Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Εγκαινιάστηκε το 6ο Δημοτικό σχολείο Αγρινίου


Oι εικόνες που βλέπετε είναι από τα εγκαίνια του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου( πηγή aitnia.gr), το οποίο βρίσκεται στην είσοδο της πόλης μας στη πλευρά του Αγίου Κωνσταντίνου και κατασκευάσθηκε σε οικόπεδο 3.566 m2 και διαθέτει δεκαέξι (16) συνολικά αίθουσες (δώδεκα διδασκαλίας, τέσσερις εργαστηρίων, δύο αίθουσες διοίκησης και μια πολλαπλών χρήσεων) καθώς και άλλους χώρους (w.c., λεβητοστάσιο, κυλικείο, αποθήκες).
Το έργο χρηματοδοτήθηκε από το Γ΄ Π.Ε.Π με αρχικό προϋπολογισμό 2.120.000 ευρώ (συν την αγορά του οικοπέδου).
Στην ομιλία του ο κ. Σώκος, επεσήμανε ότι οι προσπάθειες για την δημιουργία νέων υποδομών εκπαίδευσης στην πόλη και στο νομό θα συνεχισθούν σταθερά,

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΩΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΡΓΟ Η ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΠ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗ ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ Ο ΣΩΚΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ!

Ανώνυμος είπε...

Πονεμένη ιστορία αυτό το σχολείο...
Αν θυμάστε καλά επρόκειτο να χτιστεί σε μεγαλύτερη έκταση που ήταν δεσμευμένη για αυτό το λόγο και τελικά ο Σταμάτης που ήταν τότε νομάρχης αποφάσισε να πάρει μόνο ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ της αρχικής έκτασης με αποτέλεσμα το σχολείο να γίνει πιο στριμωγμένο από ότι θα έπρεπε.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ 11:33 ΡΩΤΑΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ?
ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΛΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

re paidia opws k na einai kalytero apo to proigoumeno tha einai epeidi pigaina sto 6o k kserw. ezhsa........ na kaneis gymnastiki k na pernane aytokinita k sto dialeima eleos diladi sxoleio htan ayto?

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ!!ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΑΠΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΧΑΝ ΛΥΣΑΞΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΥΣΑΞΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ.ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΟΥ ΤΑΖΑΝΕ ΓΑΙΔΑΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΖΕ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΚΟΥΒΑ,ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΛΑΙΡΗ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΕΛΟΜΑΜΑΔΕΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΕΣ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!