Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

O Γιώργος Παπαναστασίου στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά.


Ο πολιτευτής της ΝΔ Γιώργος Παπαναστασίου προέβει στη παρακάτω δήλωση στήριξης στην υποψηφιότητα του Αντώνη Σαμαρά:

"Η παράταξή μας βρίσκεται σε διαδικασία εκλογής νέου αρχηγού. Άποψή μου ήταν, είναι και θα είναι ότι η πολιτική πρέπει να ασκείται με πολιτικούς όρους, με πολιτική σκέψη και πολιτικό λόγο. Σκοπός άλλωστε όλων είναι η ΝΔ να γυρίσει σελίδα και να ξεκινήσει μια νικηφόρα πορεία προς το μέλλον , για το καλό της Χώρας. Η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται σήμερα μια νέα προοπτική. Η παράταξή μας έχει ανάγκη την ελπίδα. Πρέπει να αναδείξουμε τα ιδανικά μας, για να ξαναφέρουμε κοντά μας αυτούς που πικράναμε, για να ανοίξουμε τους ορίζοντές μας, για να κάνουμε τις ιδέες μας ξανά μαγνήτη της κοινωνίας. Να τολμήσουμε φυγή προς τα εμπρός, για να γίνουμε ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό Κεντροδεξιό κόμμα. Να επιδιώξουμε την ενότητα στην κορυφή του κόμματος χωρίς υπονομεύσεις και την ενότητα στη βάση χωρίς να επιτρέψουμε ούτε ομαδοποιήσεις ούτε ρεβανσισμούς την επόμενη μέρα της εκλογής αρχηγού.

Άκουσα με προσοχή τους τρείς υποψηφίους για την θέση του Προέδρου της ΝΔ. Παρευρέθηκα και συμμετείχα ενεργά στις επισκέψεις τους στον Νομό μας και όχι μόνο. Αντάλλαξα μαζί τους απόψεις για το μέλλον της παράταξης και του τόπου και είναι αλήθεια ότι η παρουσία , οι ιδέες και ο λόγος όλων τους αποδεικνύει περίτρανα ότι η παράταξή μας και άξια στελέχη έχει και χαρακτηρίζεται από ιδεολογική πολυσυλλεκτικότητα. Σε όλη μου την πορεία στην ενασχόληση με τα κοινά είχα ως αρχή να μην κρύβω τις σκέψεις μου και να μην «στρογγυλεύω» τις θέσεις μου. Δεν αρμόζει άλλωστε σε νέους ανθρώπους ούτε να αποφασίζουν πριν ακούσουν ούτε να κρύβονται με σκοπό να είναι αρεστοί σε όλους.

Με γνώμονα λοιπόν όλα τα παραπάνω στηρίζω την υποψηφιότητά του Αντώνη Σαμαρά για να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό κόμμα που θα αφουγκράζεται τα προβλήματα της κοινωνίας, με λόγο στα μέλη του και αλληλεγγύη ανάμεσά τους . Ένα κόμμα, όπου το δημόσιο ήθος θα είναι το στοίχημα, που πρέπει καθημερινά να κερδίζουμε. Ανεξάρτητα με την επιλογή του καθενός , καλώ τη βάση της μεγάλης μας παράταξης να συμμετέχει στις εκλογές της 29ης Νοεμβρίου στην προσπάθεια να ανασυγκροτήσουμε τη Νέα Δημοκρατία, να την ξαναφέρουμε στην κορυφή, για να γίνουν πράξη τα όνειρά μας, για να ξαναφέρουμε την ελπίδα σε κάθε πολίτη αυτής της χώρας, για μια καλύτερη Ελλάδα. "

19 σχόλια:

Νεοδημοκράτης είπε...

..Και μην ξεχασετε... να φωναξετε και τον Χ. Καλομαμά της Τ.Ο Μεσολογγίου της Ν.Δ. ... να σας "στηριξει" περισσοτερο ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΧ ΚΑΗΜΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ..
ΟΥΣΤ....
ΜΕΤΑΝΙΩΣΑΜΕ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ..

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Γιώργο!Δικαίωσες όλους αυτούς που έλεγαν ήσουν λίγος για τα κοινά!Όταν θα εξαφανιστείς και συνδικαλιστικά τότε θα μετανιώσεις για τις επιλογές σου!Κρίμα για σένα αλλά τελείωσες πρίν καν αρχίσεις!Καλή σου νύχτα!

Ανώνυμος είπε...

Καρπενησιωτες του Αγρινιου... ενωθειτε!! Η Ντορουλα σας χρειαζεται ολους!

Ανώνυμος είπε...

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ ΓΙΩΡΓΟ.ΚΡΙΜΑ ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ ΑΠ΄ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Γιώργο είμαστε μαζί σου!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εδω κοτζαμ Ειρηνη Κολωνια ειναι με το Σαμαρα! Εσεις με τον Παπαναστασιου ασχολειστε...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΓΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΝΤΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ!ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΚΑ;ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΙ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ Ο.Φ.Α (ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ)!

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ
ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΟΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ..
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΤΟΣΟ. ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΤΕ ΤΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Όμοιος ομοίω αεί πελάζει.
Κριμα που δεν προλαβες να ενταχθεις και στην Πολιτική Ανοιξη. Ησουν μάλλον νηπιο. Καλλιο αργά παρά ποτε!!!

Ανώνυμος είπε...

Εσείς οι ευρυτάνες ψηφίζετε κρητικούς ...χωρίς κριτική.
Εμείς οι αιτωλοακαρνάνες ψηφίζουμε Μεσσήνιο... με σύνεση

Ανθρωπο-γεωγραφία

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΡΕ ΒΡΩΜΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΟΚΡΗΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΚΟΜΑ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ προς τον πρέσβη της Αγγλίας Sir Francis Oswald Lindley* (1922), όταν , του ζητούσε επίμονα και με απειλές κατά της χώρας μας, να μην καταδικάσει τους Έξη (6) υπεύθυνους (πολιτικούς & αρχιστράτηγο) της Μικρασιατικής Εκστρατείας, ο Πλαστήρας απήντησε:

«Η Ελλάς υπήρξε τίμια Σύμμαχος της Αγγλιας. Την εγκαταλείψατε αλλά εκείνη συνέχισε μόνη τον αγώνα. Είδε τους πληθυσμούς της να σφαγιάζονται, την ελληνική γη να ακρωτηριάζεται. Μπορεί να ζήσει και μόνη. Και αν καταρρεύσει θα στήσουμε στον Κάβο Μαλέα μιά πινακίδα που θα γράφει, πως εδώ ανθούσε κάποτε ένας πολιτισμός, που κατέστρεψαν οι Δυτικές Δυνάμεις, με πρωταγωνίστρια την Αγγλία. Αυτό να διαβιβάσεις στη Κυβέρνησή σου. Τελειώσαμε κύριε. Δεν έχουμε τίποτα άλλο να πούμε. Πηγαίνετε!»

Γιά πόσους Έλληνες πολιτικούς έχετε μάθει ή ακούσει ότι είπαν παρόμοια λόγια στον Αμερικάνο Πρέσβυ την τελευταία 50ετία; Μπορείτε να φαντασθείτε τον κ. Γιωργάκη Παπανδρέου και τον κ. Κωστάκη Καραμανλή να λέει τέτοιες κουβέντες στον εκάστοτε «αξιότιμο» , πρέσβυ των ΗΠΑ στην Ελλάδα;

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΦΕΔΡΕ ΜΗΧΑΝΙΚΑΡΙΕ.

Ανώνυμος είπε...

Γιώργο, συμφωνώ απόλυτα με την απόφασή σου. Σε ψηφίσαμε στις εκλογές επειδή θέλαμε κάτι νέο, διαφορετικό.
Τον Κ. Μητσοτάκη και το συνολικό μηχανισμό διακυβέρνησής του τον έχουμε δοκιμάσει με τις γνωστές του αδυναμίες. Θα ήθελα ως ψηφοφόρος του κόμματος να δώ κάποια νέα πρόσωπα, γι'αυτό τάσσομαι υπέρ σου σχετικά με τη στήριξη του Αντώνη Σαμαρά.

Ανώνυμος είπε...

αυτοι που απειλουν τον Παπαναστασιου οτι θα χαθει απο την πολιτικη επειδη στηριζει Σαμαρά μαλλον εχουν πικραθει πολύ απο τη φαπα που θα φαει η Ντορουλα. αντε περαστικα.

Ανώνυμος είπε...

DE SE STHRIKSA ALLA APO DW KAIPERA TALIMPAN SOU PANTOU...