Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Η επίσκεψη Ψωμιάδη στο Αγρίνιο.


Το Αγρίνιο επισκέφθηκε χθες το απόγευμα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας για την προεδρία της ΝΔ. Ο νομάρχης Θεσσαλονίκης μιλώντας σε στελέχη στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης εμφανίστηκε ενωτικός, καλώντας τους υποστηρικτές της Ντόρας Μπακογιάννη και του Αντώνη Σαμαρά να ρίξουν τους τόνους της αντιπαράθεσης. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι προτίθεται γι αυτό το λόγο να αποστείλει τη Δευτέρα σχετική επιστολή στους δύο συνυποψήφιους του. Τόνισε για ακόμη μια φορά ότι δεν πρόκειται να αποσυρθεί από την κούρσα της διαδοχής αφήνοντας σε αυτό το σημείο αιχμές για τη στάση του Δημήτρη Αβραμόπουλου. Τέλος, δε θέλησε να σχολιάσει τα περί ανεξαρτητοποίησης του Δημήτρη Σταμάτη. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει εάν παρατηρήσει κανείς ποια πρόσωπα έδωσαν το παρόν στην εν λόγω ομιλία. Έτσι, ανάμεσά τους διακρίναμε ανθρώπους των επιτελείων Μπακογιάννη και Σαμαρά αλλά και κάποιους που μέχρι στιγμή τουλάχιστον, δεν έχουν εκφραστείδημόσια υπέρ συγκεκριμένης υποψηφιότητας. Προφανώς, όπως εξελίσσονται τα πράγματα εάν οδηγηθούμε σε δεύτερο γύρο ο Παναγιώτης Ψωμιάδης θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην ανάδειξη του νέου ή της νέας προέδρου. Γι αυτό το λόγο και άπαντες προσπαθούν ήδη από τώρα να ρίξουν γέφυρες επικοινωνίας με το μακεδόνα πολιτικό…

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

«Μέσα σε μόλις 40 ημέρες, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχει ‘’πετύχει’’ να είναι η κυβέρνηση χωρίς γενικούς γραμματείς, των ρεβανσιστικών απολύσεων νέων ανθρώπων, των ‘’φουσκωμένων ελλειμμάτων’’, των φόρων»

Και ο λαός το έχει πάρει είδηση και εκδηλώνει, πολύ νωρίς, την αλλαγή πλεύσης σε ό,τι αφορά την εμπιστοσύνη που έδειξε πριν από ενάμιση μόλις μήνα στο ΠΑΣΟΚ των μαγικών λύσεων.

Βέβαια και η κυβέρνηση δεν μένει με σταυρωμένα χέρια. Με επικοινωνιακά τρικ, ενώ εξαγγέλλει φοροεπιδρομές, αύξηση της ανεργίας και αντιλαϊκές αλλαγές του ασφαλιστικού, μοιράζει και ψίχουλα, στα λόγια, στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Από αλλού, όμως, έρχεται η βαριά κεραμίδα στο ΠΑΣΟΚ. Από τα εθνικά θέματα που η Ν.Δ. είχε διαχειρισθεί με μοναδική επιτυχία.

Εδώ είναι ήδη διάχυτη η εντύπωση πως η ελληνική εξωτερική πολιτική μετατοπίζεται ακόμα περισσότερο προς την πλευρά των ΗΠΑ. Έτσι, μαζί με το κοινοτικό φιλοαμερικανικό μπλοκ αναμένεται να στηρίξει την ουσιαστικά άνευ όρων προώθηση της ενταξιακής πορείας των Τούρκων.

Παράλληλα ενδυναμώνει τη σκοπιανή αδιαλλαξία με φιλικές κινήσεις, την ώρα που ο Γκρουέφσκι δηλώνει: «Επιτρέψτε μου να μη σχολιάσω τις μαξιμαλιστικές θέσεις της Ελλάδας. Αυτό το οποίο μπορώ να πω είναι ότι η Δημοκρατία της Μακεδονίας θα παραμείνει προσηλωμένη…»! Η Ουάσιγκτον παροτρύνει να προχωρήσουν γρήγορα όλα, όσο ακόμα το ΠΑΣΟΚ διατηρεί μεγάλο απόθεμα πολιτικού κεφαλαίου… Τώρα αρχίζουν τα πολύ δύσκολα KAKOMOIΡΑ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΑ ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε 11:04 πμ, πριν γραψεις ολες αυτές τις φανφαρες εδω... κοιτα και τα ποσοστα των νεων δημοσκοπησεων ... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΣΩΡΟ... Μ......

Ανώνυμος είπε...

ρε 9:49 ποιος σου ειπε εσενα οτι οι δημοσκοπισεις εχουν παντα δικιο?
οι νεοελληνες ειναι για πολλες κλωτσιες και η μνημη τους πολυ μικρη!

Ανώνυμος είπε...

Οι δημοσκοπησεις μιστερ 4:05 μμ, δεν επεσαν ποτέ εξω, τις διαβασες πριν τις εκλογες, που ελεγαν για την διαλυση και την παταγωδη ητα της Ν.Τ... ΞΑΝΑΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΟΥ ΤΙΣ... θα σου χρειαστούν αν ανηκεις στο χωρο.

Ανώνυμος είπε...

εννοω οτι και μεσα να πεσει η δημοσκοπηση δεν σημαινει οτι εχουν δικιο κιολας.
ο ελληνας δεν ξερει τι του γινεται.
οσα δεν εκανε ο καραμανλης τοσα χρονια απλουστατα θα τα κανει ο γιωργακης τωρα. μαρεσει που ζηταει και συναινεση για να γινουν ολα αυτα.
που ησουν ρε γιωργακη οταν στα ζηταγε αυτα ο καραμανλης και εβρισκε μονο αρνηση και μηδενισμο απο ολους?
κατα την γνωμη καλα θα κανει και να τα αλλαξει ολα σε αυτη την χωρα και να μην κολωσει πουθενα, αλλα εκει που τον φοβαμαι τον γιωργακη και την παρεα του ειναι στα εθνικα θεματα και απο αυτα θα πεσει γιατι θα ξεσηκωθουν και οι πετρες.

Ανώνυμος είπε...

Πολυ καλα τα λες, μηπως ειναι λοιπον η ωρα να απαρνηθειτε ολοι τα ΜΕΓΑΛΑ τραστ, και να πορευθειτε παραπερα για ενα καλυτερο αυριο ????? και δεν λεω σε ποιον χωρο, απλα μακρια απο αυτους τους δυο !!!!!!