Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Ο Λιβανός με σημαντικό ρόλο στο επιτελείο Σαμαρά.


Ο πρ. βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Σπήλιος Λιβανός, ως γνωστό, προέβη προχθές σε δημόσια ανακοίνωση στήριξης της υποψηφιότητας του Αντώνη Σαμαρά, δηλώνοντας επί λέξει ότι εμπνέεται:
''1ον) Από το όραμά του (του Α. Σαμαρά) για μια Ελλάδα της Ελπίδας που δε λησμονεί τις παρακαταθήκες αρχών και αξιών της ιστορίας και του πολιτισμού μας.
2ον) Το πολιτικό του πρόταγμα για μια κοινωνία αξιοκρατίας, ισονομίας, ίσων ευκαιριών, και δημοκρατικής παρεμβατικότητας.
3ον) Την επιμονή του στην ενίσχυση της μεσαίας τάξης σαν μοχλό κοινωνικής , οικονομικής και πολιτισμικής ανάπτυξης.
4ον) Την επιμονή του να δώσει ελπίδα και όραμα για το αύριο, αφήνοντας πίσω το χθες , τις βεντέτες του παρελθόντος και όσους προσπαθούν να τις αναβιώνουν.''


Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άνδρες συναντήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες αμέσως μετά την επιστροφή του κ. Λιβανού από το εξωτερικό, οπότε και επισημοποιήθηκε η στήριξη προς το πρόσωπο του κ. Σαμαρά. Το ραντεβού δεν δόθηκε ούτε στο γραφείο του μεσσήνιου πολιτικού ούτε σε κάποιο γνωστό εστιατόριο, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Πολύ απλά δεν χρειάστηκε καν να ''ξενιτευτούν'', αφού ο Αντώνης και ο Σπήλιος είναι γείτονες! Τα σπίτια τους βρίσκονται ακριβώς απέναντι, στην περιοχή της Κηφισιάς. Περισσότερες λεπτομέρειες επί των διαδικαστικών δεν γνωρίζουμε. Οι άνθρωποι του περιβάλλοντος του αιτωλοακαρνάνα πολιτικού ισχυρίζονται, ότι πλέον ο ίδιος αναλαμβάνει να σηκώσει σημαντικό βάρος της προεκλογικής εκστρατείας όχι μόνο σε επίπεδο νομού, αλλά και σε πανελλαδικό. Συγκεκριμένα, ο Σπήλιος Λιβανός συμμετέχει στην ολιγομελή επικοινωνιακή ομάδα του Αντώνη Σαμαρά, η οποία χαράσσει καθημερινά την πολιτική του στρατηγική, ενώ αναμένεται από εδώ και πέρα να πραγματοποιήσει αρκετές εμφανίσεις σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, με σκοπό την προώθηση της υποψηφιότητας του πρ. υπουργού Πολιτισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: