Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ ο Θάνος Μωραίτης


Στην εν λόγω φωτογραφία διακρίνεται ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Θάνος Μωραΐτης και ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Γκι - Μουν από την Αθήνα. Ο κ. Μωραίτης εκπροσώπησε την κυβέρνηση κατά την αναχώρηση του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, ο οποίος βρέθηκε στην Αθήνα για τις εργασίες του Παγκόσμιου Φόρουμ για τη μετανάστευση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής.
«H μετανάστευση δεν είναι απλώς ένα ταξίδι ανθρώπων, είναι ένα ταξίδι πολιτικής. O προορισμός αυτού του ταξιδιού είναι ένα παγκόσμιο σύστημα που θα επιτρέπει στους ανθρώπους να μετακινούνται με ασφάλεια, με νομιμότητα και με τάξη» είπε μεταξύ άλλων ο Γ.Γ, του ΟΗΕ στο παγκόσμιο φορουμ για την μετανάστευση.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

se ti glossa milise o thanos?se agriniotika?dioti apo oso xero apo aglika einai skrapas

Ανώνυμος είπε...

Πάω στοίχημα ότι αυτη τη φωτογραφία θα την ξαναδούμε σε κάποιο πολυτελές προεκλογικό φυλλάδιο του Μωραϊτη με λεζάντα: " ο Θάνος και ο γ.γ. του ΟΗΕ για την παγκόσμια ειρήνη και τον πυρηνικό αφοπλισμό".

Ανώνυμος είπε...

τελευταιες φρεσκιες πληροφοριες.
εναρξη λειτουργιας εφετειου στο ΑΓΡΙΝΙΟ.!

Ανώνυμος είπε...

ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο Γ.Γ ΕΛΛΗΝΙΚΑ;

Ανώνυμος είπε...

to periballon sto agrini poy einai?katholou prasino ayth h polh!krima.....tha htan wraia

Ανώνυμος είπε...

Ε ΡΕ ΜΕΓΑΛΕΙΑ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ... ΚΑΤΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΒ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΝ ΓΚΙ ΜΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

παντως σιγουρα οχι στη δικη σου, βοδι 1:16
Σε τσουζει πολυ ε;
και δεν ειδες τιποτε ακομη

Ανώνυμος είπε...

11.31 ΞΕΡΩ ΕΝΑ ΜΑΝΑΒΙΚΟ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΑΓΓΟΥΡΑΚΙΑ ΕΦΕΤΕΙΑΚΑ.ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΠΑΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΠΑΤΡΙΝΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΦΕΤΕΙΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ

Ανώνυμος είπε...

βγηκαν τα παπαγαλακια στο νομο και ανακοινωσαν τον διεθνη θανο με τις προσβασεις και στον ΟΗΕ.Για αυτο ο νομος ειναι πισω και θα παραμενει εσαει με τετοια υποαναπτυκτη λογικη.Να μαθει πρωτα στοιχειωδη αγγλικα ο θανος και μετα να συνομιλει με ξενους αξιωματουχους.εχει ξεφτιλιστει η πολιτικη παιδια.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΗΡΘΕ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ 20% ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ? ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ( ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ?) ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΧΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΕΛ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ? ΚΑΙ ΟΣΑ ΟΛΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ?

Η Β' ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ, ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ Ο ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟΣ.
ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΤΕ.

σακιας είπε...

Είχε ποτέ κάποια σχέση ο Μωραίτης με τα περιβαλλοντικά ; Ναι, αν σκεφτείς ότι προεκλογικά έστειλε και αυτός συνεργεία να βάψουν τα τοιχία της εθν. οδού (παράνομο) αλλά και ότι έστησε εκείνη την άκρατη ηχορύπανση τη νύχτα της Παρασκευής προ των εκλογών.