Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Παρουσίαση βιβλίου: Όταν έκλαψε ο Νίτσε"

-8">

Η Λέσχη Ανάγνωσης του Πνευματικού Κέντρου ΄΄Στέλιος Τσιτσιμελής΄΄ παρουσιάζει το βιβλίο του Irvin Yalom

΄΄όταν έκλαψε ο Νίτσε΄΄

Ένα βιβλίο βουτιά στα ενδότερα της ψυχής μας.

Ένα ψυχαναλυτικό αριστούργημα μια ιστορία που πλέκει αληθινά γεγονότα με μύθους, που στηρίζεται στη φανταστική συνάντηση δύο μεγάλων ανθρώπων της εποχής τους.

Του Γερμανού φιλόσοφου Φρήντριχ Νίτσε και του Αυστριακού κλινικού γιατρού Γιόζεφ Μπρόϊερ .Μια συνάντηση που φέρνει αντιμέτωπο τον άνθρωπο με τους φόβους και τις αγωνίες του, αντιμέτωπο με την πάλη του συνειδητού και του ασυνείδητου.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009 στις 7.00 μ.μ στο Εντευκτήριο του τρένου.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η κ. Κων/να Σιδέρη - οδοντίατρος και ο κ. Σκαμνέλος Χρήστος - ψυχίατρος Δ/ντής του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Αγρινίου και θα ακολουθήσει συζήτηση.

Οι συμπολίτες μας που επιθυμούν να προστεθούν στην παρέα των βιβλιάριθμων μπορούν να συμμετέχουν ελεύθερα.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ρε τι να κανουμε εκει με τις κυριες με τη "φτιαγμενη" ζωη, τα πανακριβα ρουχα και το μπλαζε υφος
αυτο τον ¨πολιτισμο¨ τον εχουμε γραμμενο οπως και το 99,9% τον συμπολιτων μας

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΦΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....''ΠΑΝΕ ΔΥΟ ΔΥΟ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΜΕΓΟΥΝ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ''...ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ...ΑΤΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΠΟΥΘΕΝΑ...ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥΣ....

Υ.Γ. ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ''ΑΣΗΜΑΝΤΟΤΗΤΕΣ'' ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΛΟΓΙΖΟΥΝ...

kostakoutas είπε...

Ε ναι οπως και ο νιτσε βέβαια..Γιαυτό και τίναξε τα μυαλά του οταν κατάλαβε το μέγεθος της χαζομάρας που τον διακατείχε... Νίτσε,φρουντ..2 άτομα για κλωτσιές μέχρι θανάτου.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΕΚΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΗΛΘΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑ), ΤΗΝ ¨ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ¨ ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ (ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ), ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ (ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΝΕ)ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΣ ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ (ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ).

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ Ή ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΙΤ-ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ Ο ΑΧΕΛΩΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ ΟΣΟΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΠΡΙΝ 2-3 ΜΕΡΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

o nitse eklapse otan eide to agrinio gia proti fora..artemis