Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

''Ψυχή βαθιά'' στο Αγρίνιο.

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αγρινίου ΄΄Στέλιος Τσιτσιμελής΄΄ ανακοινώνει ότι στην προβολή της ταινίας
ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ
την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009 στις 7.00 μ.μ στο Δημοτικό Κινηματογράφο ΄΄ΑΝΕΣΙΣ΄΄
θα παρευρεθεί
ο σκηνοθέτης κ. Παντελής Βούλγαρης
και θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό
1949, τρίτη χρονιά του Εμφυλίου Πολέμου. Στα βουνά της Δυτικής Μακεδονίας σε μεγάλες και μικρές μάχες, μέρα και νύχτα, το αίμα κυλάει ποτάμι. Δύο αδέρφια, ο Ανέστης 17 χρονών (Χρήστος Καρτέρης) και ο Βλάσης 14 (Γιώργος Αγγέλκος), βρίσκονται σε αντίπαλα στρατόπεδα. Ο πατέρας τους νεκρός από νάρκη, η μάνα τους σε στρατόπεδο αμάχων. Τσοπανόπουλα που γνωρίζουν καλά τα υψώματα, τα δάση, τα ποτάμια και τα περάσματα, τα δύο παιδιά χρησιμοποιούνται ως οδηγοί, ο Ανέστης από τον ανθυπολοχαγό Τριαντάφυλλο του Εθνικού Στρατού (Γιώργος Συμεωνίδης) και ο Βλάσης από τον Καπετάν Ντούλα του Δημοκρατικού Στρατού (Βαγγέλης Μουρίκης). Μοιραία βρίσκονται με όπλο στο χέρι σε ομάδες που πολεμούν απέναντι και βάλλουν η μία εναντίον της άλλης. Στις τοποθεσίες Ψωριάρικα, Χαλασμένα Χωράφια, Μέγα Πλάι ζουν τη φωτιά του πολέμου, τις μάχες ανταρτών και φαντάρων σώμα με σώμα, τα πρόχειρα νοσοκομεία με σακατεμένους και ετοιμοθάνατους, την παράλογη καθημερινότητα του θανάτου, της βίας, της σύγχυσης, του πάθους, του τρόμου. Χουχλιάζοντας συνθηματικά σαν πουλιά καταφέρνουν να συναντηθούν κρυφά τρεις φορές. Την τελευταία, ενώ οι Αμερικάνικες βόμβες Ναπάλμ καίνε ανθρώπους και δάση, ο μεγάλος προσπαθεί να πάρει τον μικρό αδερφό μαζί του. Ο Βλάσης όμως έχει γίνει πια πολυβολητής, αποκαλείται συναγωνιστής Φλόγας και έχει τιμηθεί με το παράσημο του Γράμμου.


ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Παντελή Βούλγαρη
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ : Γιώργο Αγγέλκο, Χρήστο Καρτέρη, Βαγγέλη Μουρίκη, Γιώργο Συμεωνίδη, Βικτώρια Χαραλαμπίδου

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 26410-44345

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα βρεθούν στη συζήτηση, κκεδες που θα τον επικρίνουν και θα τον κατηγορήσουν ως προδότη όπως έκαναν για ζαχαριάδη σιάντο βελουχιώτη φαράκο κλπ. το συνομωτικό σύστημα τους δεν τους αφηνει να δουν περα από την τύφλα τους. εκει στο 8% συντρόφια.

Ανώνυμος είπε...

Ξεκίνησες από Ζαχαριάδη και πήγες στο Φαράκο.....
Πάλι καλά που δεν έφτασες και στη Δαμανάκη και τον Ανδρουλάκη..

Ανώνυμος είπε...

10 55 έχεις δικιο. εχουν παραγραφει και αυτοί.

Ανώνυμος είπε...

τιποτα παει και τελειωσε, για ολα φταιει η χουντα οχι αυτη του μεταξα (γιατι και αυτη χουντα ηταν) η αλλη, η χουντα των συνταγματαρχων, που παρεδωσε το κρατος υπερχρεωμενο, που εκλεψε τα λεφτα της χωρας, που δεν χαρισε τα δανεια, που δεν εδωσε ατοκα δανεια στους αγροτες, που δεν χαρισε λεφτα να φτιαξουν ολοι οι ελληνες το δικο τους σπιτι, που τριπλασιασε το εξωτερικο χρεος, που δεν εχτισε σχολεια, που δεν εκτισε νοσοκομεια, που δεν εδωσε αδειες οικοδομης, που δεν πηγε ρευμα στο τελευταιο χωριο, που δεν εβαλε βρυση στη πιο απομακρυσμενη κουζινα, που αφηνε τους εμπορους ναρκωτικων να μπαινοβγαινουν στις φυλακες, που ξεπουλησε τη μακεδονια, που εκανε τοσα σκανδαλα, βατοπεδι, ζιμενς, χρηματηστιριο, που ενω ο κοσμακης πειναει αυτοι (η χουντικοι) εως σημερα ζουνε στην απολυτη χλιδη, κυκλοφορουν με πανακριβα αυτοκινητα, πηγαινουν διακοπες στη μυκονο και στην αραχωβα, ζουνε στην εκαλη, τη στιγμη που ο λαος και οι....αγωνιστες του πολυτεχνειου (ολοι σχεδον οι δημοσιογραφοι οι ηθοποιοι και γενικοτερα οι θαμωνες του κολονακιου) ζουνε σε φτοχωγειτονιες και μονο με τα βασικα προς επιβιωση τους, ασφαλως και φταιει η χουντα που ειχε το κοσμο να ζει σε ανασφαλεια, γεμιζοντας το τοπο με αλλοδαπους ληστες κατακρεουργωντας την ελευθερια του ελληνα πολιτη, που οποιος του καπνιζε πηγενε και εκλεινε το κεντρο της πολης, βεβαιως και φταιει η χουντα γιατι η ανεργια ηταν σε τεραστια επιπεδα, το εμποριο δεινοπαθουσε, τα μαγαζια, η αγορα ασφυκτιουσε, φταιει που εδινε ολα τα δημοσια εργα στους δικους της που ξεπουλησε δρομους, λιμανια, αεροδρομια, ναι φταει γιατι αφηνε τον ελληνα να πηγαινει να αγοραζει ενα πορτοκαλι με....κουπονι τη στιγμη που ολοι οι γειτονες λαοι ευδοκιμουσαν, οπως οι βουλγαροι, οι ρουμανοι, οι γιουγκοσλαβοι, οι αλβανοι οι τουρκοι...ασφαλως και φταιει η χουντα για ολα και τρεχουν οι σημερινες.... δημοκρατικες κυβερνησεις των δυο αυτων κομματων να σωσουν οτι μπορουν, αλλα ειναι δυσκολο να τα καταφερουν διοτι η χουντα αφησε τεραστια χρεη απο κομπινες απο επιδοτησεις που εφαγε, απο τα λεφτα που εστελνε η ευρωπαικη ενωση και απο την κατασπαταληση του δημοσιου πλουτου, φταιει η χουντα που εκανε απιστευτη επιδειξη πλουτισμου επι εφτα συναπτα ετη και τα χιλιαδες σκανδαλα που εκανε στην εφταετια και οι σεμνοι και ταπεινοι μαζι με τους....σοσιαληστες δεν μπορουν να συμαζεψουν το κρατος... για αυτο και δεν μπηκαν ποτε φυλακη ισοβεια (οι χουντικοι) εν αντιθεσει με τους σημερινους πολιτικους που μολις αντιληφθει η κυβερνηση οτι κλεβουν τους στελνει αμεσως στη δικαιωσυνη και αυτη αμεσως στη φυλακη....ισοβεια....αχ χουντα παλιοχουντα εσυ φταις για ολα.....

Ανώνυμος είπε...

μηπως ξεχασες εσυ που αναπολεις τον πατακο και τον παπαδοπουλο τα βασανιστηρια στα μπουτρουμια της ασφαλειας μηπως εχει ξεχασει των κοσμο που τον εστελναν στην εξορια και μαζι με αυτους πληρωναν το τιμημα και οι οικογενειες τους επειδη ο πατερας τους ηταν κουμουνιστης και αριστερος μηπως ξεχνας εσυ αγανακτησμενε πολιτη απο που επαιρνε εντολες η χουντα σου και τις εκτελουσε σαν υπακουο στρατιωτακι οτι ηταν τσιρακια των αμερικανων δεν το θυμασαι ε?και μετα μιλας για πατριωτες αλα τετιοι εισταο ολοι εσεις που αναπολειτε την χουντα μικροαστικα φασιστιωδη απομειναρια της χουντας με παρα πολυ κοντη μνημη και λετε μονο αυτα που σας μεταφερουν ψευδη τις περισοτερες φορες για να υποστηριξετε την ιδεολογια για ηλιθιους δηλαδη οτι μια δικτατορια θα μας εσωζε αλα μεχρι εκει φτανει το μυαλο ενος υβριδιου με ακοδεξιες αντιληψεις
αντε περαστικα σας και ανοιξτε κανα βιβλιο μιληστε με κανεναν ανθρωπο που τα εζησε αυτα να ξεστραβωθειτε λιγο
αντε στην τρυπα σου τωρα

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΜΠΗΚΑΝ ΤΟ 89 ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

τι να ζησει ο ασπονδυλος που δεν απαντα στις θεσεις αν οντως η ελλαδα ηταν καλυτερη τοτε. ναι ηταν και σημερα εχουμε δικτατορια μμε και αριστερων κουλτουριαρεων του 8%.

Ανώνυμος είπε...

12:52 AΓΟΡΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ.
ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΡΩΓΑΝΕ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ. ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Η ΧΟΥΝΤΑ! ΑΝΑΔΑΣΜΟ ΓΗΣ, ΔΩΡΙΣΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ, ΤΡΑΚΤΕΡ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΚΤΛ ΚΤΛ
ΚΑΙ ΕΞΟΡΙΣΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΔΩ ΑΜΕΕ! ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΤΖΙΦΑΡΑ ΣΤΟ ΘΕΡΜΟ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ 30 ΚΙΛΑ ΠΑΧΥΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΨΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ!!!
ΠΟΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΡΕ ΤΡΟΜΠΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!
ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΑ ΛΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ!
ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ!
ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟ 8% ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ! ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ! ΟΞΩ ΡΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ!
ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΟΛΑ ΡΕ ΛΟΥΜΠΙΝΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΣΑΣ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΦΤΙΑΧΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΜΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΑΤΕ ΣΕ ΚΟΥΒΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΑΠΕΡΓΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΣΑΣ!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΗΡΥΞΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ....ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ρε 6:04 πόσο ΦΑΣΙΣΤΑΣ είσαι ανθρωπέ μου;!Είναι ανάγκη να υπάρχεις εσύ; Τι αδικίες υπάρχουν στη φύση ρε παιδί μου....Απλά αναρωτιέμαι όπως αναρωτιέσαι κι εσύ για αυτούς που δεν συμφωνούν μαζί σου.Εσύ τι είδους ΕΦΙΑΛΤΗΣ είσαι;

Ανώνυμος είπε...

ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ:

MIA ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΥΜΕΝΗ, ΛΙΓΟ ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤΙΑΝΤΑ ΕΦΕ ΄΄ΙΣΤΟΡΙΚΗ΄΄ ΤΑΙΝΙΑ,ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΕΝΜΦΥΛΙΟ.

ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΕΟΥΣ ΣΤΑ 60-70 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΩΜΕΝΟΥΣ ΑΣΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΩΝ 50-60 ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ, ΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΠΡΟΣΕΓΚΙΣΗ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΧΡΗΣΤΗ, ΔΗΘΕΝ ΕΜΦΥΛΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ, ΔΙΑΜΑΧΗ, ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΝ ΚΑΦΡΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ.

ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΡΚΕΤΗ ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΥΤΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ,ΟΠΩΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΒΡΙΣΚΩ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΕΤΕΡΟΒΑΡΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΠΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΜΑΧΟΜΕΝΩΝ, ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1940 ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΡΩΤΗ, ΣΤΟΝ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΝΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΜΑΣ, Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΥΣΠΕΙ-ΡΩΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΝΟΠΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ] ΠΟΥ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ, ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ.

ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΕΧΕΙ ΑΠΕΛΘΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΕΖΟΣ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΤΣΙ, ΩΣ ΜΑΧΙΜΟΙ ΛΟΧΑΓΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΟΣΤΟΥΜΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΚΟΡΙΤΣΑ ΣΤΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΩΝ,ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΛΗ(ΒΛΕΠΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ GEORGE)!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΝΕΤΡΩΟΙ, ΤΡΑΒΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ, ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 1946-1949.

ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΑΙΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΠΟΥ
ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΣΤΙΣ ΡΑΧΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΝΟΚΟΡΦΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ.

ΑΦΗΣΑΝ ΔΕ ΠΙΣΩ ΧΙΛΑΔΕΣ ΝΕΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΦΑΓΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΟΛΥΒΟΛΑ, ΤΑ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΝΑΡΚΕΣ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΄΄ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ΄΄, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΠΟΥΣ ΤΟΥ 1940.

ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ,ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΤΑ ΣΟΚΑΡΟΥΝ, ΜΙΛΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΑΜΑΧΩΝ ΤΙΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ AΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΩΝ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΩΝ!!!

Υ.Γ. ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ. ΑΡΑ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΑΝΤΑΡΤΗ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΗΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΑΧΕΣ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ, ΟΙ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΤΑΛΗΦΘΗΚΑΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΛΟΓΧΗΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΝΑΠΑΛΜ.

ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΝΤΟΥΦΕΚΑΓΑΝΕ ΄΄ΕΛΛΗΝΕΣ΄΄, ΑΛΛΑ ΄΄ΣΛΑΒΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ΄΄, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΄΄ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ΄΄ ΤΥΠΟΥ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ Η ΑΠΡΟΘΥΜΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ(ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΤΩΝ), ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!!!

ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΑΣΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΑΓΟΥΣ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΄΄ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ΄΄ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΕΡΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΒΟΛΟ Ή ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΄΄Α.....Α'', ΚΑΠΟΙΑ ΝΥΧΤΑ.

ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ, ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΑΡΑΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΓΕ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΖΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΛΟΝΔΙΝΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ:

MIA ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΥΜΕΝΗ, ΛΙΓΟ ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤΙΑΝΤΑ ΕΦΕ ΄΄ΙΣΤΟΡΙΚΗ΄΄ ΤΑΙΝΙΑ,ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΕΜΦΥΛΙΟ.

ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΕΟΥΣ ΣΤΑ 60-70 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΩΜΕΝΟΥΣ ΑΣΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΩΝ 50-60 ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ, ΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΠΡΟΣΕΓΚΙΣΗ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΧΡΗΣΤΗ, ΔΗΘΕΝ ΕΜΦΥΛΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ, ΔΙΑΜΑΧΗ, ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΝ ΚΑΦΡΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ.

ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΡΚΕΤΗ ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΥΤΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ,ΟΠΩΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΒΡΙΣΚΩ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΕΤΕΡΟΒΑΡΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΠΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΜΑΧΟΜΕΝΩΝ, ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1940 ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΡΩΤΗ, ΣΤΟΝ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΝΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΜΑΣ, Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΥΣΠΕΙ-ΡΩΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΝΟΠΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ] ΠΟΥ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ, ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ.

ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΕΧΕΙ ΑΠΕΛΘΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Telika prepei katarxas na krinoume oti auti i tainia pairnei sugxaritiria apo kathe eidous anthrwpo pou autoapokaleitai "patriwti"(etsi auto-apokalountai sunithws oi fasistes parolo pou dn exoun kamia sxesi).Ara 1 to kratoumeno. Gia ta istorika dokumenta twra: autoi pou piran tin apofasi na ginei o polemos kai igithikan tou ellinikou stratou ti ekanan enantion twn germanwn? Stin katoxi? Mipws itan sto KAIRO? Mipws kalousan ton elliniko lao se pliri upotagi?(filonazistiki kuverinisi) Mipws meta ton emfulio autoi oi dimokrates anthrwpoi ektelousan sta 10 metra tous kommounistes i tous estelnan stin makroniso pou malista tin apokalousan kai "o parthenwn tis sugxronou Ellados" ? Mipws gia na nikisoun telika ston emfulio sunergastikan arxika me agglous kai metepeita me amerikanous fernontas sti xwra nea katoxi? Ola auta dn ksexniountai ,oute diagrafontai oi agwnes twn kommounistwn enantia sto fasismo kai sti xwra mas me to EAM.Tous ponaei para polu pou telika sto RAICHSTAG ipswthike i simaia tis Sovietikis Enwsis. Tous ponaei pou to KKE 91 xronia para auta pou exei perasei (paranomia,eksories, ekteleseis melwn tou, idiwnuma...) dn allakse tin politiki grammi tou kai vazei metwpo ston ergati tin eksousia deixnwntas ton allo dromo anaptuksis. Oso ki an lene oti eimaste 100 xronia pisw ,oti o sosialismos-kommounismos exei kseperastei kai oti eimaste mono sto 8%. Ki omws giati asxolountai toso polu me ola auta? kai ti parapanw kseroun autoi apo ton idio ton lao? 60% stin anatoliki germania simera dilwnoun oti itan kalutera ston sosialismo apo oti ston kapitalismo. Auto oson afora to teixos.... EAM-ELAS-EPON OPLA-DSE DOKSA KAI TIMI STO KKE TO MELLON MAS DEN EINAI O KAPITALISMOS,EINAI O NEOS KOSMOS O SOSIALISMOS. gia sas kai ligo ksudi paidia ligo ksudi...

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕ.
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΑΙΝΟΥΜΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ, ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΥΣΥΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΔΟΜΗ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΑΓΟΚΟΣΜΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ,
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ
ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΤV ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ (ΟΠΟΥ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΚΕΔΕΣ ΤΟΥ 80 ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΡΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ)
ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΓΡΙ ΕΠ ΑΥΤΩΝ, ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΨΙΑΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΛΗ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΟΧΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ,Η ΟΤΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ Η ΜΠΑΚΟΥΝΙΝΙΣΤΙΚΗ ΤΕΛΕΙΑ ΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ
Κ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...
ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΑΛΑΒΑΝΟΥ, ΜΠΙΣΤΗ,
ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΦΩΣΤΗΡΩΝ, ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ
ΧΟΥΝΤΙΚΟ , ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑ.
ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΤΕ, "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ" ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΑΣ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ...
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ..!

http://www.youtube.com/user/LIAKOTV#p/u/84/Fkux5uOlOww

Ανώνυμος είπε...

κουμουνια βρυκολακες του 11% σε συνολο πιστευουν οτι δεν εχει δικιο το 89%.

το τειχος που επεσε και που τους πλακωσε το 1989 ειναι βαρυ.

καλα σαραντα.

Ανώνυμος είπε...

Αριστεροι μια ζωη ανθελληνες.

Ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο που αποδεικνύει οριστικά πόσο μισεί την Ελλάδα το ΚΚΕ, αποκάλυψε σήμερα το μεσημέρι από την εκπομπή του στο «Τηλεάστυ», ο βουλευτής του Λάος, Άδωνις Γεωργιάδης. Παρουσιάζοντας προς πώληση το λησμονημένο βιβλίο «Η Απελευθέρωσις της Ελλάδος και τα μετά ταύτην γεγονότα, Ιούλιος 1944-Δεκέμβριος 1945», έκδοσις του Γενικού Επιτελείου Στρατού, ο Άδωνις διάβασε τα εξής φοβερά από την σελίδα 252 του εν λόγω βιβλίου:

«Μετ' ολίγους μήνας, ο σύντροφος Μπαρτζώκας ανέσυρε εις το 7ον Συνέδριον του ΚΚΕ (1 έως 6 Οκτωβρίου 1945) τα εξής: «Έχουμε ακόμη τον Δεκέμβρη και τις υπερβασίες που έγιναν. Μέσα στα λάθη που έγιναν τον Δεκέμβρη, έχουμε και πολλά που αφορούν την ΚΟΑ (σ.σ.: «Κομμουνιστική Οργάνωση Αθήνας»). Τον Δεκέμβρη σε πολλές πλευρές, μάς έφυγε η κατάσταση από τα χέρια μας»!!..«ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ; Η Ηγεσία του ΚΚΕ, κατά την διάρκεια του Δεκεμβριανού Κινήματος...

δεν εδίστασε να δώσει διαταγάς διά του συντρόφου Μπαρτζώκα, μέλους του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και Γραμματέως της ΚΟΑ (γνωστού υπό το ψευδώνυμο «Φάνης») εις τα τμήματα του ΕΛΑΣ διά την ΑΝΑΤΙΝΑΞΙΝ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ. Την διαταγήν έλαβε το υπό τον πρώην εκπαιδευτικόν Ιωάννην Λογοθέτην τμήμα, όστις ηρνήθη να την εκτελέσει. Αργότερον, το στέλεχος τούτο του ΕΛΑΣ ανεφέρθη εις το Πολιτικόν Γραφείον του ΚΚΕ, ζητών να εξετασθή, μήπως ο σύντροφος Μπαρτζώκας ήτο αντιδραστικός πράκτωρ και έδωσε την διαταγήν μόνος του. Έλαβε, όμως, την απάντησιν ότι η απόφασις Ανατινάξεως της Ακροπόλεως ΕΙΧΕ ΤΥΧΕΙ ΤΗΣ ΕΓΚΡΙΣΕΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ της Κεντρικής Επιτροπής του Κ.Κ.Ε.»!..

Οι πηγές στις οποίες παραπέμπει το βιβλίο του ΓΕΣ που παρουσίασε προχθες ο Άδωνις Γεωργιάδης από το «Τηλεάστυ», είναι οι εξής:
«1. Εφημερίς «Ριζοσπάστης», 3 Απριλίου 1945
2. «Σοβιετολογία», τεύχος 11-12, σελίς 742 - 764»

....Στον Ιερό Βράχο της Ακροπόλεως ειχαν στησει Εγγλέζοι οπλοπολυβόλο και ελεγχαν απο κατω...

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΤΡΕΛΟ ΑΓΟΡΙ ΠΟΥ ΑΝΑΠΟΛΕΙΣ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΤΩΝ ΤΑΙΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΥΒΡΙΔΙΟ ΜΕ ΧΟΥΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ
ΚΑΛΑ ΡΕ ΥΒΡΙΔΙΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΛΕΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΕΞΩ ΑΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΟΛΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
εδω μεσα
υπαρχει ενα νουμερο χουντικο καταλοιπο του 67-74
γραφει καμια δεκαρια ποστ ωστε να φανουν οτι ειναι και πολοι
ρε τετοια νουμερα εισται εσεις οι πατριδοκαπηλοι και οι μεγαλυτεροι προδοτες της νεοτερης ιστοριας της ελλαδος
ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΝΑ ΑΝΑΙΡΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΤΑΣΗ
προσπαθειτε να πεισετε με γελοια επιχειρηματα οτι κατα την περοδο χουντας η οικονομικη και κοινωνικη κατασταση της χωρας ηταν πολυ καλη
ΓΙΑΥΤΟ ΕΦΕΥΓΑΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΛΟΙ ΕΛΗΝΕΣ ΓΙΑΑΥΤΟ ΑΝΤΙΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΛΑ ΛΟΓΟΥ ΦΟΒΟΥ ΔΕΝ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Η ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΡΕ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΕ ΚΑΙΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΗΣ ΣΤΑ ΒΑΛΑΚΑΝΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ
ΑΛΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΚΟΠΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΕΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ
ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΙΚΡΟΑΣΤΕ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΕ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ
Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΙΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΜΕ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ
ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΟΒΟΤΟΜΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟ ΚΟΜΠΕΞΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΚΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ

ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΜΠΕΣ ΠΑΛΙ ΣΤΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΛΟΥΦΑΞΕ

Ανώνυμος είπε...

malaka teleftaie, eimaste polloi, dystyxws gia sena,
fagoura mas vevaia an to amfisvhteis.
fasistas kai koproskylo eisai esy kai to synafi sou.
skase kai loufakse esy athlie
bouxthsame me ta marxistika sas tsitata.
proswpika dekara den dinw gia thn akrodexia kai gia kamia ideologia
alla diakrinw mia xara ton aristero fasismo pou epikratei sth xwra afth
apo to 80 kai se kanena skoupidi san ki esena de tha epitrepsw
na me kathgorei san fasista, otan parathetw thn apopsh mou h stoixieia gia gegonota.
h selida sas kleinei kalo taxidi
ston apopato ths istorias.
me tosa apwthimena pou exete, oxi epanastash den eiste axioi na kanete, alla eiste ta kalytera en dynamei lamogia.

kalhnyxta.

Ανώνυμος είπε...

12:26 ειμαστε πααααααρα πολλοι δυστυχως για σενα.
μην μιλας κομμουνιστακο καλυτερα, εχετε λερωμενη την φωλια σας.
σε λιγα χρονια θα την εχει και ο γιωργακης με αυτα που παει να περασει. θα τον κρινει και αυτον η ιστορια. αλλα πιο πριν θα προλαβουμε να τον κρινουμε εμεις.