Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Προς το παρόν δεν εκφράζεται δημόσια.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μάριος Σαλμάς έχει ήδη αποφασίσει ποιον ή ποια θα στηρίξει για την προεδρία της ΝΔ. Ο πρ. υφυπουργός Υγείας όμως, κρίνει ότι δεν πρέπει να δημοσιοποιήσει τη στήριξή του ακόμη, καθώς θεωρεί ότι απ τη στιγμή που ψηφίζει η βάση δεν είναι σωστό επί του παρόντος οι πολιτικοί να ''δίνουν γραμμή''. Με αυτό τον τρόπο ισχυρίζεται, ότι πρωτίστως οι ψηφοφόροι έχουν τη δυνατότητα να αποφασίσουν ελεύθερα για το πρόσωπο που επιθυμούν να ηγηθεί του κόμματος και εν συνεχεία ο ίδιος θα τοποθετηθεί. Κατά πάσα πιθανότητα σκοπεύει εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος να γνωστοποιήσει τις προθέσεις του. Οψόμεθα λοιπόν…

Σχετικά με τα όσα γράφτηκαν περί κίνησης από μια ομάδα νεαρών βουλευτών συμπεριλαμβανομένου του Αιτωλοακαρνάνα πολιτικού και των κυρίων Στυλιανίδη, Ζώη, Λέγκα, Καλαφάτη και Τασούλα όντως ισχύουν και έχουν βάση. Αυτό όμως που ίσως δεν έχει γίνει γνωστό είναι ότι υπάρχει πλέον δυσαρέσκεια απέναντι στο πρόσωπο του κ. Στυλιανίδη, καθότι ο πρ. υπουργός Μεταφορών διαρρέει μέσω παραπολιτικών σχολίων ότι αυτός ηγείται της συγκεκριμένης ομάδας. Τώρα δεν ξέρουμε εάν συνεχίζουν πάλι όλοι μαζί τις συναντήσεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι στη ΝΔ άρχισαν για τα καλά τα όργανα και έπεται συνέχεια…

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Περιμενουμε με αγωνια και καρτερικοτητα την αποφαση του super mario!

Ανώνυμος είπε...

ti le re paidi moy

Ανώνυμος είπε...

Είναι απο εκείνους τους πολιτικούς ο Σαλμάς, που τους διακρίνει το ευθυτενές του χαρακτήρος τους!!!Τέτοια μεθόδευση και τοσες υποχθόνιες διεργασίας μονό ο φιλόδοξος Σαλμάς θα μπορούσε να έχει. Ας βγει κι ας παραδεχτει την συμπάθεια του προς την Πολ. Ανοιξη!!!

Ανώνυμος είπε...

αν ειμασταν μερικα χρονια πισω θα σας ελεγα με σιγουρια οτι στηριζει σαμαρα....αλλωστε απο εκει προηλθε...
τωρα απο τη στιγμη που ανακατευτηκε με την εξουσια...δεν ειμαι σιγουρος και τοσο...νομιζω γλυκοκοιταει προς ντορα μερια....αλλα μαλλον γλυκοκοιταει να δει ποιος θα ειναι ο νικητης..

kostakoutas είπε...

Χαζος ειναι; Τωρα που πηγε ο Αβραμο με το σαμαρα,θα σταθει κι αυτος πλαι στον νεο αρχηγο και σιγα σιγα απαντες θα εκκενώσουν το υπο βυθισην πλοιο..

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ! ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ.
ΕΛΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ.
ΜΕΤΑ ΔΩΣΤΕ ΟΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ!

kostakoutas είπε...

Ισα ισα που πρεπει να ελπίσουμε σε κλείσιμο του μαγαζιού του καρατζαφυρερ,αντε σιγα σιγα να αραιώνουμε :P

Ανώνυμος είπε...

Χέστηκε η φοράδα στ΄αλώνι για το που θα πάει ο Σαλμάς! Ήταν τυχερός που βρέθηκαν κορόιδα που τον ψήφισαν για να τον πληρώνουμε κι αυτόν....Ουστ!