχι βιτρίνας και με όφελος το λαό του Αγρινίου και όχι της τσέπης σας.