Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Eπιτέθηκαν στον πρόεδρο της ΓΣΕΕ στο Αγρίνιο.


Θύμα επίθεσης ομάδας νεαρών ατόμων έπεσε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος χθες τα μεσάνυχτα στο κέντρο του Αγρινίου. Ο κ. Παναγόπουλος παραβρέθηκε στα εγκαίνια καφετέριας, στενού συγγενικού προσώπου του, που βρίσκεται επί της πλατείας Δημοκρατίας. Φεύγοντας από το συγκεκριμένο μαγαζί έκανε μια στάση στο καφέ Μετρό όπου και του επιτέθηκαν οι νεαροί, οι οποίοι τον ακολουθούσαν περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να δράσουν, εκσφενδονίζοντάς του μπουκάλια με νερό. Ευτυχώς με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και την άμεση επέμβαση της αστυνομίας τα πνεύματα ηρέμησαν.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

συντροφε, εδω δεν πατησιων και χαριλαου τρικουπη!!!!!

stefanos είπε...

Σαν σχόλιο κοπιάρω εδώ τα όσα έγραψα στο 1klik-aristera σχετικά με το επεισόδιο

...........

Διαβάζω από το agrinio-news:

"Θύμα επίθεσης ομάδας νεαρών ατόμων έπεσε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος χθες τα μεσάνυχτα στο κέντρο του Αγρινίου. Ο κ. Παναγόπουλος παραβρέθηκε στα εγκαίνια καφετέριας, στενού συγγενικού προσώπου του, που βρίσκεται επί της πλατείας Δημοκρατίας. Φεύγοντας από το συγκεκριμένο μαγαζί έκανε μια στάση στο καφέ Μετρό όπου και του επιτέθηκαν oι νεαροί, οι οποίοι τον ακολουθούσαν περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να του επιτεθούν, εκσφενδονίζοντάς του μπουκάλια με νερό. Ευτυχώς με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και την άμεση επέμβαση της αστυνομίας τα πνεύματα ηρέμησαν".

Προσωπικά δεν θα κάνω καμιά κριτική εναντίον των εκτελεστών αυτής της χουλιγκάνικης ενέργειας. Το ποιοί όμως έσπρωξαν τους νεαρούς να επιτεθούν στον κ. Παναγόπουλο, είναι ένα ζήτημα που με ενδιαφέρει. Γιατί στην στοχοποίηση του προέδρου της ΓΣΕΕ, υπάρχουν ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ οι οποίοι φέρουν βαρύτατη την ΕΥΘΥΝΗ: Πολιτική και Ηθική. Τους λέμε ότι τους γνωρίζουμε πολύ καλά και είμαστε σε αναμονή της αντίδρασής τους απέναντι στο "γεγονός". Θα είναι θλιβερό να ακούσουμε και πάλι δικαιολογίες περί αυθόρμητης λαϊκής αντίδρασης ενάντια σε έναν συνδικαλιστή που υπηρετεί την πλουτοκρατία ή την κυβέρνηση!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΤΟΥ(Δ.Σ. ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ,ΔΕΗ...)ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΣΕΒ!ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΜΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΗΡΩΑΣ.ΣΤΗ ΒΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΒΙΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΤΟΥΣ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΑΦΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ ΜΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΟΝ ΟΙΚΤΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Aυθόρμητη λαϊκή αντίδραση ενάντια σε έναν συνδικαλιστή που υπηρετεί την πλουτοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ.

ΣΚΙΣΤΙ ΤΣ ΠΕΛΕΚΙΣΤΙ ΤΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΙ ΤΣ

Ανώνυμος είπε...

καλα του κανανε και εχει να φαει πολυ ξυλο ακομα απο τον κοσμο.
μερικοι απο αυτους σε λιγο καιρο δεν θα μπορουν να κυκλοφορανε στον δρομο.
αλλα η συντροφος σοφια γιαννακα καλα κυκλοφορουσε με το εργαλειο σημερα.αυτα ειναι που τους μοιρασε ο τζεφρυ? ρε πολυ ξυλο θα πεφτει λεμε.

LEXUS LS 460
Τιμή
Από 112.300 εως 134.300
Κινητήρας
Κυβισμός (κ.εκ.): 4608 Κύλινδροι: 8
Διάταξη κυλίνδρων: V Βαλβίδες ανά κύλινδρο: 4
Ισχύς ECE (HP)/στροφές: 380/6400 Ροπή ECE (Kgm)/στροφές: 49,3/4100

Ανώνυμος είπε...

ax re gamoto,ola ta kala ta xanw.prepei na dhktiothw periswtero.euge sta paidia,,,,,euge

Ανώνυμος είπε...

E OXI KAI TO GIAOYRTI BIA!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ζεί ακόμα αυτό;Εντάξει πήγε η συνάντηση στη καφετέρια του γνωστού του φίλου επιχειρηματία,δεν του σπάσαν κανά πλευρό του χ....ύ;
Κώστας Παπασπύρου,Αγρίνιο!!!

Ανώνυμος είπε...

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1148781

agrinionews είπε...

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤ ΑΓΡΙΝΙΟ ΟΥΙΣΚΙ...

ΦΙΛΙΚΑ Ο ΤΣΟΛΙΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΦΕΝΙΑ