Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Kκλοφορεί το κόμικς ''ΩΜΕΓΑ'' του Χρήστου Μακροζαχόπουλου.


Κυκλοφορεί από την επόμενη εβδομάδα στα βιβλιοπωλεία το κόμικς άλμπουμ της ομάδας ΩΜΕΓΑ! Η πρώτη παρουσιάση θα γίνει το Σάββατο 14 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ. στο καφέ Floral της πλατείας Εξαρχείων στην εκδήλωση για τα 7 χρόνια της εκδοτικής "Ψυχής τα Λαμπυρίσματα". Kατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα μελλοντικά σχέδια των εκδόσεων,να δουν το χιουμοριστικό υπερηρωικό κόμικ "Ωμέγα"και να μιλήσουν με τον Αγρινιώτη δημιουργό Χρήστο Μακροζαχόπουλο που θα σκιτσάρει και θα υπογράφει το νέο του άλμπουμ. Τη συζήτηση θα ανοίξει η σκιτσογράφος-δημοσιογράφος Μαρία Τζαμπούρα.
Εμείς πραγματικά χαιρόμαστε όταν νέοι άνθρωποι από τον τόπο μας προοδεύουν και ξεχωρίζουν με το ταλέντο τους σε πανελλαδικό επίπεδο. Ο Χρήστος Μακροζαχόπουλος εδώ και αρκετά χρόνια δίνει το δικό του στίγμα στον τοπικό μας τύπο μέσω των μοναδικών του σκίτσων. Εμείς του ευχόμαστε καλή δύναμη και πάντα επιτυχίες.
Περισσότερες πληροφορίες για τον ίδιο και το έργο του μπορείτε να βρείτε στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.chrismakro.gr/

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Μπραβο ρε χρησταρα.Καλη αρχη.Σαββατο απόγευμα θα ειμαστε εκει.

Θοδωρος

Ανώνυμος είπε...

Ιερωμένος σούπερ ήρωας;;; Τι άλλο θα δούμε!

Ανώνυμος είπε...

mprabo re magka