Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

Διακοπή νερού αύριο στο Αγρίνιο.


Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου θα υπάρξει διακοπή νερού από 07:00 το πρωί έως τις 3:00 μ.μ., για την ολοκλήρωση των εργασιών στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης του συνδέσμου για την κατασκευή - διάνοιξη του τούνελ της νέας περιμετρικής οδού.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

E ΚΑΛΑ, ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ... ΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΤΟ ΧΑΝΤΑΚΩΜΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΜΑΣ ΕΦΑΓΑΝ...Κ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ? ΜΕ ΜΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΑΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ,ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ
Κ ΣΙΓΑ ΤΟ ΤΟΥΝΕΛ 100 ΜΕΤΡΑ...

Ανώνυμος είπε...

γιατι ρε παιδια οταν ακουτε η βλεπετε εργα κατι σας πιανει ειπαμε συγχρονη και ανθρωπινη πολη

Ανώνυμος είπε...

εδω η πλατεια εκανε 2 χρονια να στρωθει πλακακι, θελετε και γρηγορα την περιμετρικη ?????

Ανώνυμος είπε...

Κυκλοφορεί επιστολή γονέα που εξηγεί τα ανεξήγητα με την υπόθεση του γιού του που δεν τον πήραν με το λεωφορείο για προπόνηση .
Καλά επικοινωνεί ο άνθρωπος με το περιβάλλον που ζεί ή δεν επικοινωνεί.Δεν γνωρίζει τι όνομα έχει στη πιάτσα;Άν όχι να του το θυμήσουμε.

Ανώνυμος είπε...

h wra einai 4,30 kai to nero akoma den hrthe!!!

Ανώνυμος είπε...

"Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου θα υπάρξει διακοπή νερού από 07:00 το πρωί έως τις 3:00 μ.μ., για την ολοκλήρωση των εργασιών στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης του συνδέσμου για την κατασκευή - διάνοιξη του τούνελ της νέας περιμετρικής οδού."

re fileeeeeeee h wra einai 5!! giati de lete 7-5 kai mas koroideyete?

Ανώνυμος είπε...

reeeeee neroooooooooo reeeeeeeeeee

Ανώνυμος είπε...

dhmarxeeeeee neroooooooooooo.. th dhmarxeia soy!

Ανώνυμος είπε...

Ποια δημαρχία? Αν ο κόσμος ψήφιζε για τον τόπο του με αντικειμνικά κριτήρια κι όχι κομματικά σαν τα πρόβατα, δε θα υπήρχε Μοσχολιός καικάθε Μοσχολιός στο δημαρχιακό θώκο.
Θέλουμε δήμαρχο που να βάλει πράσινο στην πόλη, να ρίξει παλιά κτίρια και να βάλει δέντρα και παγκάκια, να ξηλώσει πλάκες και τσιμέντο και να ασχοληθεί με τα προβλήματα και την ποιοητα ζωής των πολιτών κι όχι με συνεχείς εργολαβίες.

Ανώνυμος είπε...

8:30 και δεν έχουμε ακόμα νεροοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ!!!ΝΤΡΟΠΗ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

η ωρα ειναι 8.30 και το νερο ακομη...ελεος ρε βλακες

Ανώνυμος είπε...

7:25 ΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΣΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΚΑ ΘΕΛΕΙ.ΣΕ ΟΛΕΣ,ΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ.ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΛΕΙΠΟΥΝ ΜΕ ΑΔΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΥΛ "ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ" ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΑ-ΗΛΙΟΥ ΓΙΑ ΚΑΦΕ.