Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Σύλληψη λαθρομεταναστών


Την 4-11-2009 και ώρα 03.00΄, στο 20ο χλμ της...Ε.Ο. Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, αστυνομικοί του Τ.Δ.Λ. Πρέβεζας συνέλαβαν έναν αλλοδαπό γιατί μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας με Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας έτερου αλλοδαπού, έξι (6) λαθρομετανάστες με τελικό προορισμό το Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας, έναντι χρηματικής αμοιβής. Από την προανάκριση προέκυψε ότι σε βάρος του ενός εκ των λαθρομεταναστών ισχύει το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα μας, συνεπεία διοικητικής του απέλασης.Ο διακινητής και οι λαθρομετανάστες, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Πρέβεζας, ενώ το όχημα κατασχέθηκε από το Τ.Δ.Λ. Πρέβεζας, που διενεργεί την προανάκριση.


Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης είναι ένα από τα σημαντικότερα της χώρας μας, τόσο ως πρόβλημα καθε αυτό, όσο και στο τρόπο αντιμετώπισης του. Έως τώρα γνωρίζαμε ότι ακριτικές περιοχές ( ιδίως ο Έβρος και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου"επιλέγονται" από τα δίκτυα λαθρομετανάστευσης ως προσωρινοί προορισμοί "ελπίδας" για εκείνους που προέρχονται από την Ασία και την Αφρική, εκμεταλλευόμενα με αυτό το τρόπο το δράμα τους.

Από την άλλη η ελληνική πολιτεία αδυνατεί ως τώρα να δώσει τις απαιτούμενες λύσεις στο εν λόγω ζήτημα. Να λοιπόν που ακόμα και η πόλη μας είναι μέρος ( έστω και μικρό σε σχέση με άλλα) του όλου αυτού ζητήματος. .

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλα τους εκαναν τους γλυτωσαν τους ανθρωπους απο τους αγρινιωτες!καλητερα αλβανια παρα αγρινιο΄.........

Ανώνυμος είπε...

afoy exeis paei esy kai meneis ekei kai toys pernane gia alvanoys

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxaxxaaxxaxaxaxaaxa

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

ετσι. οποτε εσυ που εισαι αλβανια να υποδεχτεις με το καλο τους λαθρομεταναστες, να τους παρεις και σπιτι σου και ασε εμας τους αγρινιωτες να ζουμε οπως ζουμε

Ανώνυμος είπε...

η αστυνομία γιατί δεν παρέλαβε και τον 11:29;
Βόδι βλαμμένε άλλο σου απάντησαν χαχαχαχαχαχ. Μάλλον στο σπίτι σου αλβανικά μιλάτε και δεν το ξέρεις

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ.ΛΟΙΠΟΝ ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ Η ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ(ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΝ ΛΕΡΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΙΔΕΕΣ)
Α.Ζ

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxaxa, χασαν μουσουλμανος ηταν ο ταγματαρχης στην αμερικη που "εφαγε" 13 στο στρατοπεδο!
παιδακια οτι και να λενε οι προοδευτικουρες μας δεν μπορουμε εμεις να ταιριαξουμε με αυτον τον κοσμο. ειμαστε διαφορετικοι! πως να το κανουμε δηλαδη?
δεν θα Ενσωματωθούν ποτε μα ποτε στην κοινωνια μας και στον τροπο ζωη μας! οι ανθρωποι αυτοι ζουνε στον δικο τους σκοταδισμο οπως ημασταν εμεις πριν μερικους αιωνες!
η αναγεννηση τους ο διαφωτισμος τους δεν εχει ερθει ακομα για αυτους!
δεν πα να τους δωσει ελληνικη ιθαγενεια οπως λεει ο γιωργακης, δεν πα να τους κανεις αστυνομικους ( φανταστειτε αστυνομικο με την καλαμιδα οπως στο πακισταν να σε κυνηγαει!) δεν παν να κατεβασουν τους σταυρους που λεει και η ΕΕ ( στο τελος θα μας πουν να βγαλουμε και απο τις σημαιες μας τον σταυρο) δεν προκειται να αλλαξει τιποτα απολυτως. ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ.
εχεις δικιο 12:34 και σε ευχαριστουμε παρα πολυ! μακρια απο εμας και παρτους στο σπιτι σου!

Ανώνυμος είπε...

kala soy lene 12:34. ante phgaine na tous bohthiseis twra. poios einai alvanos apo thn oikogeneia soy, to epsakses? giati an kratas apo ekei kai thes na pas alla de mporeis na se bohthisoume emeis

Ανώνυμος είπε...

8:49 ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΜΙΡΑΝΤΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Οι λαθρομετανάστες όταν φτάνουν στην Χώρα μας παίρνουν
προσωρινή διαμονή για ένα μήνα με το σύστημα της διοικητικής
απέλασης.
Εύκολα την πλαστογραφούν στην συνέχεια αλλάζοντας ημερομηνία
και παραμένουν....μέχρι να νομιμοποιηθούν.
Ο έλεγχος είναι δύσκολος.
Έτσι φτάσαμε στο σημείο η Ελλάδα να έχει το μεγαλύτερο
ποσοστό λαθρομεταναστών στην Ευρώπη (20%).
Οι άθλιες πολυκατοικίες του Κέντρου της Αθήνας που τους στιβάζουν
εξακολουθούν να πλουτίζουν τους ιδιοκτήτες τους που κανείς
δεν τους αγγίζει.
Από σήμερα και μετά την ανακοίνωση της Κυβέρνησης
ότι θα νομιμοποιηθούν θα αρχίσουν να κυκλοφορούν
περισσότερο ανάμεσά μας αναζητώντας
λίγα ή περισσότερα ευρώ με κάθε τρόπο.
Η πείνα είναι ο χειρότερος σύμβουλος.
Η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί και θα συνεχίσει να αυξάνεται.
Είμαστε όμηροι....

kostakoutas είπε...

Ρε βλαμμένοι, ρατσιστής είναι αυτός που είναι περήφανος για τη καταγωγή του κλπ,μη γαμάτε τους όρους...Όπως επίσης Αναρχία δεν σημαίνει χάος...Απλα Ελληνικά γαμω τα διαολια μου! Μσκαρια!

Ανώνυμος είπε...

ναι 9:32 ειμαστε ομηροι, ετσι ειναι, αλλα η ιστορια διαδασκει!
διδασκει οτι οταν πιανεις πατο σαν κοινωνια, σαν χωρα, σαν κρατος, σαν ατομο, τοτε ειναι που γινονται οι επαναστασεις, αλλα οχι αυτες που εννοουν οι προοδευτικοι, αλλα οι καθολικες επαναστασεις εκ βαθρων και τοτε ειναι που γινονται τα ραιχ!δεν σου λεω για τωρα, αλλα μετα απο 20, 30, 40 χρονια ποιος ξερει, ενα τεταρτο ραιχ θα ξαναγεννηθει αλλα δεν θα ειναι γερμανικο αλλα πανευρωπαικο !
εισαι χριστιανικη ηπειρος δεν μπορεις να συμβιωσεις ποσοτικα με αυτους αλλα μονο μειοψηφικα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΗΛΩΝΑΝ ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΠΟΛΗ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΚΑΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ!!!!

[ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΝΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΕΡ-ΒΡΥΩΝΗ!!!!].

ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΧΩΡΙ, ΔΕΝ ΕΞΕΔΩΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΠΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΝΑ ΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΞΩ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.Η ΠΟΛΗ ΑΥΤΗ ΔΕ ΣΑΣ ΧΩΡΑΕΙ,ΧΩΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΧΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΞΩ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΣΤΑ ΟΥΖΕΡΙ,ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ,ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ,ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΚΔΗΛΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΡΑΞΙΜΟ Κ.Α.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΛΙΓΟΣΤΕΣ ΒΟΛΕΜΕΝΕΣ,ΧΑΦΙΕΔΙΣΤΙΚΕΣ,ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ,ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ,ΤΟΥ ΓΛΕΙΨΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΑΣ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΠΟΤΕ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΜΑΛΛΟΝ Η ΦΤΩΧΕΙΑ,Η ΠΕΙΝΑ,Ο ΠΟΛΕΜΟΣ........ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ
Α.Ζ
ΑΓΡΙΝΙΟ-ΠΟΛΗ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

εδω ειναι Αγρινιο,οχι ελλαδα

ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ είπε...

..Λεγεται δε ευρεως... πως η πλατεια κατασκευαστηκε ετσι δια τας Κυριακας... οπου θα μαζευονται οι ντοπιοι ΛΑΘΡΟμουσουλμανοι... μαζι με τους Free ντοπιους, δια να προσκηνουν προς την Μεκκαν με τον κωλον τουρλομένον στον ανηφορο... οπως και στη ... Γαλλία...

Ανώνυμος είπε...

8:08 ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΟΥ ΒΙΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ Ή ΜΑΝΑ, Ή ΣΟΥ ΚΛΕΨΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Ή ΤΟ ΣΠΙΤΙ, Ή ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΜΕΘΑΥΡΙΟ...ΤΟΤΕ ΨΑΞΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΟΠΩΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ,ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ.ΑΥΤΗ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΟΥ ΑΝ ΣΟΥ ΒΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΞΕΝΟΣ ΚΤΛ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ,ΥΠΟΤΙΜΑ ΝΟΗΜΟΣΥΝΕΣ.ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΣΟΥ ΒΙΑΣΕΙ ΕΣΕΝΑ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ??ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΤΣΕΚ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΣΕΚΑΡΕ ΠΟΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΘΥΤΩΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΠΑΝΕ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΘΡΗΣΚΟΙ.ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΟΜΩΣ ΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ,ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΤΛ...
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΡΙΝΙΩΤΗ,ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΗ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΓΡΙΝΙΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΛΕΝΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΟΣΟ ΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ.ΑΠΛΑ ΜΗ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙΣ,ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ..
ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ
ΕΝΑΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
Α.Ζ

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣΤΑ ΡΕ 4:18 μμ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ !

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ,ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ,ΟΛΗ Η ΓΗ ΚΑΙ Η ΤΖΑΜΑΙΚΑ.
AGRINIO RASTA/DUB SOCIETY
SUPPORTS A.Z
P.S:ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑΟ ΓΙΑ ΤΟΝ JAH ΚΑΙ TON SELLASSIE

Ανώνυμος είπε...

Eίδαν οι άπλυτοι τους πιο άπλυτους και χαρήκανε. Ρε 8:08, πόλη καθαρή; Νομίζεις. Όσο και να φωνάζετε και να σκίζετε τις κυλότες σας από αγανάκτηση, είμαστε εδώ εκφράζοντας το μέσο Αγρινιώτη που έχει βαρεθεί να ακούει το ποίημά σας. Περαστικά και τα ξαναλέμε...κοκκινοσκουφίτσες.

Ανώνυμος είπε...

αυτος ο "μεσος" Αγρινιωτης που αντιπροσωπευεις εσυ γιατι μου φαινεται οτι ειναι αφαντος,σχεδον αορατος??Γιατι??Γιατι μηπως κρυβεται??Γιατι μηπως ειναι μονος του??Γιατι μηπως ειναι στο περιθωριο??Λοιπον νουμερα αρκετα,ειστε ανυπαρκτοι,πηγαινετε σε καμμια αλλη πολη με πιο δεξιο,ρατσιστικο,συντηρητικο background,υπαρχουν αρκετες.Αλλιως αραξετε μες στα σπιτια σας και γραψτε ηλιθιοτητες στο pc,εξω στο δρομο,στη κοινωνια γενικοτερα αορατοι και λιγοι,κυριολεκτικα και μεταφορικα..Το Αγρινιο δε σας σηκωνει.Οσον αφορα για τα 2-3 χρυσα αυγα που μπαινουν και γραφουν συνεχως για να φαινονται πολλα το Αγρινιο για αυτους ειναι μια δυσκολη πολη,το χουν πει και οι δικοι τους αλλωστε.....
Ο χαρακτηρισμος απλυτοι σας προδιδει...
υ.γ:εσεις ειστε απλυτοι σε ψυχη και σωμα

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
Α.Ζ

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ
ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΖΩΝΗ