Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Συνέντευξη τύπου για το φετινό πρόγραμμα του ΔΗΠΕΘΕ

Χθές (Τετάρτη 4 Νοεμβρίου) κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν Ο Δήμαρχος Αγρινίου και πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. κ.Παύλος Μοσχολιός και ο καλλιτεχνικός Διευθυντής κ.Βασίλειος Νικολαΐδης ανέλυσαν διεξοδικά το πρόγραμμα και τις δράσεις του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. για το φετινό χειμώνα.
«Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου προτείνει και φέτος ένα πρόγραμμα ιδιαίτερα απαιτητικό, που στόχο του έχει να καλύψει ένα, όσο το δυνατόν, ευρύτερο θεματολογικό φάσμα. Από το πρωτότυπο παιδικό θεατρικό έργο, γραμμένο ειδικά για μας, το έργο της κεντρικής σκηνής, γοητευτικό αλλά και ουσιαστικό θεματικά, με την Αγρινιώτισσα Κάτια Γέρου και τον Γιάννη Κρανά, τη μύηση στον Ινδικό χορό από τη Λήδα Σάνταλα, την παρουσία του Μάριου Φραγκούλη και του Τάση Χριστογιαννόπουλου, ερμηνευτών διεθνούς φήμης, έως το αφιέρωμα στο Γιάννη Ρίτσο, για τα 100 χρόνια από τη γέννησή του, με τη συμμετοχή καλλιτεχνών, όπως ο Μανώλης Μητσιάς και η Τζένη Δριβάλα ή το αφιέρωμα στον Μπρεχτ, με την Εύα Κοταμανίδου, τις μετακλήσεις σημαντικών παραστάσεων χοροθεάτρου και θεάτρου».δήλωσε ο καλλιτεχνικός Διευθυντής κ.Βασίλης Νικολαΐδης δίνοντας έτσι το στίγμα των φετινών δραστηριοτήτων του ΔΗΠΕΘΕ.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΑΞΙΟΣ
ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΡΓΟ Ο BUTLER ΠΟΤΕ ΠΑΙΖΕΤΑΙ;

Ανώνυμος είπε...

μπραβο 2:32 τον ...σφαζεις (ας πουμε) με το γαντι

Ανώνυμος είπε...

να δουλευουν τον κ. δημαρχο και για το δηπεθε δεν το περιμενα

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΒΑΡΑ 11:14 ? ΙΣΑ ΙΣΑ ΕΧΕΙ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΡΑΞΙΜΟ.
ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ!
ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.